Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סונטה היברידית 2018 מול קורולה היברידית 2019     מחיר דומה סביב 90000 שח.
דעתכם ??   יודע שהאחת "מנהלים" השניה "משפחתית"  הקןרולה מעט חסכונית יותר ואמינה וסחירה יותר וגם מודל 19 מול 18
האם הפער בנוחות הנהיגה לטובת הסונטה שווה לדעתכם ??   תודה

פורסם

אני מציע שתגדיר דרישות מהרכב.

מה אופי הנסיעות, כמה אתה מתכוון לנסוע בשנה (מבחינת קילומטראז'), כמה אנשים ייסעו ברכב רוב הזמן וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברור שהסונטה עדיפה כמעט מכל הבחינה, מה השאלה בכלל?

בקשר לחיסכון, הייתה לחבר שלי כזו של החברה, עשתה 50K בשנה בערך, צריכה ממוצעת 4.2 ליטר ל 100 ק"מ. נהיגה מאוד רגועה ובינעירונית ברובה (רוב הזמן על 100-110 קמ"ש) אבל עדיין מרשים, במיוחד לרכב במשקל כזה.

• רעיון טוב! 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

גם לי יש שכן שמחזיק את הסונטה ומרוצה מכל אספקט, הרכב טוב נוח שקט וחסכוני,
הקורולה לטעמי סתמית קצת צפופה מלפנים ופחות טובה גם מהאיוניק המתחרה בקטגוריה שלה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 1.1.2022 בשעה 12:29, gigo07 כתב:

סונטה היברידית 2018 מול קורולה היברידית 2019     מחיר דומה סביב 90000 שח.
דעתכם ??   יודע שהאחת "מנהלים" השניה "משפחתית"  הקןרולה מעט חסכונית יותר ואמינה וסחירה יותר וגם מודל 19 מול 18
האם הפער בנוחות הנהיגה לטובת הסונטה שווה לדעתכם ??   תודה

אתה בטוח שסונטה היברידית ב90000? משיטוט מהיר ביד 2 נראה שהמחירים מתחילים ב30000 יותר תבדוק שלא מנסים למכור לך נבלה.

• תוכן חדש...