Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי דרכם הצעה מאוד זולה לחובה ומקיף לרכב (עובדי מדינה), ולמרות שסוכן הביטוח הקודם ניסה להשוות למחיר שלהם, הם עדיין נשארו זולים ב-200 שקלים מחברות אחרות!

השאלה איך השירות והטיפול שלהם אם נאלצים להפעיל את הביטוח?

*בתוספת 200 שקלים אני יכול לחזור לביטוח חובה בחקלאי, מקיף ב-כלל.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

אני אצלם (ללא תביעות), ולדעתי שירות הלקוחות שלהם בעייתי, כשאתה צריך אותם אתה שולח הודעה (ועונה לך בוט ,ראש בקיר) ועד שחוזרים אליך... (אם בכלל חוזרים אליך)

כמעט ביטלו לי את הפוליסה בגלל חוסר בניירת, ולא טרחו להתקשר להודיע, נודע לי רק אחרי התראה בדואר לפני ביטול, תחשוב טוב לפני שאתה עובר לחברה, אני מקווה ששירות הלקוחות שלהם עובד יותר טוב בתביעות.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

הם זולים, אבל ההשתתפות העצמית שלהם גבוהה.

תבעתי את המקיף והכסף נכנס יחסית מהר לחשבון 3 שבועות +-.

אין לי חוויה עם חברת ביטוח אחרת אז אין לי למה להשוואות.

פורסם
לפני 4 שעות, VromVrom כתב:

הם זולים, אבל ההשתתפות העצמית שלהם גבוהה.

תבעתי את המקיף והכסף נכנס יחסית מהר לחשבון 3 שבועות +-.

אין לי חוויה עם חברת ביטוח אחרת אז אין לי למה להשוואות.

השתתפות עצמית אתה מתכוון במוסך הסדר ולא במוסך הסדר, או שיש משהו אחר?

אלה אצלי 600 בהסדר, 900 לא ההסדר.

פורסם

דווקא לי היתה חוויה טובה איתם בתביעה שהיתה לי מעבר לביטוח שיש לי אצלם שנה וחצי וחידשתי עכשיו לעוד שנה.

אני מבוטח בקבוצת ארגון המורים (אני לא מורה זה פשוט שם ההטבה שנתנו לי) דרך סוכנות אור ביטוח. לפני כמה חודשים לצערי פגעתי ברכב פגיעה קלה וסידרתי במוסך הסדר והסתדר לי יפה מאוד עם השתתפות עצמית נמוכה (760 בהסדר). השירות לקוחות היה מצויין בשעת התאונה והתיקון וענו לי תוך שתי דקות כל פעם ועזרו לי מאוד.

דבר אחד מעצבן אצלם שבתור פרנציפ הם מעבירים הכל דיגיטלית. הייתי בשיחה עם נציגים לגבי החלפת רכב והם דורשים שאני יכנס לאתר ויפעל דרך שם ולא דרך נציג, אבל תכל'ס גם שם מטפלים מהר.

שורה תחתונה ממליץ, ולא נופלים פה עם חברה שלא לוקחת אחריות לפי הניסיון שלי.

פורסם

כתבתי עליהם בדיוק הרגע ביקורת, אחרי שיחת טלפון... תשפוט בעצמך איך יהיה שירות הלקוחות כשתצטרך לתבוע:

ציטוט

הייתי מבוטח שנתיים בחברה, רק בגלל המחיר.
בתקופה האחרונה הייתי צריך לחדש ביטוח והאתר לא עבד, ביקשתי מנציג שיחזור אליי אבל לקח להם 3 ימים (!) לחזור אליי.
אם זו הגישה כשרוצים לשלם להם, אני לא רוצה לדעת מה יקרה כשנזדקק לשירותיהם במצב של תביעה.
עוד הערה שחשוב לשים לב - ביקשנו הצעה לביטוח רכב דרך הסדר של עובדי מדינה. ההצעה הייתה גבוהה ב100 שקלים מההצעה שמופיעה באתר הכללי. כנראה שאם עושים ביטוח דרך עובדי מדינה לוקחים ממכם יותר כסף, אז שימו לב.
חזרתי לחברת הפניקס, המחירים די דומים והשירות יותר טוב.

פורסם

מבוטח כמה שנים.

הייתה תביעה אחת (טוטאל לוסט) - קיבלנו שירות טוב ויעיל מאוד.

אין לי משהו רע לומר.

לא המשכתי השנה עקב מחירים עדיפים בחברה אחרת. 

פורסם

אני מבוטח (דרך הסוכנות "אור ביטוח") שם את השירות אני עושה טלפונית ותמיד עונים (לא משאיר הודעות ומחכה שיחזרו אלי)

ומחיר ללא תחרות גם אחרי תביעות (המחיר הטלפוני יותר זול)

בסה"כ מאוד מרוצה (ולא התנסיתי בשירות שאינו טלפוני)

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

ההצעה הייתה גבוהה ב100 שקלים מההצעה שמופיעה באתר הכללי.

לדבר הזה שמתי לב בחברת ביטוח אחרת. יכול להיות שזה בא ממענה אנושי שעולה יותר לחברה, או ניסיון של איש מכירות להעלות את משכורתו.

פורסם
לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

כתבתי עליהם בדיוק הרגע ביקורת, אחרי שיחת טלפון... תשפוט בעצמך איך יהיה שירות הלקוחות כשתצטרך לתבוע:

אצלי הפוך,

2 רכבים כבר שנתיים, חודש לפני פקיעת הביטוח הם "משגעים" אותי לחדש.

בקשר לתביעות, אני בתהליך עכשיו, נקווה שיהיה טוב.

אגב, אף פעם לא הייתי צריך להשאיר הודעות, עונים יחסית מהר.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

מתקן את ההודעה הקודמת שלי,

פתחתי הצעה בליברה בשביל הספורט, 1000 שקל מעל מה שאני משלם בפניקס. סגרתי מיד... חצי דקה אחר כך מקבל שיחת טלפון עם נציג שירות שמדבר כאילו אנחנו סחבקים מילדות (לא לכל אחד יתאים), הוריד לי במספר רגעים את ההצעה ב800 שקל, אבל התנאים שלהם פי כמה וכמה יותר טובים מהפניקס:

א. הוספת נהג זמני (בפניקס אפשרי רק במקיף) בעלות של 20 שקל לשבוע

ב. מענה מהיר מאוד

ג. תשלום תוך 48 שעות

ד. 'צבירה' של כסף בארנק דיגיטלי 

ה. הוספתי גם את אשתי לפוליסה

פורסם

עדכון: 

סגרתי איתם הבוקר, מקיף וחובה יחד 2600 ש"ח  לעובדי מדינה (מיצובישי ספייס סטאר 2014).

אף פעם לא שילמתי מחיר כזה נמוך על הביטוח, מאוד מרוצה.

פורסם
לפני 2 דקות, EliC25 כתב:

מה פרטי הנהגים?

אנחנו בפיאסטה כשאשץי הייתה 24+ שילמנו 2800 בפניקס

כל נהג מעל גיל 30, וותק של שנתיים ומעלה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...