Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להתייעץ בנוגע לרכב לקראת קנייה. מיצובישי ספייס סטאר יד שנייה.

ביד הראשונה הרכב עבר תאונה עם פגיעה בשלדה ואלו תוצאות הבדיקה לפני רכישה של היד הנוכחית. 

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנוגע לדוח תוצאות הקניה, תודה רבה מראש 

F4CDA06E-F088-48E0-9C1B-DD17DA314293.jpeg

פורסם

מי שילם תמורת הבדיקה?

מה הבעלות המקורית?

והכי מדאיג מד האוץ: 26,000 ק"מ לרכב בן 7? אם המספר הועתק מכון זה לגמרי fishy.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

מי שילם תמורת הבדיקה?

מה הבעלות המקורית?

והכי מדאיג מד האוץ: 26,000 ק"מ לרכב בן 7? אם המספר הועתק מכון זה לגמרי fishy.

הרכב כרגע יד שנייה. ביד הראשונה הרכב עבר תאונה, הבעלים הנוכחי ביצע את הבדיקה שהעלתי לפני 4 שנים.  אשמח להתייעץ בנוגע לתוצאות, במיוחד בנוגע לפגיעה בשלדה 

פורסם (נערך)

מאיפה לך שמדובר בפגיעת שילדה, על פניו וככל שאני יודע לא נראית פגיעת שילדה, החלפת חלקים שמתחברים בהברגה אינה לרוב פגיעת שילדה. תן לבעל מקצוע בתחום לתת לך חוות דעת, לא לנו.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אני גם לא רואה פגיעה בשילדה, שים לב שזה גם בסעיף משמעות נמוכה.

תבקש דוח שמאי,יש היסטורית טיפולים?

למרות הק"מ הנמוך, הרכב היה צריך לבצע טיפולים כול שנה, במיוחד שמן גיר כול 4 שנים או 80 אלף.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רכשתי רכב שלצערי גיליתי בדיעבד שהוא הוגדר אובדן להלכה בכל מקרה לקחתי את הרכב לאחר כמה זמן ונאמר לי בדוח ליקויים במשמעות נמוכה הייתי בודק במרכז סליקת הביטוח 

פורסם

@TomerLLהבחור כתב בפירוש שיבדוק את הרכב. אבל רוצה להתיחס לדו"ח הקודם כשלב סינון לפנינשהוא מוציא 500 ש"ח.

@DANI123456789123456 הבדיקה במסלקה תעזור לגבי השנים האחרונות, אבל היא מפרטת רק את תשלומי הביטוח, לא תיקונים שבוצעו על חשבון מישהו אחר כמו בעלי הרכב או חברת ליסינג. כמוכן, מחיר התיקון לא בהכרח מעיד על חומרת הפגיעה לטווח ארוך, כי אפשר שהוחלפו חלקים יקרים גם אם אינם משפיעים על בטיחות הרכב לעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...