Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פותח דיון על הבית.

שאלה נוספת לגוף השאלה בשבילי, איפה אפשר לגור שיש דירות בקרבת הים (עם נוף ולא צמודות קרקע), שבנוסף לכך לא נמצאות בעיר מזוהמת ומסריחה (דוגמא, תל אביב, חיפה).

כרגע גר באשדוד ולא רואה את עצמי מקים את הבית שלי פה, אין מה לחפש כאן, מזוהם, פקוק בכל שעה אפשרית שיש בה אור יום, אין הייטק, פיצוץ אוכלוסייה ששופעת בערסים ודוסים.

דיון מהנה.

פורסם

היי טק זה לא מדד לכלום. תראה את בירת הסטארט אפ ניישן - באר שבע. 

איפה אני גר לא משפיע בכלל על איפה אני רוצה להיות.

אני רוצה לגור באילת או פילזן או נשוויל או אונטריו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, שליקו99 כתב:

שאלה נוספת לגוף השאלה בשבילי, איפה אפשר לגור שיש דירות בקרבת הים (עם נוף ולא צמודות קרקע), שבנוסף לכך לא נמצאות בעיר מזוהמת ומסריחה (דוגמא, תל אביב, חיפה).

כרגע גר באשדוד ולא רואה את עצמי מקים את הבית שלי פה, אין מה לחפש כאן, מזוהם, פקוק בכל שעה אפשרית שיש בה אור יום, אין הייטק, פיצוץ אוכלוסייה ששופעת בערסים ודוסים.

דיון מהנה.

מה חשוב לך? טיפוס של ערים גדולות? או טבע? מסוגל מנטלית לגור בישוב קטן? זקוק לקשר יומיומי עם משפחה וחברים או לא? מוכן כלכלית ומנטלית לחפש עבודה בהתאם למקום שאתה נודד אליו? סליחה על השאלה הקלישאתית, איפה אתה רואה את עצמך עוד חמש שנים?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

עובד בעסקי המשכנתאות ונותן בראש, בת זוג אבל ללא ילדים, דירה במקום שליו עם נוף לים (לא טיפוס של צמודי קרקע).

המשפחה שלי מעולם לא הייתה פעילה וחברתית, לא ייחסר הרבה בעיניי.

מעדיף שלא לגור ביישוב עם 100 משפחות אבל מוותר על התענוגות של לגור בעיר של 300 אלף איש שכוללות זיהום אוויר, רעש בלתי נסבל, פקקים מחרידים ואוכלוסייה ''משובחת'' ביותר... (לפחות בעיר שלי).

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

גר בפרברי טאמפה פלורידה, הייתי רוצה לגור בעיר באזור שנקרא channel side (ממש חי שם) או ליד הים בסרסוטה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

עד כמה שאני זוכר אתה בחור צעיר, רווק, בלי יותר מדי מחויבויות. באיזה שהוא מקום אתה יכול לתת לחיים לסחוף אותך.

היכן גרה משפחתך, וכמה חשוב לך להיות קרוב אליה?

מה מוקדי הלימודים או התעסוקה הרלוונטיים לך?

היכן גרים החברים שלך?

אני מניח שכבחור צעיר תחפש מוקדי לימודים, תעסוקה ובילויים, מה שאומר - ערים גדולות או סביבתן.

עריכה: בינתיים הוספת פוסט שמתאר את מצבך בצורה יותר מדוייקת. ועדיין מה שכתבתי קודם נראה לי נכון.

נוף לים קרוב? זה אומר רצועת החוף, וזה אומר ערים גדולות או פרבריהן. אם אתה מוכן לראות את הים יותר מרחוק אתה יכול לחשוב על המורדות המערביים של הגליל או הרי המרכז, אבל אלה יהיו בדרך כלל יישובים קטנים. בכלל - כשמישהו מדבר אתי על "דירה עם נוף" אני תמיד שואל אותו כמה זמן יש לו לשבת ולהסתכל עליו. אז גם אני לא מוכן להסתכל למרפסת הכביסה של השכנים, אבל בניינים מעברו השני של הכביש, עם איזה חריץ ביניהם שמאשר מבט לים או ליער, בהחלט מספק כאשר מקום המגורים מספק צרכים יותר קריטיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

תנסה עתלית

עתלית זה לא ערסים ודוסים שהוא מנסה להתרחק מהם?

שליקו, אם אתה רוצה לגור ליד הים בבניין גבוה ולא במקום עירוני וסואן, בונים שכונה חדשה בנהריה עכשיו.

בחיפה יש גם שכונות שקטות ככל שעולים למעלה בכרמל. בעיקר העיר התחתית והדר מלוכלכות רועשות.

קרבה פיזית לים יש גם בקריות. למרות שקרית חיים וקרית ים קרובות לים אבל גרועות בהרבה מקרית מוצקין וביאליק שקצת יותר רחוקות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הצד המערבי  של חיפה מתאים לתיאור שלך. הצד המזרחי במעלה הכרמל גם כן, אם כי הוא צופה גם על אזורי תעשיה. 

אני יכול להפליג בשבחי חיפה, אבל השאלה הגדולה היא האם מבחינתך מעבר מאשדוד לצפון בא בחשבון מבחינת לימודים ועבודה, שלך ושל בת הזוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זכרון יעקב מתאימה לפרופיל המבוקש. יש ירוק ויש ים. 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ג'יסר א זרקא. 

אפשר גם עכו או גבעת אולגה. 

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

עתלית זה לא ערסים ודוסים שהוא מנסה להתרחק מהם?

שליקו, אם אתה רוצה לגור ליד הים בבניין גבוה ולא במקום עירוני וסואן, בונים שכונה חדשה בנהריה עכשיו.

בחיפה יש גם שכונות שקטות ככל שעולים למעלה בכרמל. בעיקר העיר התחתית והדר מלוכלכות רועשות.

קרבה פיזית לים יש גם בקריות. למרות שקרית חיים וקרית ים קרובות לים אבל גרועות בהרבה מקרית מוצקין וביאליק שקצת יותר רחוקות.

לא יודע?לא הייתי בעתלית, ולא גרתי שם. הוא רשם עיר ליד הים, שלא מזוהמת ומסריחה כמו חיפה ותל אביב, אני מניח שעתלית זה מקום יותר רגוע.

בכל מקרה, אתה חי בתוך עמנו, ובסופו של דבר כל עיר קטנה ליד הים תהפוך ליותר גדולה וצפופה.

אתה משדר שאתה רוצה שקט? תעבור לגליל לאיזה מצפור, עם נוף לים. בטח יש בנקים בצפון לא? אתה רוצה לייעץ בתחום המשכנתאות. תוכל להיות יועץ עצמאי, ולגור איפה שבא לך.

אני אישית מעדיף נוף להרים, האוויר המלוח והחול של הים, פחות נעים לי בבית, ביחד עם הלחות.

ודרך אגב לא מעביר ביקורת או רוצה להישמע טרחן, מה שאני לא קרוב בגיל אפילו, זכותך לגור איפה שתרצה, אבל תהיה יותר עדין בביקורת על הסיבות שאתה עוזב, קלס באפס מאמץ

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

בעתלית יש שכונות שבורות ויש שכונות חדשות, זה כמו דרום ת"א וצפון ת"א - הבדל ענק, יש לנו חברים בשכונת הרכס (5 דקות הליכה מהים) וכל פעם שאנחנו מבקרים אותם אני נדהם כמה שקט שם.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...