Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה לא מכיר אותם ,אני מבוטח כבר למעלה משנה בליברה ומרוצה מאוד. אשתי עשתה תאונה עם הרכב והתביעה הלכה מהר התפלאתי בדרך כלל אני יודע שחברות ביטוח מוציאות את המיץ. אבל הבחורה שם עזרה לנו ממש וקיבלנו את הכסף מהר. ובלי קשר ההצעת מחיר שקיבלנו מהם על הביטוח היתה יותר זולה מכל השאר 

פורסם

אחרי בדק בית ארוך אני ביטחתי בליברה בגלל הכיסוי הרחב במחיר שהוצע לי, יש ילדים שהוזיל ויש מסלול ק"מ למי שלא נוסע הרבה, אם אתה עובד עם הרכב אז פחות רלוונטי לך, אני מרוצה , תיקתקו תביעה קטנה דרך המוסך מהר יחסית , לפי התשובות שענו לך כאן כדאי שתמשיך לבדוק בחברות אחרות.

• תוכן חדש...