Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגבר ל focal utopia 3/2way

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התיעצות לאנשים המבינים בניכם

ברשותי רמקולים קידמיים

focal utopia 165 3 way

ורמקולים אחורים

focal utopia 165 2 way

ואני מחפש מגבר שיהיה איכותי ובעל הספק להחזיק רמקולים שכאלה אשמח לשמוע על המלצות ממכם.

ומה דעתכם על המגבר nakamichi pa2004 לרמקולים הנ"ל.

פורסם

יש לי חבר עם שתי מגברים כאלה על סטים של אוטופיה פשוט טירוף איך ששומעים

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחי תקציב אני מדבר על משהו סביב 3,500 אלף.

mdma למה הוא משתמש בשני מגברים כאלו בשביל אוטופיה ובכמה הוא קנה אותם בארץ?

פורסם

הוא ייבא אותם מחו"ל...

יש לו שתי סטים של אוטופיה באוטו מערכת מולטימדיה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לרמקולים כאלה צריך מגבר ברמה מאוד גבוהה כדי להנות ממה שהם שווים....אם אתה רוצה דבר איתי ב0547995589 ואני אמליץ לך על מגבר או של פוקל או rockford punch 150 שנוצר ביום הולדת של רוקפורד וגם יש לי אותם במלאי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי דעתי משתמשים בפורום כדי להעביר מידע מוצפן לס.ו.ר (לשעבר ק.ג.ב) :-P

• תוכן חדש...