Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי כיום יש לי מערכת ברכב שכוללת פאנל alpine cda 137bti, מגבר 4 ערוצים sundown sax 100.4, סאב phoenix gold octane (לא סגור כמה אינץ') וקומפוננט (חדש) hertz mpk 165.3. מבחינת חיווט יש כבלים איכותיים ועבים.

הצליל לא פחות ממדהים אבל למרות זאת עדיין חסרה לי התחושה של בימת סאונד גם מאחורה ומבאס שהסאונד מגיע רק מקדימה.

הסט קומפוננט הקודם שלי שיושב כרגע בבית ללא שימוש ונשארו ממנו רק מידבאסים הוא של hertz מדגם hv-130. לדעתי סט מאוד איכותי ומוצלח וכשחיברתי אותם לנסיון אל הטוויטרים והקרוסים של הסט החדש לא הרגשתי שינוי ממשי באיכות המיד ביחס לחדש.

אני לא מעוניין להשקיע סכומים להיכנס להוצאות מיותרות וגם אין לי בעיה לרכוש יד 2. ולכן חשבתי אולי למצוא ולהתאים קרוסים וטוויטרים סבירים או יותר (תלוי בעלויות) ולהתקין אותם מאחורה ברכב בדלתות, ואז לחבר את הסט הקדמי או האחורי אחד אל הHU ואחד למגבר (יש העדפה כלשהי?).

אשמח בבקשה לייעוץ איזה סוג של טוויטרים וקרוסים כדאי לי לחפש עבור הדגם הזה?

האם אפשרי להתאים טוויטרים וקרוסים מחברות סאונד שונות או שזה חייב להיות רק של hertz?

במידה ורק hertz - הם חייבים להיות לפחות מאותה סדרה כדי לעבוד תקין ולא לעשות נזק או להישרף?

במידה ואפשר מכל חברה, איזה שילובים יכולים להיות מוצלחים?

איפה אני יכול למצוא רק טוויטרים וקרוסים?

מה הטווחי עלויות?

האם עדיף לי בכללי לרדת מהרעיון של לחבר עוד קומפוננט מאחורה ולהתאים לו חלקים ופשוט ללכת על רמקולים קואקסיאליים?

סתם חבל לי שיושבים הזוג מידבאסים הטובים האלה ללא שימוש ובסוף ילכו לפח, הייתי שמח להעניק להם גלגול שני ולחזור להשתמש בהם.

תודה רבה🙏🏼

עריכה אחרונה על ידי Amitai12
  • תוכן חדש...