Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! אני חדש בפורום ורציתי להתייעץ איתכם לגבי בעיה שאחלה אתמול.

נתחיל מכך שיש לי יונדאיי איי 30 2008 מנוע 1.6 בנזין. 

אתמול באתי להיכנס לרכב והדבר הראשון שקרה לי הוא שהנעילת דלתות לא משתחררת. אז פתחתי באמצעות המפתח נכנסתי לרכב ואז כשאני לוחץ על הכפתור שיחרור נעילה מבפנים הוא לא מגיב. 

הנעתי את הרכב וחלק ממערכת החשמל פשוט לא עבדה. למשל לא יכולתי להעביר מפארקינג לרוורס. והרדיו לא עבד ונדלקה נורת ESP OFF. והאורות דרך לא עבדו. עכשיו, מה שכן עבד זה האורות חניה ואיתות והלוח שעונים. (ויכולתי לנהוג רק אחריי ששיחררתי את הנעילה של הידית הילוכים דרך החור הקטן שנמצא ליד הידית הילוכים כולל רוורס). ורק כשהגעתי הביתה פתאום הכול חזר לעבוד. 

היום בבוקר נסעתי למוסך כדי להבין את פשר התקלה בדקו לי טעינה של מצבר והכול היה תקין (מצבר חדש) וחיזקו לי את הפלוס שהיה טיפה משוחרר. 

בקיצור בדרך הביתה מהעבודה קרה אותו מקרה הרדיו הפסיק לעבוד והאורות והנעילת דלתות גם הפסיקו לעבוד וכשהגעתי הביתה והחנתי את הרכב הכול שוב חזר לעבוד.

מחר אני אסע למוסך כדי שיכנסו לעומק הבעיה. עכשיו מה אתם חושבים שזה יכול להיות? אלטרנטור? אולי ממסר או פיוז תקול? או איזשהו חיבור שמשבש את מערכת החשמל? אשמח ליעוץ ועזרה בנושא תודה. 

• תוכן חדש...