Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50k, מה מתאים לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי
אני מחפש רכב שקודם כל יהיה חזק, אמין, ובמחיר עד 50 אלף ( עם חריגה עד ל55).

השימוש שלי יהיה בעיקר לנסיעות בחיפה כי אני עושה לשם רילוקיישן מהמרכז.
נסיעות לעבודה, להעמיס קניות, וגם בשביל נסיעות לטיולים פעם ב...

חשוב לי נוחות נסיעה כשאני יושב באוטו, וגם חשוב לי שתיהיה לי איתו נסיעה חלקה על הכביש, ואם יש אז אפילו רכב כזה שאוטם רעשים מבחוץ.

הסתכלתי על רכבים כמו סקודה אוקטביה, אבל אני מפחד מהעלות של התחזוקה שלה (כמו של פולקסווגן ג׳טה עד כמה שזכור לי).

בנוסף לזה, אני מתכנן לעשות טרייד אין לרכב הנוכחי שלי, סיטרואן ברלינגו 2016 ( לפי המחירון בלוי יצחק ראיתי שהוא עומד על 43k)

אז אם יש לכם עצות, אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה!

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם

אני מתקשה לראות איך אתה לא מקבל נבלה בטרייד בלי להוסיף סכום משמעותי.

אם הברלינגו במצב סחיר, הייתי מנסה למכור אותה לבד.

עם התקציב שיש ביד, מחפש טויוטה אוונסיס, סביב 2015 במצב סביר.

גם קאמרי, אם תמצא בתקציב, אמורה להיות מתאימה

פורסם (נערך)

מה הכוונה במצב סחיר?

חשבתי על למכור אותה לבד, אני פשוט לא במצב שאני יכול להישאר בלי רכב.

עריכה אחרונה על ידי Hod135

פורסם (נערך)

מצב סחיר = אפשר למכור לבד.

לא סחיר = רק להעיף את הרכב דרך הסוחר בכל מחיר.

ההפסד הכספי שלך בטרייד כזה יהיה יותר גדול משכירות רכב לחודש ( או לחודשיים או לשלושה, או לחצי שנה, תלוי במיומנות הסוחר במגרש). אתה תהיה גם קשור רק לרכבים שיש במגרש הספציפי,  וזאת הגבלה בלתי נסבלת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה לוותר על טרייד אם אפשר ולמכור לבד.

הטיפולים בסקודה לא יהיו יקרים משמעותית מרכבים אחרים (מאזדה/טויוטה) וגם הטיפול והחלפה של הקלאצ'ים כבר לא כ"כ יקרה, בנוגע לאטימה של רעשים - בסעיף הזה היא קצת פחות טובה נניח לעומת הג'טה.

אם תתן קצת יותר פרטים מה הצורך שלך בדיוק אנשים יוכלו להמליץ לך יותר טוב.

פורסם

סופר מיני  בסגנון סיטרואן c3 גם תתאים או רק משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ציינת כמה נוסעים ומטען אתה צריך להוביל.

החשש מ "העליות של חיפה" אינו מוצדק, בדיוק כמו החשש מה"עליה לירושלים". כל רכב מודרני יעמוד בדרישה הזו בכבוד.

מבחינת גודל - בחר בקטן ביותר המתאים לצרכים. יש בחיפה בעיה קשה של חניה, אז רכב קטן ומתמרן עדיף.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

אני אציין את הדרישות שלי קצת יותר טוב: 

מס נוסעים יהיו 2 (נוסעת ונהג, אני לא מסיע בדר"כ אנשים נוספים )

השימוש יהיה נסיעות לעבודה, קניות בסופר, נסיעות לבילויים כמו מסעדות וכו׳, ונסיעות לטיולים ( מעמיס 2-3 קיטבגים בערך).

לא חובה שהרכב יהיה משפחתי, כי אני נוסע לרוב עם בת הזוג שלי באוטו.

בנוסף, ברחוב שאני עובר אליו אין בעיית חניה עד כמה שאני רואה פה.

פורסם

אתה חונה לא רק ליד הבית,. כמוכן, הצפיפות לא תמיד צפויה וההתרשמות בשעות היום, כשאנשים בעבודה/לימודים, עלוחה להטעות, בדוק מה קורה ברחוב ב-9 בערב, כשכל השכנים בבית.

מכל מקום לצרכים שלך תתאים כל סופרמיני, ומשיקולי עלות לא הייתי בוחר ברכב יותר גדול, כי סביר שהסופרמיני תהיה יותר חדשה ולכן גם יותר אמינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יורד מברלינגו ( ידנית, מן הסתם), חשוב לך שהרכב הבא יהיה אוטומטי?

כי אם לא, איביזה/ פאביה, קליאו ידניות יענו טוב למה שאתה מחפש. 

אוטומטי? מאזדה 2, סוזוקי סוויפט.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

אתה חונה לא רק ליד הבית,. כמוכן, הצפיפות לא תמיד צפויה וההתרשמות בשעות היום, כשאנשים בעבודה/לימודים, עלוחה להטעות, בדוק מה קורה ברחוב ב-9 בערב, כשכל השכנים בבית.

מכל מקום לצרכים שלך תתאים כל סופרמיני, ומשיקולי עלות לא הייתי בוחר ברכב יותר גדול, כי סביר שהסופרמיני תהיה יותר חדשה ולכן גם יותר אמינה.

אז זהו, ההתרשמות שלי היא שיש חניה גם בשעות הערב (אני פה כבר שבוע ועוקב אחרי זה).

אני לא רציתי סופר מיני שהיא קטנה מידי, כי כן חשוב לי שהיא תיהיה מרווחת מספיק.

אם זה יהיה בגודל של פולקסווגן גולף למשל, לדעתי זה יספיק לי.

לפני 16 דקות, vladclar כתב:

אתה יורד מברלינגו ( ידנית, מן הסתם), חשוב לך שהרכב הבא יהיה אוטומטי?

כי אם לא, איביזה/ פאביה, קליאו ידניות יענו טוב למה שאתה מחפש. 

אוטומטי? מאזדה 2, סוזוקי סוויפט.

כן, מאסתי מהידני, אני רוצה רק אוטומט.

מאיזה שנתונים היית ממליץ על הרכבים?

פורסם (נערך)

כמה שיותר חדש במסגרת התקציב.

מאזדה וסוזוקי אמינים בכל השנתונים.

אני בעד מאזדה 2 צורה חדשה מ 2015 ( בשנתון הזה נמכרו שלי צורות) , מומלצת רמת אבזור דינמיק. 

אם מאזדה 2 קטנה לך,  אז מאזדה 3.

אבל זה יהיה רכב יותר ישן. וכדי להרגיש כוח בעליות של חיפה, כדאי מנוע 2.0 היותר מבוקש. זה גם לא רכב חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

חשבתי גם על יונדאי i20

מה אתה אומר עליה?

אמינה? או שהיא לא משתווה בכלל לקטגוריה הזו?

פורסם

אמינה כן. יחסית מרווחת, די נוחה.

אבל לא זריזה, הרגשה שהמנוע 1.4 קטן על הרכב הזה, במיוחד בעליות .

מאזדה 2 מרגישה משמעותית יותר קלילה.

פורסם

אחרי 3 שנים עם מאזדה עם מנוע 1.5.

הרכב עולה את כל העליות בחיפה בלי שום מאמץ,בטח אם הוא נוסע לבד או עם מישהי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...