Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הלא רחוק ממש לפני פרוץ מגיפת הקורונה עוד הייתי מזמין טיסות תמיד דרך אתר ״אליס״ ומעולם לא נתקלתי בבעיות או ביטולים כלשהם, האם עכשיו עדיין יעיל ובטוח להזמין טיסות דרכם? במקרה של ביטול טיסה יש למי לפנות? אשמח לשמוע איך אתם מזמינים טיסות בימים אלו.

תודה מראש והמשך סופ״ש נעים לכל חברי הפורום הנכבד.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הייתי ממליץ על שיטוט קצר בקבוצת "טיסות סודיות" בפייס בשביל להבין את ההשלכות של לקנות דרך סוכן (בכללי) לעומת ישירות מחברת התעופה.

פורסם

בעבר קניתי מכל מיני אתרים, מאז הקורונה משתמש במנועי חיפוש למצוא טיסות וסוגר באתר הרשמי של אותה חברה.
יוצא גם יותר זול, אבל שווה את השקט הנפשי, כשסוגרים דרך סוכן יכולים לשלוח אותך להתעסק איתם וחברות תעופה יותר נוחות מכל מיני מנועי חיפוש מוזרים.

פורסם

יצא לי להזמין הרבה מאתר בשם אקספלורר, שגם עזר לי בזמנים של ביטולים/שינויים וכו'

לדעתי שווה עוד כמה דולרים ויש עם מי לדבר 

• תוכן חדש...