Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 208 גרסאת הBLUE HDI 

https://carsforum.co.il/topic/356964-מבחן-ארוך-טווח-סיטרואן-ברלינגו-16-20092016/?do=findComment&comment=5455097

רק עכשיו נחשפתי למבחן ארוך טווח ולתוכן המעולה המעולה של @Buki,   שגרם לי לשרוף חצי יום עבודה בקריאה מרותקת ומאחר והברלינגו חולקת לא מעט מכלולים עם ה208, שלח אותי לבדוק מה מצב הצנרת אצלי.

אז, מתברר שגם אצלי הצינור מזיע שמן בלי להראות ירידה במפלס השמן במנוע, אך הבנדים דיי מהודקים.

אז דבר ראשון מאחר ואין לי SERVICE BOX, אשמח למקט הצינור המשופר.

דבר שני, נוכחות שמן בצינור הכניסה לאינטרקולר  תקינה? 

פורסם

https://carsforum.co.il/topic/356964-מבחן-ארוך-טווח-סיטרואן-ברלינגו-16-20092016/page/15/?tab=comments#comment-6049700

אבל לא בטח ב 100% שזה צינור זהה לזה של 208. 

לגבי שמן באינטרקולר  - כן הטורבו גם במצב תקין מעיף מעט שמן,  מותר שיהיו סימני שמן קלים בצנרת גדישה ובאינטרקולר. 

פורסם

אוקיי, הסתכלתי שוב, ההודעה הקודמת לא הייתה ככ מדוייקת.

הצינור הבעייתי אצלי הוא הצינור יציאה מהאינטרקולר למנוע, והמקט שלו 9801280680 (הצינור השחור מצד שמאל בתמונה), השני (כניסה) יבש.

נראה שיש סימני שמן גם על החיבורים של האינטרקולר עצמו, עדיין תקין? הבנתיי שטורבו שמתחיל לזרוק שמן קרוב לסוף חייו...

IMG_20210713_133333__01.jpg

IMG_20210713_114004.jpg

פורסם

אצלי עד שהחלפתי את הצינור גם הייתה הזעת שמן סביב החיבור שלו לאינטרקולר. 

הצימור השמאלי שלך נראה מאותו סוג שהיה אצלי וגם התופעה נראית דומה. 

בטרובו יש אטמים דינמיים שעובדים על אותו עיקרון כמו טבעות הבוכנה, אין אטימה של 100% וגם טורבו תקין מעיף קצת שמן, כמו כן מעט אדי שמן מגיעים דרך הנשם שמתחבר לפני הטורבו. 

כל עוד אין ממש טיפות שמן, זה תקין.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...