Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה חסר יא באבא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 19 דקות, Blaz00r כתב:

מה זה המחירים האלה. 120 שח + ראוטר = 145 שח בחודש?? אני משלם היום 40 לבזק בינ"ל על 100 "רגיל", לשלם פי 3... אני מבין שיש לזה יתרונות לשימושים מאוד ספציפיים אבל למשתמש הרגיל זה סתם טריק שיווקי (מי אמר ואגיו)

מדובר על 1G לא 100M. 
בעבודה מהבית זה משנה. לצפיה בנטפליקס גם בשני סטרימרים 100 מספיק.

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז מה חסר יא באבא?

הגדרות 😉 
חופר להם באתר למצוא מה להגדיר אצל כל אחד.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי היה הוט 200 נראה לי, לעיתים לא קרובות אבל לא מספיק רחוקות היו נפילות. 

עברתי להוט סיבים -

טכנאי ראשוןמבא להתקין וגילה שכל החיבורים בקומה תפוסים.  אמרו לי ידברו איתך. אחרי חודש קיבלתי סעיף. ואז מישהו הזיז משהו בהוט.

יום אחרי בא צוות התקנות ושם בכל קומה מרכזית סיבים קטנה. בא טכנאי נוסף וחיבר. מסתבר שהשתית משותפת לסלקום והוט.

הם נותנים מודם ראוטר - הראוטר די זבל, אי אפשר להגדיר בו כלום חוץ מכל מיני הגבלות על שעות גלישה,  בקטע של ילדים. מה שכן, הוא WiFi6

יש לי R7000 night hawk שעוד עושה עבודה אבל הוא לא WiFi6. מבדיקה של העוצמות של הפרטי שלי יוצר טובות ואפילו הנייד שהוא תומך WiFi6 עובד מהר יותר מול הnight hawk R7000

אז רוב הזמן רק הראוטר הפרטי עובד.

מה שכן הכל אצלי מחובר לאלחוט, היה לי בעבר מתאם אינטרט על חשמל שנדפק בדיוק שבועיים אחרי סיום האחריות. בנדא מגנטיק סרבו לעזור. 

יש פתאום אתרים שאומרים לי שהסרבר שלי חסום. אז אני מאחורי Nat?  איך לבדוק את זה?

פורסם
לפני 14 דקות, teyal כתב:

כתבתי את זה מלא פעמים.
מי שלא ידע אינטרנט סיבים של פרטנר, לא ידע אינטרנט טוב מהו.

spped.jpg

סוגרת שעון😜

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני לא חושב שקיבלתי פעם פינג יותר טוב מ9 בבדיקה מול השרת של הוט או הוטנט. אבל זה עם חיבור אלחוטי. אין לי חיבור קווי.

החיבור לעבודה השתפר משמועתית כנראה בגלל הupload.

פורסם
לפני 30 דקות, zaf כתב:

הגדרות 😉 
חופר להם באתר למצוא מה להגדיר אצל כל אחד.

בזה אני לא יכול לעזור לך כבר 😂

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מנסה לוודא - פרטנר אמור להיות חיבור PPPoE ? או אחר ?

מה בבזק? מה בסלקום?

למי שמעוניין - לא מדע טילים :

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אצלי זה PPPOE אבל הם לא אוהבים לתת את זה.
הם נותנים כברירת מחדל DHCP. כשאחד השכנים ביקש מהם לעבור ל PPPOE
הכולירות ביקשו תוספת של 15 ש"ח לחודש.

פורסם (נערך)

אני חייב כתובת קבועה לגישה למערכות.

אגב גם אם יהיה DHCP, אני אגדיר חייגן אצלי ככל הנראה השאלה איזה client להגדיר. אני מניח שזה יהיה L2TP, רק שלא תהיינה הפתעות.

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

גם אצלי אני חייב כתובת קבועה, מאותה הסיבה שציינת.
לדעתי כתובת חוקית קבועה הולכת אצלם רק עם PPPOE.

ותצטרך להוסיף כמה שקלים.

פורסם

לכניסה פנימה "מצלמות" אתם רק צריכים לדאוג לא להיות מאחורי NAT. לא ממש חייבים כתובת קבועה, הכתובת משתנה אולי פעם בחודש-חודשיים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

מדובר על 1G לא 100M. 
בעבודה מהבית זה משנה. לצפיה בנטפליקס גם בשני סטרימרים 100 מספיק.

אני יודע, השוותי את מה שיש לי כרגע לסיבים והסברתי שלי אישית אין בזה ערך מוסף, והחלק השני של המשפט שלך ממחיש את זה

לפני 3 שעות, teyal כתב:

כתבתי את זה מלא פעמים.
מי שלא ידע אינטרנט סיבים של פרטנר, לא ידע אינטרנט טוב מהו.

spped.jpg

בוא תסביר לי אינטרנט טוב מהו. התמונה יכולה להראות גם 937362, מה זה עוזר לי אם 100 זה מעבר ליכולת הניצול שלי?

פורסם
לפני 17 דקות, Blaz00r כתב:

בוא תסביר לי אינטרנט טוב מהו. התמונה יכולה להראות גם 937362, מה זה עוזר לי אם 100 זה מעבר ליכולת הניצול שלי?

שים לב ל PING.
אולי ספציפית לך 100MB זה מספיק, אבל יש כאלה ש 100 זה גבולי עבורים ואפילו מעט.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, Blaz00r כתב:

אני יודע, השוותי את מה שיש לי כרגע לסיבים והסברתי שלי אישית אין בזה ערך מוסף, והחלק השני של המשפט שלך ממחיש את זה

זה לא רק המהירות. גם הפינג והיציבות זה עולם אחר. 

• תוכן חדש...