Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

אנחנו מתלבטים לגבי רכישת קיה סטוניק 2018 22,000 ק"מ.

בנסיעת מבחן ההתרשמות לגבי התנהגות הרכב היתה חיובית.

האם לדעתכם יש הצדקה לשלם 10% מעל המחירון . המוכר מתעקש על המחיר.

מעבר לזה, האם ידוע על בעיות כלשהן - " מחלות"  של הרכב הזה.

בנוסף, אני מצרפת כאן דו"ח ממרכז הסליקה של חברות הביטוח.

אנחנו רואים בדו"ח שהיתה תביעה על נזק אבל לא ברור לנו במה מדובר.

בתודה לעזרתכם.

IMG-20211114-WA0007.jpg

עריכה אחרונה על ידי מירי ס
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהייתה תאונה, כנראה לא ממש גדולה. האם בעל הרכב יכול להסביר מה קרה ומה תוקן?
מה מחיר המחירון ומה המחיר המבוקש?
מה האלטרנטיבות שלך?
האם מדובר על 1.4 או על 1.0? 

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש היסטורית טיפולים?

הרכב יד 1?

הייתי מבקש דוח שמאי לראות מה הוחלף, בגדול בשביל 10 אחוז מעל מחירון הרכב צריך להיות ללא שום תאונה/מכה/החלפה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 דקות, motior כתב:

ברור שהייתה תאונה, כנראה לא ממש גדולה. האם בעל הרכב יכול להסביר מה קרה ומה תוקן?
מה מחיר המחירון ומה המחיר המבוקש?
מה האלטרנטיבות שלך?
האם מדובר על 1.4 או על 1.0? 

לפני 22 דקות, yulianx כתב:

יש היסטורית טיפולים?

הרכב יד 1?

הייתי מבקש דוח שמאי לראות מה הוחלף, בגדול בשביל 10 אחוז מעל מחירון הרכב צריך להיות ללא שום תאונה/מכה/החלפה.

מדובר ברכב מיד 1 מבעלות פרטית שמוצע למכירה דרך סוכנות.                                           הרכב עלה על הכביש ב-24.10.18 ובעל הרכב עשה עיסקת טרייד אין בתחילת החודש הזה בתום 3 שנים מהרכישה. 

במחירון לוי יצחק השווי 85,000 ש"ח. המחיר המבוקש לאחר התמקחות הוא 93,700 ש"ח.

מדובר בנפח 1.0.

כנראה שיש לרכב טסט לשנה מהיום. לא ידעתי איך להוסיף את זה למחירון.

קבלנו היסטוריית טיפולים שמופיעים רק 3 טיפולים שנתיים  כשהאחרון בהם בחודש אוקטובר האחרון.

מדובר בטיפולים תקופתיים רגילים שנעשו בחודש אוקטובר כל שנה כגון החלפת שמן, אטם, מסנן אויר .

בדו"ח ממרכז חברות הביטוח מופיעות 2 תביעות באותו תאריך :                                               תביעת ניזוק כצד ג'  וכתוב בסוג נזק "ירידת ערך" עם סכום של 13,700 ש"ח וסכום נוסף של 432 ש"ח ירידת ערך,

ותביעה נוספת  בגין נזק לרכב המבוטח ומצוין בסוג נזק "נזק חלקי" אבל בתגמולי ביטוח ובירידת ערך כתוב אפס.

תודה על העזרה.

פורסם

זה אכן רכב מבוקש ואין הרבה בק"מ הזה.

אם זה 1.4 לא הייתי משלם מעל מחירון בשום מקרה. הרכב חלש ולא חסכוני.

אם זה ה1.0 הוא משמעותית חזק וחסכוני יותר אבל מגיע עם גיר רובוטי שלא מתאים לכל אחד. עד 2019 ה 1.0 מגיע עם 120 כ"ס. ב 2020 המנוע הוחלש ל 100.

לגבי התאונה זה יכול להיות החלפה של דלת או כנף... לא סוף העולם אבל חשוב לדעת מה היה.

אם זה דגם פרימיום אז הן יחסית נדירות ומבוקשות עוד יותר.

אני נוהג על אחת כזו ומאוד מרוצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סטוניק עם מנוע 1.0 ליטר מוצעת ב 0 ק"מ ב 110K שח. לפחות זה מה שמופיע במוטודיל.
בלי להיכנס להבדלים בין גרסאות אבזור, אם אני שם על המאזניים רכב משומש שנת 2018 מול רכב חדש לחלוטין שנת 2021\2022 בהפרש של בערך 16K שח - לדעתי אין פה התלבטות בכלל, הולך על 0 ק"מ ב 110,000 שח.
לא מזלזל ב 16K שח אבל לדעתי זה הפרש לא מספיק גדול כדי ללכת על רכב יד2 שנמצא 3 שנים על הכביש.

• רעיון טוב! 6
פורסם
לפני 7 דקות, סולל הדרך כתב:

אם זה ה1.0 הוא משמעותית חזק וחסכוני יותר אבל מגיע עם גיר רובוטי שלא מתאים לכל אחד. עד 2019 ה 1.0 מגיע עם 120 כ"ס. ב 2020 המנוע הוחלש ל 100.

לגבי התאונה זה יכול להיות החלפה של דלת או כנף... לא סוף העולם אבל חשוב לדעת מה היה.

הדגם הוא EX.

סולל הדרך, אני מבינה שלך אין בעיה עם הגיר הרובוטי .למי הוא לא מתאים? הרכב מיועד לבעלי והוא נהג רגוע.

איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם לרכב ?

פורסם

אני לא הייתי קונה,

רכב שעבר תאונה דורשים עליו כמעט עשיריה מעל המחירון? למה למה קרה?

ועוד יש עסקאות זולות וכאלה משתלמות יותר, תפתחי יד 2 ותראי.

יש אחת יד ראשונה פרטית, מנוע 1.0, דגם ex , 2019, עם 17000 ק"מ דורשים 92k

פורסם

אם הנסועה בעיקר בעיר/פקקים הייתי מעדיף גיר שאינו רובוטי, האם בדתם הצעות אחרות בשוק?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 32 דקות, yulianx כתב:

אם הנסועה בעיקר בעיר/פקקים הייתי מעדיף גיר שאינו רובוטי, האם בדתם הצעות אחרות בשוק?

כן, בדקנו :

פיג'ו 2008 אהבנו אבל פסלנו בגלל מה שקראנו כאן  על רצועת התזמון.

מאזדה 2 -אחיזת כביש לא יציבה.

יאריס- נוסעת מצוין אבל תא נוסעים קטן מדי. הרכב מיועד אמנם לבני זוג אבל לפעמים אנחנו צריכים להסיע אדם גבוה.

הונדה ג'אז-איטית מדי.

בעלי עשה נסיעת מבחן על הקיה סטוניק הזאת והתרשם חיובית. 

פורסם

התכוונתי לעוד סטוניקים.

פורסם
לפני 21 שעות, מירי ס כתב:

הדגם הוא EX.

סולל הדרך, אני מבינה שלך אין בעיה עם הגיר הרובוטי .למי הוא לא מתאים? הרכב מיועד לבעלי והוא נהג רגוע.

איך אפשר לדעת מה הנזק שנגרם לרכב ?

אין לי בעיה עם הגיר כי אני מבין שזה לא "אוטומט" אלא רובוטי,
משמע לא גולש איתו, לא מזנק בפרעות. כל השאר כרגיל. אם מודעים לזה אין בכלל התחממות בפקקים. מי שגולש על הגיר כנראה יבשל אותו מהר מאוד.
מצד שני מקבל ביצועים של גיר ידני וצריכת דלק של גיר ידני.
אם צריך להאיץ או לעקוף המנוע הצנום הזה יחד עם הגיר הרובוטי מתפקדים נפלא
בתנועה איטית זורמת מ/אל העבודה מגיע לתצרוכת של 1:20  ומעלה

WhatsApp Image 2021-11-15 at 5.15.15 PM.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
בתאריך 14.11.2021 בשעה 19:51, סולל הדרך כתב:

קודם כל תודה רבה  לכל העוזרים. התשובות שלכם ממש עוזרות לי.

בהמשך לסימן השאלה לגבי התאונה שהרכב עבר,

שאלתי את הסוכן לגבי התביעה שמופיעה בדו"ח ממרכז הסליקה של חברות הביטוח.

לדבריו מדובר רק בהחלפת טמבון אחורי שמחובר ב-4 ברגים.

התפלאתי על הסכום ששולם ע"י חברת הביטוח  13,700 ש"ח (כפי שמופיע בדו"ח) אם מדובר בהחלפת טמבון בלבד.

כשהתעקשתי להבין הסוכן שלח לי סרטון שבו הוא מצביע על החלקים שהוחלפו.

לא הצלחתי להעלות את הסרטון אז אני מעלה תמונה אחת.

.VideoCapture_20211116-192156.thumb.jpg.f1eabed695703841aa3209ab5f102ef6.jpg

לא הצלחתי להעלות את הסרטון אז אני מעלה אחת התמונות שבה הוא מצביע בידו הימנית על אחד מתוך 2 החלקים שהוחלפו.

גם בצד הימני הוחלף אותו חלק.

לדבריו מדובר בחלקים מפלסטיק ולא נגעו בדלת האחורית.

איזה משמעות יכולה להיות לארוע הזה ולתיקון הזה?

אני צריכה להחליט אם כדאי לי להתקדם עם העיסקה הזאת ולקחת את הרכב לבדיקה.

IMG-20211114-WA0007.jpg

עריכה אחרונה על ידי מירי ס
תיקון
פורסם

14 אלף לפגוש נשמע מוזר,

שאלת מה קורה במידה וזה לא רק פגוש?

• תוכן חדש...