Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-DS5 לא רלוונטית, יש רק אחת כזאת והיא בעלות חברה לשעבר. נראה שזה רכב ללא שוק.
הג'ולייטה לא כזאת ספורטיבית כמו שהמוניטין של היצרן מרמז, אבל אני אבדוק אותה. איך האמינות? אני רואה שזה גיר כפול מצמד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אולי זה יכול להתאים:

חסכוני וזריז  בלבד .  טויוטה RAV4 היברידית מ- 2016 יכולה להכנס בתקציב.

0-100 ב- 8.4.

• מצחיק 1
פורסם

אני חושב שיש פה בלבול. רכב זריז הוא לא בהכרח רכב ספורטיבי. אתם תתפלאו לגלות כמה מהר משאית סמי טריילר יכולה להאיץ ללא נגרר, היא עדיין לא רכב ספורט גם אם אפשר לעשות איתה אחלה דריפטים.

בכל מקרה ה-RAV4 נכשלה ב-moose test בצורה די קיצונית, מה גם שהיא לא בתקציב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש באוטודיל בני ברק , מאזדה 3 האצבק, יד 1, שנת 2017 עם 90000 ק"מ.

מחיר מבוקש 80000 שקל.

עונה לדרישות הבסיסיות.

היתר- באחריותך.

סלע

פורסם

אם השיקול הוא רק הדלק, אני מניח שההפרש הכספי בגין הוצאות הדלק למאזדה 3 יהיה שולי כי גם היא לא חסכונית במיוחד ולכן לא בטוח  שההחלפה כדאית, הרי גם הוצאות הרכישה וישור קו עולים לא מעט. אם פשוט בא לך להתחדש, פשוט תמתין עד שתמצא מאזדה לשביעות רצונך גם אם זה יקח מספר חודשים. 

פורסם

שני הדגמים שציינת לא יענו לך על הדרישות של תא מטען ו(כנראה) צריכת דלק.

עבדתי שנה וחצי בחברת השכרה שהיו לה וולבו וי40 ומאזדה 3 האצ'בק.

את הוי40 הנחו אותנו למכור בעיקר לזוג / לאנשים שאין להם מטען. הבגאז נורא קטן יחסית לרכבים אחרים לקטגוריה.

מאזדה 3 האצ'בק - הבאתי פעם ללקוח, ואחרי חמש דקות הוא חזר אליי עצבני וביקש שאבוא אליו לרכב כדי שאראה שהוא לא מצליח להכניס 2 מזוודות רגילות לגמרי שלאחר מכן נכנסו בסנטרה (צורה ישנה) בלי שום בעיה.

רוב הלקוחות עם בעיות המטען היו שמים את המזוודות במושב האחורי, במילא זה רק עד למלון וחזרה.

אבל כן שמתי לב שהבגאז'ים של הרכבים האלה די קטנים לעומת רכבים אחרים.

בכל אופן, אני בספק אם תמצא רכב שיתן לך צריכה טובה בעיר אלא אם כן תתפשר על הביצועים. לא רוצה להיכנס לשיקול, אבל אם זה רכב שנועד לפיזורים / סידורים למה חייבים מכונת ביצועים עם מקום למזוודות? אולי אם הדרישות ישתנו נוכל להתאים רכב יותר טוב.

בהצלחה.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

מה הנסועה השנתית הצפויה, ואיזה אחוז עירוני מול בין-עירוני?
רכבים ספורטיויים די בהגדרה לא חסכוניים בדלק אם משתמשים בהם בצורה ספורטיווית. הקריטריונים שלך קצת סותרים זה את זה, ולכן נראה לי שרצוי למספר אותם לפי סדר חשיבות.
בנוסף, לא הזכרת גודל רכב. כמה אנשים ואיזה צריך להסיע באופן קבוע?

פורסם

אתה נגד DSG אבל יש כמה סוגים. אחד שהוא יבש- זה שמתקלקל כל הזמן

האחרים הם רטובים ונמצאים ב-cupra/gti ומנועי 2.0 190 כ"ס.

תבדוק לאון 2.0 190 כ"ס או פורמנטור 1.5 150 כ"ס. שתיהם תוכל לעשות מספרים יפים בנהיגה רגועה ללא הפסד של ספורטיביות.

פורסם
לפני 12 שעות, shrie כתב:

אחד שהוא יבש- זה שמתקלקל כל הזמן

נראה לי טיפה הכללה.

מכיר מקרוב כמה כאלו שעבדו די קשה ולאף אחד מהם לא הייתה בעיה.

כמובן שזו לא דוגמה מייצגת, אבל נשמע לי קצת לא הוגן ולא נכון עובדתית להתייחס לגיר הזה כך.

אגב, אחת סיאט לאון סטיישן עם כמעט 300K ק"מ. מטופלת כמו שעון ונוסעת חלק.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 14 שעות, shrie כתב:

אתה נגד DSG אבל יש כמה סוגים. אחד שהוא יבש- זה שמתקלקל כל הזמן

האחרים הם רטובים ונמצאים ב-cupra/gti ומנועי 2.0 190 כ"ס.

תבדוק לאון 2.0 190 כ"ס או פורמנטור 1.5 150 כ"ס. שתיהם תוכל לעשות מספרים יפים בנהיגה רגועה ללא הפסד של ספורטיביות.

אתה קראת מה התקציב? ראית לאחרונה לאון 2.0 או פורמנטור ב-80K? אם כן אני מוכן לקנות את שתיהן. לגבי הכללה על הגיר כבר ענו לך.

אני לא הייתי פוסל רכבים עם DSG7. מחזיק 3 רכבים כאלה כרגע משנתון 2015 ועד 2022, היו לי רכבים עם הגיר הזה בעבר, סביר להניח שיהיו עוד בעתיד. הוא מפגין היום רמת אמינות טובה בסך הכל, כשלים יהיו תמיד ובכל רכב, אני לא רואה שמדובר במשהו חריג היום. מה שכן - גירים רובוטיים כפולי מצמדים יסבלו מבלאי גבוה יותר בנסיעות עירוניות/פקוקות וצריך לקחת את זה בחשבון. לרכבי פולקסווגן יש שלל מוסכים מתמחים בעלויות סבירות לחלוטין שהופכים את האחזקה לנוחה.

על פניו לאון 1.4 עונה על כל הדרישות שלך למעט הגיר, אני כאמור הייתי מתפשר על זה. מה שכן שווה להתאמץ טיפה ולהגדיל תקציב שיתאים ללאון משנת 2018 שהגיעה עם בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית שלא היו ב-2017.

ההגה וההתנהגות לא ברמה של פוקוס או מאזדה 3 אבל בסך הכל היא זריזה ונוחה, חסכונית ומרווחת.

פורסם

אז ככה, DSG בגרסאות הפחות בעייתיות לא מתקרבות לתקציב (במאמר מוסגר, מי החולה נפש שמשלם 200K על GTI בת 5+, כשיש BRZ בזול יותר).
208GT גם לא נכנס בתקציב, כי הן חדשות מידי, הכי זול היה מעל 100K. הדור הראשון עגלות מידי.

למזלנו, בסוף מצאנו מאזדה 3 נורמלית, בקצת מעל התקציב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לפני 10 שעות, B.D.B. כתב:

(במאמר מוסגר, מי החולה נפש שמשלם 200K על GTI בת 5+, כשיש BRZ בזול יותר)

תשובה מוסגרת:

(לדעתי הן פונות לקהל יעד די שונה)

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
בתאריך 15.6.2022 בשעה 12:22, B.D.B. כתב:

אז ככה, DSG בגרסאות הפחות בעייתיות לא מתקרבות לתקציב (במאמר מוסגר, מי החולה נפש שמשלם 200K על GTI בת 5+, כשיש BRZ בזול יותר).
208GT גם לא נכנס בתקציב, כי הן חדשות מידי, הכי זול היה מעל 100K. הדור הראשון עגלות מידי.

למזלנו, בסוף מצאנו מאזדה 3 נורמלית, בקצת מעל התקציב.

תתחדש!

בתור בעלים של פוקוס ומאזדה 3 במקביל,

מעניין אותי מי מהן מרגישה לך יותר "ספורטיבית" ומהנה לנהיגה?

• תוכן חדש...