Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעורב בתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפניי יותר מחודשיים הייתי מכורב בתאונת צד ג',

פגעו בי מאחורה והדפו אותי אל רכב מקדימה.

מדובר במאזדה CX30 2020.

הסוגייה שלי,

הכנסתי את הרכב למוסך הסדר, מלבד פירוק קידמי של הפגוש להערכת שמאי לא נעשה ברכב שום תיקון.

הרכב הוחזר אליי להמשך שימוש (היות ואין חלקי חילוף בארץ), עד להגעת החלקים לארץ.

בנתיים עברו מעל לחודשיים ועדיין לא הגיעו החלקים.

בבדיקה שעשיתי מול מאזדה נאמר שבמידה והרכב היה מטופל באחד ממוסכי הרשת אז החלק היה מסופק מזמן,

בנוסף אני רואה ברשתות החברתיות שיש אמת בדברים, אנשים שטיפלו במוסך היבואן קיבלו עדיפות וטופלו כבר אחרי חודש.

שאלתי היא,

האם יש באפשרותי להוציא את הרכב ממוסך ההסדר ולהעבירו למוסך היבואן?

האם המוסך שבהסדר יכול להתנגד או לדרוש תשלום על הפירוק לטובת הערכת השמאי?

לחברת הביטוח זה לא משנה, כי אני כרגע לא תובע את הפוליסה אלה את צד ג' שפגע בי.

תודה למשיבים.

פורסם

לדעתי תתחיל בלשאול את המוסך. להערכתי אם תדבר בצורה נעימה ותסביר את הסיבה לא ידרשו ממך שקל.

אם ידרשו תשקול לבדוק אפשרויות אחרות.

פורסם

משבר שבבים? אני מניח שבץאונה התפזרו הרב  שבבים.

וברצינות - בדוק מול השמאי וחברת הביטוח. הם אלה האמורים לטפל בתיקון ולשלפ תמורתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...