Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לפתוח עוד חשבון בנק

הנציג ניסה לפתוח את החשבון והודיע לי שהוא לא מצליח כי יש בעיה בת.ז

"כנראה כי לא הפעלתי אותה"

הסברתי לו שהתעודה הזאת איתי כבר שניםועשיתי איתה המון פעולות במערכות ממשלתיות והכל עבר בהצלחה

אמר שאולי הבעיה אצלהם אבל זה לא נראה לו כי פתחו כבר חשבונות היום.

התקשרתי למשרד הפנים, שלחו לי קישור "להפעיל את הת.ז" נכנסתי, אין שום הערה על ת.ז שלא מופעלת

גם קשה לי להאמין שבמשך שנים הגשתי תביעות במערכת, נרשמתי למערכת ממשלתית, שער עולמי, מענקים וכו' וכולם קיבלו את הת.ז חוץ מהמערכת שלו.

מה אני יכול לעשות?

פורסם

בעיה מוכרת.

עלייך לגשת לכול סניף של משרד הפנים הקרוב לבייתך והם יבדקו לך האם ביצעת "הפעלה" של תעודת הזהות הביומטרית. אין צורך לזמן תור מראש.

לפעמים השבב (בצבע זהב) המודבק לתעודת הזהות נופל או קיימת בעייה אחרת בשבב.

*** ברוב המקרים הבעיה דווקא בבסיס הנתונים של הבנק.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

בעיה מוכרת.

עלייך לגשת לכול סניף של משרד הפנים הקרוב לבייתך והם יבדקו לך האם ביצעת "הפעלה" של תעודת הזהות הביומטרית. אין צורך לזמן תור מראש.

לפעמים השבב (בצבע זהב) המודבק לתעודת הזהות נופל או קיימת בעייה אחרת בשבב.

*** ברוב המקרים הבעיה דווקא בבסיס הנתונים של הבנק.

התקשרתי למשרד הפנים

יש שם קישור ל"הפעלת תעודת זהות"

זה מביא אותך למערכת הזדהות ממשלתית, איפה שיודעים עליך כל דבר: דוחות חניה, בתי משפט, מענקים וכו'

אין שום דבר או חצי דבר על ת.ז

חוץ מזה אם התעודה שלי לא מופעלת

אם נרשמתי לשער עולמי, מכס, נט המשפט ועוד ?

אם הבעיה בבסיס נתונים של הבנק, מה אז?

פורסם (נערך)

לפני הכול תבדוק שמצידך ביצעת את כול מה שניתן. קפוץ למשרד הפנים והם יעבירו את תעודת הזהות בדיקה זריזה ובמידה צריך להפעיל אותה יעשו זאת במקום.

כנראה שביצעת רישום לכול מיני אתרים וקיבלת שירות באתרים שונים מבלי שהיית צריך להעביר את התעודה בקורא כרטיסים לכן לא ידעת שקיימת בעיה בתעודה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
לפני 4 דקות, מרק10 כתב:

לפני הכול תבדוק שמצידך ביצעת את כול מה שניתן. קפוץ למשרד הפנים והם יעבירו את תעודת הזהות בדיקה זריזה ובמידה צריך להפעיל אותה יעשו זאת במקום.

כנראה שביצעת רישום לכול מיני אתרים וקיבלת שירות באתרים שונים מבלי שהיית צריך להעביר את התעודה בקורא כרטיסים לכן לא ידעת שקיימת בעיה בתעודה.

אם אני הולך עכשיו למשרד הפנים, הם מקבלים אותי ישר? או שצריך לחכות 4 שעות בתור ?

זאת הסיבה היחידה שעוד לא הלכתי

כי במענה הטלפוני הם אומרים בפירוש "להפעלת תעודה לחץ 1" אתה לוחץ ומקבל קישור..

פורסם

יחד עם התעודה קיבלת דף עם כמה קודים, דומני שאחד מהם לצורך הפעלה. יש לך הדף?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביומטרית? מתי פוקע התוקף?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, Transporter כתב:

אני הולך עכשיו למשרד הפנים, הם מקבלים אותי ישר? או שצריך לחכות 4 שעות בתור

אתה קובע תור באפליקציה myvisit וזה לא לוקח יותר מדי זמן. בשביל דרכון חיכיתי חצי שעה בתור, בתקופה של לפני הקורונה שכולם רצו להוציא דרכון ביומטרי כדי לטוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

ביומטרית? מתי פוקע התוקף?

5 או 10 שנים. אם אישרת לשמור את טביעות האצבע במאגר הביומטרי אז תוקף התעודה ל-10 שנים.

לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

אתה קובע תור באפליקציה myvisit וזה לא לוקח יותר מדי זמן. בשביל דרכון חיכיתי חצי שעה בתור, בתקופה של לפני הקורונה שכולם רצו להוציא דרכון ביומטרי כדי לטוס.

לא חייבים להזמין תור בכדי להפעיל את התעודה. הפעלת התעודה נעשית במסלול המהיר קרי בשירות מהיר במודיעין או אצל אחת הפקידות.

בדרך כלל זמן ההמתנה קצר.

• תוכן חדש...