Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המקבוק אייר M2 מחשב מושלם למשתמש הממצוע, אבל לדעתי החיסרונות שלו זה שאין לו יציאת HDMI  והרמקולים נמצאים בתוך המחשב- מעניין איך זה הסאונד ישמע...

פורסם
לפני 6 דקות, ANUTKK כתב:

המקבוק אייר M2 מחשב מושלם למשתמש הממצוע, אבל לדעתי החיסרונות שלו זה שאין לו יציאת HDMI  והרמקולים נמצאים בתוך המחשב- מעניין איך זה הסאונד ישמע...

אכן. לגבי הHDMI יש מתאמים לא? 

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
Just now, ANUTKK כתב:

בטח שיש מתאמים.

אכן.

מחכה שיגיע בנתיים נרשמתי ברגע שזה יפתח לרכישה מוקדמת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

האמת כל המסכים העדכניים מתחילים לעבור לusb c / thunderbolt ולספק גם טעינה על הכבל.

לגבי הרמקולים 😂 אתה יכול להיות מאוד רגוע.

שמעתי אותו - הוא דיי קרוב ל14״ שלי מבחינת איכות שזה מעולה

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הרמקולים מעולים.

לא מפילי לסתות כמו ה-16 אבל כן ברמה הכי גבוהה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי 14 ו16 כן? 😂 אשכרה אחד ליד השני על השולחן.

ויצא לי לשחק עם אייר m2.

לגמרי ה16 הכי טוב אבל השניים האחרים עדיין כמה רמות מעל 99% מ לפטופים.

רמה אחרת לגמרי מהשלדןת הקודמות של אפל

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הכי טוב זה יחסי. לי הוא יהיה נורא כי הוא גדול וכבד מידי.

אבל אין ספק שכל הליין שלהם מעולה.

אני אישית לא מוצא בו את המחשב שהייתי רוצה (אייר 14-14.5"), אבל בכל מקרה לא מחפש לקנות מקבוק כרגע אז לא באמת מפריע לי.

פורסם

הלנובו יקר ב-300 דולר,  זה לא "מעט" יותר יקר, זה יותר יקר ב-30 אחוז...

דבר שני, עוד לא ברור כמה מוצלחת התאימות של Windows ואפליקציות אחרות ל-ARM, בשעה שאנחנו יודעים כבר שאפל עשו את זה טוב מאוד.

לפני 10 דקות, renault5 כתב:

אבל מגיע לאותם ביצועים כמו הM1? 

שו?!

This ThinkPad is great for office work, web browsing, or using common Win32 apps not optimized for ARM. However, the more demanding tasks on the ThinkPad X13s are behind expectations from other Windows laptops of its class

הוא אפילו לא עומד מול מכשירים אחרים ברמת המחיר שלו...

בשביל לגלוש באינטרנט ולעשות קצת אופיס, אפשר כרומבוק. בפחות כסף מהלנובו הזה אפשר לקנות אחד עם מסך טוב, מה שמוביל אותנו לנקודה הבאה:

אם תוסיף לזה את המסך הנחות (משמעותית) של ה-ThinkPad, אפשר לסכם אותו כ-1,2,3 ניסיון. בטכנולוגיה, אבל הוא תמורה ממש לא טובה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אפל פיתחו את כל המערכת הפעלה שלהם מ0 כדי שתעבוד עם arm ולכן הביצועים מדהימים והבקירות מהללות, ווינדוס פשוט עושים patchים על בסיס הקוד הקיים ולכן הם לא הגיעו לאותה רמת אינטגרציה - windows on arm זה פיס אופ ש** - ועד שמייקרוסופט לא יצרו גירסא יציבה של זה אין להם סיכוי.

אני פריק של thinkpadים הארגונומיקה הרבה מהדגמים שלהם פשוט גורמת לי להינות מהם בשימוש לעבודה, אבל אם כבר thinkpad עדיף אחד מבוסס x86 מאשר אחד מבוסס arm.

עריכה אחרונה על ידי noknok
  • אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...