Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב זכרוני את הטורנטים של הפגע וברח אתה עדיין יכולל להוריד מחדש גם אם החשבון של מוגבל להורדותֿ, קרה לי גם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

טוב, מנהלי האתר הרחומים נתנו לי "מתנה" וגם הוציאו אותי מפיקוח.

עכשיו השאלה הבאה: איך מתקדמים מכאן? אני מבין איך לא לעשות "פגע וברח", אבל איך אני יכול לשמור על יחס שיתוף? כמובן, אפשר לא להוריד... אבל איך אני יכול לגרום לזה שיורידו ממני? יש טורנטים ספציפיים שכדאי שאוריד למחשב רק כדי שאקבל יחס שיתוף טוב? ומה המשמעות של פריליצ'? 

תודה וסליחה על השאלות של הטירון...

:turn-l:
פורסם

אם אין לך אינטרנט סיבים מהיר, אין כמעט סיכוי שיעלו ממך.

תוריד טורנטים מייד איך שמישהו העלה אותו, ואז יש סיכוי שיעלו ממך.

חכה לסופי חודש, אם האתר הגיע ל 100% תרומות יש פריליץ על האתר, ככה לפחות תוכל להוריד טורנטים מבלי שיספר לך.

פורסם

קורה לי לא מעט בגלל סיבות אחרות, בכל מיני אתרי טורנט שונים. בכולם אני מוריד מחדש את אותו הטורנט ואז מעלה אותו או משאיר פתוח ל 72 שעות וזה פותר את הבעיה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.5.2023 בשעה 09:01, yuvk כתב:

מבקש עזרה קטנה.

נרשמתי, התחברתי, הורדתי ארבע סדרות, ואז עקב הארד דיסק ששבק, נאלצתי לפרמט ולהתקין מחדש. הטורנטים שהורדו, נמחקו. קיבלתי ארבעה "פגע וברח" ויש לי רק טורנט אחד לשיתוף, והוא גם כנראה לא
פופולרי בין המורידים.

הרשאות ההורדה שלי נשללו. 

איך אני יוצא מהמצב? אני לא יכול לשפר את יחס השיתוף בלי שיהיה לי משהו לשתף.

תודה!

גם לי קרה דבר דומה .

לפעמים באתר מחלקים מתנות ( לוגו מתנה בצד ימין החלקו התחתון של המסך ) . בין המתנות שמגרילים לפעמים מקבלים GB של העלאה מה שעוזר לך לצאת מפיקוח היחס ובהתאם להמשיך להוריד . פשוט תן לזה קצת זמן או אם ממש דחוף נסה להשיג את הטורנטים מחבר או משהו

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ממליץ לכולם לקנות סידבוקס במחיר קפה ומאפה (6דולר לחודש),תורידו דברים חדשים,שתפו כמה שיותר,ותבנו באפר נאה

www.seed.st

אין לי שום קשר לאתר,מלבד היותי לקוח מרוצה כבר 6 שנים (קניתי תוכנית 100 סימטרי,בפועל זה גיגהביט וגם הנפח דיסק גדל,כנראה שדרגו את כולם :))

סיב ביתי זה נחמד++,אבל אם המחשב לא פעיל 24\7 (כי לאף אחד אין מושג אם יורידו ממנו,כמה ומתי) זה לא ממש יתרום,גם אם תשתף כל יום שעה-שעתיים..

קצת עבודה להתחלה ואחרי זה קוצרים את הפירות.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שלומות,

יש לי כמה שאלות לאחד שלא מבין את הנושא של הטורנטים והורדות סרטים בעזרת qBittorrent.

האם חייבים להרשם לאתר כמו hebits על-מנת למצוא סרטים ?

מה הפירוש של הדברים הבאים:

פריליץ'! ?

פגע וברח ?

תודה

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

יש עוד אתרים לטורנטים.
אבל אתר ה hebits נותן לך קישורים לטורנטים ישראלים ו/או עם תרגום עברי.

פרילייץ - העלאה של תוכן אליך למחשב, כאשר הגיגות (גודל הקובץ) לא נספר.

על מנת להינות משימוש באתר, אתה צריך לשמור על יחס הורדה- העלאה.

פגע וברח- כאשר אתה מעלה תוכן, אך לא משתף אותו את הזמן הנדרש. 3 ימים לסרט או פרק של סדרה, 7 ימים לסדרה שלמה

פרטים מלאים והסברים ב wiki

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ואם אה לא מחפש דווקא טורנטים ישראליים או תרגום לעברית - אין לך כל צורך באתר הזה.

החיפוש המובנה ב  qBittorrent מספק את הסחורה.  אין כל צורך להתעסק ביחסי הורדה/העלאה ושאר זוטות.  רצוי כמובן שכשגמרת להוריד משהו ומישהו מוריד ממך (תראה ב upload) תשאיר את התוכנה פעילה שגם אחרים יהנו.  אבל זה "רצוי" ולא חובה.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • רעיון טוב! 1
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.9.2023 בשעה 21:39, dani666 כתב:

החיפוש המובנה ב  qBittorrent מספק את הסחורה.

אע"פ שה qBittorrent חינמי הוא ממש לא נוח לעבודה כמו µTorrent

באותו נושא, אני כבר לא מעט זמן משתמש בhttps://ext.to/ כמנוע חיפוש לסרטים/מוזיקה והוא מאוד שימושי. ניתן לדוגמה לסנן סרטים לפי רזולוציה (1080, 4K...) ולהוריד עונות שלמות בטורנט אחד.

ד"א, קניתי NUC7 משומש ב 700 ש"ח בדיוק לשימושים האלה ואני משתמש בו 24/7 כדי להעלות/להוריד (צורך כ 20 וואט)

פורסם

עד סוף סוכות תחולק מדיי יום באתר מתנה... גיגות העלאה, נקודות ובנוסים למינהם. דבר שעוזר לשפר את יחס העלאה-הורדה.

הזדמנות טובה להרשם ולהינות.

פורסם

מנצל את השרשור, נרשמתי לאתר, הורדתי µTorrent, אני מתחיל הורדה אבל לא קורה כלום?

הורדתי את הFW של המחשב, הכננסתי גם inbound and outbound פורט עם הפורט שרשום בהגדרות, כלום לא קורה

אשמח לעזרה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...