Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נחת אצלי בתיבה מכתב דואר רשום ממשטרת ישראל המודיע כי ביום בהיר אחד לפני חודש וחצי עברתי עבירת מהירות במנהרות הכרמל. 

נטען כי נהגתי במהירות 108 קמ"ש בעוד שהמהירות המותרת היא 80 קמ"ש.  על כן עלי לשלם 750 ש"ח בנוסף ל8 נקודות שיזקפו לרעתי. 

אבל, במכתב מופיע צילום של הרכב שלי נוסע במסלול הימני.  באותו צילום מופיע, בנוסף לרכב שלי, רכב אחר אשר נוסע במסלול השמאלי. בפירוט העבירה לא מצוין באיזה נתיב נסע הרכב שלי, מה שמעורר אצלי את החשד שאולי חל כאן בלבול בין הרכב שלי לרכב בנתיב השמאלי, היות וגם נדיר שאני עוקף מימין. על האמינות של מצלמות מהירות כבר דובר בהרחבה בבתי המשפט, אם כי ייתכן שהמצלמה במנהרות הכרמל מבוססת על טכנולוגיה אחרת. 

כמקובל, ניתנה לי אפשרות לדרוש להישפט במקום לשלם את הקנס ובכך להודות בעבירה.  אז אני מתלבט:

מצד אחד אפשר לשלם 750 ש", כואב בכיס אבל לפחות זה גומר את העניין בלי יותר מדי התעסקות.   אבל ה8 נקודות הללו לחובתי מטרידות אותי. אין לי ניקוד קודם, ולמעשה לא נרשמה לי עבירת תנועה לפחות ב10 השנים האחרונות.  האם 8 נקודות כשלעצמן מספיקות בשביל להענש בסנקציות כלשהן?

ועוד שיקול - אם אדרוש להישפט, עד כמה זה לא נכון לעשות זאת ללא ייצוג עורך דין, שייתכן מאוד ויגבה תמורת שירותיו סכום גדול יותר?,  ושיקול נוסף - מה הסיכוי שהשם שלי יופיע אחר כך בגוגל כמי שנשפט בבית הדין לתעבורה? מדובר בשיקול משמעותי כי אני עובד במקצוע שירותי והפונים אלי נוהגים לסרוק את שמי בגוגל לפני שמגיעים אלי.

אשמח לדעתכם

עריכה אחרונה על ידי asafp81
פורסם

בתחתית התמונה יש פס שחור עם נתונים. אחד הנתונים הינו מספר הנתיב.

הספירה מתבצעת שהנתיב ליד המצלמה הוא מספר אחד. כלומר, אם המצלמה ממוקמת בצד ימין של הכביש, הנתיב הימני יהיה אחד, האמצעי יהיה שתיים והנתיב השמאלי יהיה שלוש וכך הלאה.

אם המצלמה ממוקמת בצד שמאל של הכביש זה יהיה הפוך. הנתיב השמאלי יהיה נתיב מספר אחד וכך הלאה.

כרגע נושא האמינות של המצלמות נידון בבית משפט. הם עדיין שולחים דוחות ומי שמשלם למעשה מודה בעבירה. מי שמבקש להישפט - לא מקבל זימון והדוח מתבטל.

כמובן שזה יכול להשתנות בכל רגע ולכן כל אחד צריך לקחת את ההימור בעצמו.

פורסם

1. לגבי האמינות, בצע חיפוש בפורום על מצמות א׳3, תמצא שלל דיונים והמלצות.

2. 8 נקודות אינן גוררות כל סנקציה, רק החל מ-12 יש צורך באמצעי תיקון.

3. תיקי תעבורה פתוחים לציבור ואכן יכולים להופיע בחיפוש בגוגל בשלל מאגרים המפרסמים מידע משפטי. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

ראשית כל, תודה רבה על התגובות המאירות. כבר קראתי על מצלמות א/3 והסטטוס המשפטי ורציתי לקבל עוד חוות דעת בעיקר בהקשר של המצלמות במנהרות שאולי בעצם עובדות על טכנולוגיה אחרת יותר אמינה.

לגבי הפס השחור - אכן יש פס שחור דק בתחתית התמונה. לא ניתן לדעת מה כתוב בו, ואם לדייק, אפילו לא ניתן לדעת שכתוב בתוכו משהו, בזכוכית מגדלת יש שם שרבוט שהמקסימום שניתן לקבוע זה שאולי זה כתב ואולי לא.

אם לא מופיע בדו"ח המידע שמציין באיזה נתיב נהגתי, כשבצילום מופיעים שני רכבים - לדעתי המשפטית הלא מלומדת הדבר אומר שזה אישום בעייתי שעוד טעון הוכחה. 

פורסם

דעתך המשפטית אכן לא מלומדת

בקש תמונה יותר ברורה שבה יראו את הנכתב בפס למטה ואז תוודא האם אכן מדובר ברכבך

בכל מקרה שלח מכתב לביטול עקב כך שמתנהל כרגע משפט על אמינות המצלמות בבאר שבע

יענו לך אל תבלבל את המוח, תבקש להישפט וכאשר תקבל תאריך למשפט תשלח בקשה לדחיית הדיון עד לפסק הדין בבאר שבע

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...