Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמתי לב שבכל טפסי הבדיקה שמועלים פה בפורום (ובנוסף טפסי בדיקה שיצא לי לעשות\לראות אצל חברים) בסעיף בלמים תמיד כתוב משהו כמו "לבדיקת בלמים יש לפרק גלגלים לבדיקה". 

רציתי לשאול מה הסיבה? ולשאלה היותר חשובה, אם אני אקח על עצמי את האחריות ואפרק בעצמי את הגלגלים, מכון הבדיקה יסכים לבדוק אותם?

תודה רבה!

פורסם (נערך)

למה שיהיו אחראים על מוצר שיש לו בלאי? לך למוסך שאתה מכיר, בקש מהם להסתכל על הרפידות ויגידו לך מה דעתם. כחלק מיישור קו לרכב שתרכוש - הייתי מוסיף החלפת רפידות (אלא אם יש היסטוריה מתי הוחלפו). זה לא מאוד יקר ברכב רגיל

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

למה שיהיו אחראים על מוצר שיש לו בלאי? לך למוסך שאתה מכיר, בקש מהם להסתכל על הרפידות ויגידו לך מה דעתם. כחלק מיישור קו לרכב שתרכוש - הייתי מוסיף החלפת רפידות (אלא אם יש היסטוריה מתי הוחלפו). זה לא מאוד יקר ברכב רגיל

אני לא מחפש שיהיו אחראיים, ממילא אחרי כל הכסתחים שלהם הם לא אחראים כמעט לכלום אבל הייתי רוצה להבין את מצב הברקסים לפני שאני קונה את הרכב ולוקח אותו למוסך.  

פורסם

זה לא בסקופ של הבדיקה. אם יש תקלה בבלמים הם יציינו זאת. את רמת השחיקה של אפשר לבדוק רק אחרי שמפרקים את הגלגלים, וזה בעצם כבר חלק היישור הקו שצריך לעשות כשרוכשים רכב.

(אי) בדיקת עובי הרפידות לא שייכת לקטע של אחריות בכלל - זה פשוט לא חלק מהבדיקה. ולא - לא יאפשרו לך לפרק בעצמך את הגלגלים.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחיינית שלי קנתה עכשיו ורכב - מזדה 2 2015. הבדיקה עלתה 600 שח ומיד לאחר הקניה היא לקחה את הרכב לתיקון קטן במוסך המרכזי שעלה גם 600 שח. יש מצב שמשתלם יותר לקחת רכב לטיפול קטן, שם גם יבדקו לך את הרכב כולל הכל ויעלו על אותן בעיות שבבדיקה יעלו - רק שכאן כבר יש לך מחירים ואחריות. גאוני לא?!

• אהבתי 1

פורסם

התכוונתי לוותר על בדיקה ובמקום זה להכנס למוסך ולעשות טיפול קטן. זה עולה אותו הדבר

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 שעות, Michazzz כתב:

התכוונתי לוותר על בדיקה ובמקום זה להכנס למוסך ולעשות טיפול קטן. זה עולה אותו הדבר

אני לא יודע אם הם בודקים כל מה שבודקים בבדיקה, בנוסף אני גם לא חושב שהם יודעים לבדוק את השלדה כמו מכון בדיקה (לא?)

פורסם

שלדה - עדיף לבדוק במכון בדיקות (בבדיקה לפני קנייה) או אצל פחח. רצוי אחד שאתה סומך עליו (כמו כל בעל מקצוע).

לא בטוח שמוסך (מוסך מכונאות) יאות לבדוק שלדה בצורה "רשמית" עם ממצאי בדיקה כתובים - לא ידוע לי בכל אופן (אבל אולי יוכל לתת לך חוות דעת כלשהי בע"פ).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 18 דקות, חולגי כתב:

שלדה - עדיף לבדוק במכון בדיקות (בבדיקה לפני קנייה) או אצל פחח. רצוי אחד שאתה סומך עליו (כמו כל בעל מקצוע).

לא בטוח שמוסך (מוסך מכונאות) יאות לבדוק שלדה בצורה "רשמית" עם ממצאי בדיקה כתובים - לא ידוע לי בכל אופן (אבל אולי יוכל לתת לך חוות דעת כלשהי בע"פ).

פחות מעניין אותי מה ש"כתוב" או קבלת אחריות, בעיקרון המטרה היא פשוט להבין את מצב הרכב שאני קונה ולדעת מה בדיוק אצטרך כדי ליישר קו ושהשלדה נקייה כמובן.

• תוכן חדש...