Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיוויק סדאן 2007 בנסיעה בעליות לירושלים הטורים טיפסו ל 4K  כשהמהירות היא 80 קמ"ש והרכב העביר הילוך רק במישור

רציתי  לשאול האם זה תקין 

והאם זה הורס את המנוע 

ואם כן מה יכול להיות הבעיה

תודה רבה

פורסם

הצעה אפשרית: תבדוק שלא נלחץ לך שום כפתור בסביבת הגיר, אולי 'הולד' או משהו בסגנון. זה מיועד לנעול את הגיר על הילוך נמוך ולסחוב בעליות.

משתדל לעזור

פורסם

תודה על התגובה 

לא נלחץ שום כפתור המנוע צעק והטורים טיפסו הוא היה על D 

זה רכב חדש אצלי כך שאין לי נסיון קודם יכול להיות שזה נורמלי ?

יש לציין שהוא מעביר הילוכים חלק. רק בעליות הוא מתקשה להעביר הילוך ואז הטורים מטפסים

פורסם (נערך)

אז יש פתרון פשוט לעזוב מעט את הגז וללחוץ מיד שוב- ו..הופ.. החלפת הילוך.

אם נהגת פעם בקורולה/לאנסר  נניח- הסגנון דומה (בעיקר הישנות). לא עובר מיד- עוזבים גז ושוב לוחצים.

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם
לפני 25 דקות, חיליקו כתב:

ברשותי הונדה סיוויק סדאן 2007 בנסיעה בעליות לירושלים הטורים טיפסו ל 4K  כשהמהירות היא 80 קמ"ש והרכב העביר הילוך רק במישור

רציתי  לשאול האם זה תקין 

והאם זה הורס את המנוע 

ואם כן מה יכול להיות הבעיה

תודה רבה

זו תקין לחלוטין וככה פעול כל גיר אוטמטי, מוריד הילוך על מנת להביא את המנוע לסל"ד בו הוא מוציא יותר הספק ומומנט  הדרושים כדי להזיז את האוטו בעליה. 

פורסם
לפני 5 דקות, Buki כתב:

זו תקין לחלוטין וככה פעול כל גיר אוטמטי, מוריד הילוך על מנת להביא את המנוע לסל"ד בו הוא מוציא יותר הספק ומומנט  הדרושים כדי להזיז את האוטו בעליה. 

הוא ציין שמגיע ל-4 והאוטו צועק, לא נראה לי שעליות צריך סל"ד גבוה כ"כ.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 15 דקות, המחליף כתב:

אז יש פתרון פשוט לעזוב מעט את הגז וללחוץ מיד שוב- ו..הופ.. החלפת הילוך.

אם נהגת פעם בקורולה/לאנסר  נניח- הסגנון דומה (בעיקר הישנות). לא עובר מיד- עוזבים גז ושוב לוחצים.

שחררתי כמו שאתה מצע ולא עזר

האם זה הורס את המנוע?

והאם יש לזה פתרון כי זה נשמע שהמנוע ממש אבל ממש מתאמץ נשמע לא תקין

פורסם

תרפה לאט את הרגל מהגז עד לנקודה שתרגיש שהמהירות נשארת קבועה, עוד הרפייה קטנה לדוושה ותחזיר לאותה נקודה. הגיר יעלה הילוך והסל"ד ירד, אל תוריד את הדוושה מעבר לאותה נקודה שבה המהירות קבועה אחרת הגיר יוריד שוב להילוך נמוך.

4k סל"ד זה יחסית הרבה לעליות של ירושלים ב80 קמש, הivetc מבסוט על כל הדלק.

לצורך השוואה בסיוויק 2008 שלי אני מצליח לשמור על קצב של 100 קמ"ש ב3,000 וקצת סל"ד בעליות של ירושלים.

מצד שני רשמת שהרכב חדש אצלך, מצריך עניין של הסתגלות 

• רעיון טוב! 1

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...