Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ניתן לעשות לגבי כמה "מפגעים" בחניון ציבורי?

GABIUBOGI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

בשכונה שלי בטבריה אנחנו חולקים חניון ציבורי של 20 +- מקומות חניה לטובת 2 בניינים ובית קרקע דו משפחתי.

כמובן שזה בקושי מספיק, חלק מהשכנים חונים על המדרכות, חלק חונים ברחוב ממול.

בחודשים האחרונים נתפסו 3 מקומות חניה באופן קבוע:

רכב א' - מפורק מבפנים, צמיגים מפונצ'רים, ללא טסט.

רכב ב' - נראה נטוש, צמיגים מפונצ'רים, טסט בתוקף.

רכב ג' - רכב משתנה של מגרש רכבים מקומי שתפס אותו פעם אחד צמוד לכביש ובלילות מחליף רכבים לטובת שיווק.

התקשרתי ל106, אמרו רכב א' זה קלי קלות, יגיע פקח גרוטאות וידביק התרעה שתגרום לבעל הרכב להעיף אותו או לאבד אותו לטובת ברזל.

רכב ב' וג' לטענתם בלתי אפשרי לטפל למרות שאני מכיר שאסור להעמיד רכב למכירה בצורה כזאת, המוקד אומר שכל עוד זה לא הופך לשיטתי, כלומר כמה רכבים בו זמנית אז הכל כשר.

איך אני מעיף את הרכבים האלה לטובתי ולטובת השכנים?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנייה לראש העיר שיעביר בוועדת התנועה הצבת תמרור בכניסה לחניון - "אסורה העמדת רכב למכירה", למרות שהתקנות אכן אוסרות על העמדת רכב למכירה ב"דרך"

לגבי הרכב עם הטסט - לחכות שייגמר לו הטסט.

אז הוא יצטרך לתקן אותו ולשים צמיגים חדשים, או שהוא יהיה בלי טסט ואז דינו כמו רכב א'

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...