Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, שכרתי שברולט טרווארס מאלבר. ב2 בלילה אבא שלי, שבהשכרה הוא הנהג העיקרי, נסע ברכב, והיה שם מחסום משטרתי באמצע הכביש מה שהפנה את כל הנתיבים לנתיב אחד. וכמו תמיד הגיע ה"חכם" שעוקף מימין ומנסה להידחף, רק שהפעם זה נגמר פחות טוב... הנהג העוקף ניסה להיכנס לפני הרכב, אבא שלי היה בעמידה מוחלטת, והרכב העוקף שפשף אותו בקדימה - צד ימין, ושפשף את הרכב של עצמו באזור הדלת האחורית צד שמאל. ואז בעל הרכב הפוגע יצא והאשים את אבא שלי שהוא נסע ונכנס בו...

החליפו בניהם פרטים ותמונות.

נתונים: בס"ד עשיתי ביטול השתתפות על הרכב...  מה עוד שהיום החזרתי את הרכב להשכרה והוא סימן V על הכל, שלא היה שום פגיעות. לאחמ"כ עליתי למשרד ודיווחתי על המקרה, הם הוציאו לי דו"ח אירוע, וציינו שמכיון שלרכב ההשכרה אין פגיעה מבחינתם אין כלום, אלא א"כ הנהג ברכב השני יחליט לתבוע ואז הם הסתדרו איתו ישירות.

השאלה שלי היא כזאת: האם יש לי מה לחשוש בדברים נוספים...  וכן האם זה מצויין בחברת השכרה ועכשיו יכולים לעשות לי בעיות לשכור שוב פעם רכב?

מקווה שהייתי ברור. 

תודה רבה לכל העונים.

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

עקרונית עלתיד, מה שהם אמרו לך בעל פה לא קיים. רק מה שיש לך עליו אישור בכתב, תמיד תדרוש מסמך.

במקרה וזה יגיע לבית משפט אביך כנראה ידרש לבוא להעיד, שילמת על ביטול השתתפות עצמית אז לשלם לא תצטרכו גם אם השופט יחליט שאביך אשם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תוכן חדש...