Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שמתי לב שיש על הרכב נקודות חלודה - לא יורד במים ולא בגירוד.

מחיפוש קצר באיטרנט הבנתי שמדובר בגינגים או משהו כזה

אבל עדין נשארתי עם כמה שאלות

במידה ואני יעשה פוליש אני מאמין שזה יוריד את הנקודות אבל זה גם מוריד את הצבע? מומלץ?

איך ניתן לטפל בזה בדרך הכי טובה?

במידה ואני לא מטפל בזה זה יכול להחמיר או להתפס לצבע?

פורסם
לפני 6 שעות, WarRock222 כתב:

לאחרונה אני שמתי לב שיש על הרכב נקודות חלודה - לא יורד במים ולא בגירוד.

מחיפוש קצר באיטרנט הבנתי שמדובר בגינגים או משהו כזה

אבל עדין נשארתי עם כמה שאלות

במידה ואני יעשה פוליש אני מאמין שזה יוריד את הנקודות אבל זה גם מוריד את הצבע? מומלץ?

איך ניתן לטפל בזה בדרך הכי טובה?

במידה ואני לא מטפל בזה זה יכול להחמיר או להתפס לצבע?

אולי בסך הכל "זיהום ברזל", לא בקיא במושג בעברית אבל זה פשוט לכלוך קשה יותר שיורד עם מסיר ברזל או פלסטלינה.

אם זה באמת חלודה, צריך לפתור את הבעיה מהשורש שלה כי חלודה מתפשטת - רק עם נייר זכוכית לא מאמין שפוליש יכול לעשות את העבודה. וכמובן - נייר זכוכית אומר שתזדקק לתיקון צבע. 

הייתי ממליץ לך לעלות תמונה שנבין יותר טוב את המצב

פורסם

משייפים נקודתית עם נייר שיוף עד שמגיעים לפח. אפשר להדביק נייר שיוף על עיפרון או משהו דומה בשביל שיהיה מדויק.

לאחר מכן ממלאים נקודתית בפריימר. אח"כ צבע בסיס שתואם לצבע הרכב ולבסוף לכה, כשבין לבין מבצעים שיופים עדינים וחזרה על שכבות כמה שצריך.

לא מזמן דובר בפורום על משהו דומה, תוכל לקרוא מה נאמר כאן:

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...