Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה נירו מול קורולה סטיישן ? עבור רוכב אופניים עם גגון ומנשאים.

שחר_ק

פוסטים מומלצים

היי חברים וחברות.

אני צריך להחליט מה לקחת בליסינג וכרגע מתלבט בין 2 טויוטות : נירו וקורולה סטיישן.

יש למישהו תובנות טובות על הבחירה ?

תודה

שחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שהכוונה לקיה נירו  ושהיא פלאג-אין...  לקורולה סטיישן תא המטען גדול משמעותית אז נראה לי שמבחינה זאת יש לה עדיפות. השאלה מה עוד אתה מחפש

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב טוב - לנירו צריך להתאים מנשא מיוחד עקב ספוילר אחורי, חוץ מזה אופני שטח גדולים לא נכנסים גם בקיפול ספסל בנירו (לפעמים אתה רוצה רגע לנעול את האופנים),
בכל השאר נראה לי הנירו עדיפה... 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@אלינה241085 הבחור התעניין ספציפית לגבי הרכב עם אופניים ומנסיון שלי ואם אין לך מנשא לגג אז לנירו תצטרך להוציא לא מעט כסף למנשא מתאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנירו כרכב עדיף לטעמי על הקורולה בכל אספקט , נכון שבמקרה שלך נדרש מתאם לגגון, השקעה חד פעמית שלאחריה אתה נוהג ברכב עדיף משמעותית.

אני עם נירו, מפרק גלגל קדמי ומכניס את האופנים לרכב, שונא את רעש הרוח שכרוך בגגון ובהגבלת המהירות...

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כרגע עם קורולה סטיישן 2019 , עם גגון ופסים. למעשה עם גגון כבר 10 שנים אז לרעש רוח התרגלתי כבר מזמן.

בחרתי אז קורולה בגלל הגובה. אני 170, ולהרים את האופניים לגגון מגרד לי את המגבלה. אמנם תמיד אפשר להשתמש בסולם מתקפל, אבל מעדיף בלי.

בסך הכל אני די מרוצה מהקורולה, למעט המערכת מולטימדיה המצ'וקמקת שלה.

האם לנירו יש יתרון ששווה את זה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, שחר_ק כתב:

אני כרגע עם קורולה סטיישן 2019 , עם גגון ופסים. למעשה עם גגון כבר 10 שנים אז לרעש רוח התרגלתי כבר מזמן.

בחרתי אז קורולה בגלל הגובה. אני 170, ולהרים את האופניים לגגון מגרד לי את המגבלה. אמנם תמיד אפשר להשתמש בסולם מתקפל, אבל מעדיף בלי.

בסך הכל אני די מרוצה מהקורולה, למעט המערכת מולטימדיה המצ'וקמקת שלה.

האם לנירו יש יתרון ששווה את זה ?

ברור , הוא רכב עדיף על הקורולה הבינונית , איכות גימור , שקט, מרווח פנים, נוחות נסיעה, העובדה שלא מגרדים את הרצפה כדי להיכנס לרכב ועוד...

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, CX25GTI כתב:

הנירו כרכב עדיף לטעמי על הקורולה בכל אספקט , נכון שבמקרה שלך נדרש מתאם לגגון, השקעה חד פעמית שלאחריה אתה נוהג ברכב עדיף משמעותית.

אני עם נירו, מפרק גלגל קדמי ומכניס את האופנים לרכב, שונא את רעש הרוח שכרוך בגגון ובהגבלת המהירות...

אני גם עם הנירו, ובגלל שאין עומק לפעמים קשה לי להכניס את האופניים גם עם גלגל מפורק,

אבל נסה להכניס אופניים לרכב בחורף שהם עמוסים בבוץ - לא נעים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, llaavvii כתב:

אני גם עם הנירו, ובגלל שאין עומק לפעמים קשה לי להכניס את האופניים גם עם גלגל מפורק,

אבל נסה להכניס אופניים לרכב בחורף שהם עמוסים בבוץ - לא נעים...

רוכב על אופני שטח עם גלגל 29" , מפרק גלגל קדמי ומכניס ללא בעיה.

בחורף משתמש בערכה לניקוי של קארשר + כיסוי ברזנט שנקנה באליאקספרס ב 90 ש"ח, סוגר את כל הפינות.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, CX25GTI כתב:

בחורף משתמש בערכה לניקוי של קארשר + כיסוי ברזנט שנקנה באליאקספרס ב 90 ש"ח, סוגר את כל הפינות.

פחות הכיוון שלי אם כך. לפרק, לחבר לקפל .... מכיר את זה 😄

אני "עצלן". רוצה לזרוק את האופניים על המנשא וזהו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, שחר_ק כתב:

פחות הכיוון שלי אם כך. לפרק, לחבר לקפל .... מכיר את זה 😄

אני "עצלן". רוצה לזרוק את האופניים על המנשא וזהו. 

מקבל , כל אחד וההעדפות שלו...

לא מסוגל לנסוע עם הרעש של הגגון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, CX25GTI כתב:

והמפלצת שלי נכנסת בקושי רב גם עם פירוק גלגל (טרק פיול EX8 - מידה XXL)...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...
בתאריך 3.1.2022 בשעה 08:24, CX25GTI כתב:

הי לך.

בהמשך למה שכתבת, אני בדיוק מתלבט בנושא זה. האם בקיפול גלגל קדמי אפשר להכניס בקלות אופני הרים גדולים - XL לתא המטען של הקיה נירו ההיברידית?

תודה!

עוז

בתאריך 3.1.2022 בשעה 13:57, CX25GTI כתב:

הי.

בדיוק מתלבט בנושא זה. עומד לקבל קיה נירו היברידית כרכב מעסיק. רוכב על אופני שטח גדולים. גלגל 29 מידה XL.

האם ללא גלגל קדמי ייכנס בקלות? 

תודה!

עוז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...