Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פריזמה סימבול זה נדיר??

יש לי בשכונה אחת שחורה,עם הסמל "סימבול" עוד מקדימה על הגריל,עם ג'אנטים מקוריים דומים לשל בימר ישנה,אוטומטית שחורה עומדת מזה שנתיים ויותר,ניסיתי ליצור קשר עם הבעלים מתברר שיש איזהו סיכסוך ולכן מצב הרשיונות לא ברור.

ד"א הפרזימה סימבול בשכונה שלי נראית בדיוק בדיוק כמו של מריוס.

מחר תמונות,אני מבטיח!

אם אתה רוצה לשקם אותה מריוס צור איתי קשר.

ראשית תודה לכולם על ההשתתפות בצער - ושזה בא מחובבי רכב כמוכם - זה אמיתי!

אין סימבול אוטומטית!

כל דגם פריסמה סימבול הוא ידני ועם הזרקה רב נקודתית ושני גלי זיזים עליונים.

אם אכן השחורה אוטומטית , יש לה מנוע 831AB0O בנפח מנוע 1500 סמ"ק- מסדרת פריסמה ללא הזרקה ועם גל זיזים אחד.

באשר לסמל : "symbol " , הוא קיים ושייך רק לדגם 1600IE ידני...במקרה הטוב נרכש מרכב שעבר תאונה ובמקרה האחר -נגנב מרכב אחר!

בלנציה סימבול אמור להיות סמל נוסף מעל הפגוש האחורי בצד ימין - שבו מופיעה הכיתוב:

"PRISMA SYMBOL " - בצבע כסוף על רקע כחול .

ברכב שלי שנהרס, יש עדיין את כל הסמלים המקוריים כולל הסמל הקטן (המקורי) על הגריל הקדמי -

"symbol" בצבע כסוף ללא רקע.

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

החלק הפרקטי:

בצער רב ובכאב גדול הלכה לה עוד יצירה מוטורית.

החלק המעשי:

לכל "אוכלי הנבלות" - יש חלקים בשפע.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ממש עצוב,באופן אישי אני חוויתי לנצ'יה נדירה מאוד מתרסקת בעץ,אני יודע עד כמה זה כואב ,אני משתתף בצערך ומבין לליבך .

מתוך היכרות ונהיגה עם הפריסמה מדובר ממכונית מעולה ,אנשים לא מבינים עד כמה

הם יכולים במחיר זעום להשיג רכב כל כך נוח ומרווח,ונוסע מצויין(בדגם שאני נהגתי -1500)

חבל. באמת חבל.:-(

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

צר לי לראות מקרים כאלה.

מקרים כאלה נובעים מאנשים שהראש שלהם והגוף משום מה לא מחוברים בצורה מושלמת, ולצערי - ישנם הרבה כאלו על הכביש.

מי יתן ולא נדע עוד צער.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

איזה עונש תקבל החיילת?

נהגת חדשה שדיברה בטלפון + הריסה של רכב נדיר ?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

השם ינקום דלקה.

לא אגיד שאני משתתף בצערך,זה קצת גדול מדי.

אבל אני משתתף בבעסה העמוקה שלך.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

משתתף בצערך

ובדיוק אמא שלי סיפרה לי אתמול שלפני יומיים שלושה הייתה תאונה ליד העבודה שלה

שאיזה חיילת איבדה שליטה על האוטו ונכנסה באוטו שנכנס בעץ.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
לנצי'הוליסט,

איזה הגזמה. לשבור לה את הרגליים?

תירגע. עם כל הכבוד (ונניח שיש לי הרבה הרבה כבוד...) - היא עשתה טעות. כל אחד עושה. אז היא השביתה את הלאנצ'יה האהובה עליך. מזל שהיא לא נפגעה.

יש הרבה מכוניות שהן הרבה יותר מסתם "פח", אבל עד כדיי כך לאחל למישהי שעשתה את זה בתום לב שישברו לה את הרגליים? אפילו אם סתם היית עצבני לרגע אחד וכניראה שלא התכוונת, זה מוגזם.

אה,

ו...

מריוס,

להבא

אל תחנה את האוטו קרוב לעץ.

:wink:

(ועכשיו ברצינות,

הרבה תנחומיי למקרה המצער. שיהיה בהצלחה בעתיד).

חבר'ה תרגיעו קצת, זה אומנם רכב נדיר ומלוקק, אבל סך הכל מתכת ללא חיים.

על אדם שנהרג בתאונה לא פותחים שירשור כזה, וכל אדם הוא נדיר, אין דומה לו (תחשבו על זה)

חבל על רכבך מריוס, אני מקווה שתקבל פיצויים שמגיעים לך, ותקנה רכב אחר ושמור עליו גם ככה.

ולא צריך לקלל את החיילת, היא עשתה משהו במסגרת הצבא, וזו תאונה, ותאונות קורות, מזל שלא היו נפגעי נפש וגוף.

חג שמח.

כפיר

TB, החיילת עשתה מעשה מטומטם ודבילי ועל שטויות כאלה בני אדם נהרגים/נדרסים מגיע לה להיות 3 שנים בלי רישיון שהמסקרה תצא לה מהמוח ואני מקווה שהכרית אויר נכנסה לה טוב טוב בראש שתזעזע לה את המוח הקטן קצת.

תסביר לי אתה איך אפשר לעשות תאונות כאלה במגרש חנייה במהירויות ששואפות לאפס? איך? היא שכחה שצריך להסתכל לאן לנסוע ולא להתרכז בלאפר את עצמה במראה המרכזית? וזה תופס לכל הנחמדות שמנצלות את הנסיעה בבוקר לאיפור במקום לשים תשומת לב לכביש, ולצערי היא כלל לא היחידה. מטומטמות.

ומר רייסר היקר. אתה כנראה לא מבין. לרכבים כאלו אין כלל ערך כספי, יש להם ערך נדיר של אהבה.

זהו רכב שאנשים משקיעים בו את כל זמנם ותשומת ליבם, מן רכב מפלט מהעולם המוזר הזה, פינת שקט קטנה שאין לה שום ערך כספי. אהבה נטו.

מה שזיעזע אותי זה שבדיוק לפני 6 שנים, יומיים לפני ערב פסח בדיוק באותו התאריך (העברי) הסימבול שלנו הלכה.

חג שמח.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

חיילת מפגרת מאחל לה טראומה לכל החיים הבת כל**

עם כל הכבוד ויש כבוד הגזמת בהחלט !!!

אני יודע מה זה אהבה לרכב וגם לי קרו כמה מקרים לא נעימים, אבל אף פח לא שווה

חיי אדם , באמת שלא ציפיתי ממישהו מבוגר לכתוב כאלה שטויות !!

איציק.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תשמע איציק,עזוב אותך שהלך האוטו אבל תחשוב מה היה קורה אם החיילת המדוברת היתה נוסעת לה,מדברת בפלאפון תוך כדי נסיעה מאבדת שליטה רק שבמקום האוטו היה עומד שם בן אדם.

במקרה הזה היה "מזל" והיא לא הורידה אף אחד ו"רק" את הסימבול.

אולי לנצ'יהוליסט הגזים אבל בעיקרון הוא צודק לדעתי,אני חושב שהיא צריכה להענש (ולא איזה קנס זעום אבל גם לא טראומה לכל החיים,משהו באמצע).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אתם בטוחים שאין סימבול אוטומטית?

כי הרכב מאובזר מאוד,אולי חלק מהאיבזור זה גם הגיר האוטומטי,כי יש לו סאן-רוף וג'אנטים וכל מיני צעצועים לפי מה שראיתי,והגריל נראה מקורי.

פורסם
איזה עונש תקבל החיילת?

נהגת חדשה שדיברה בטלפון + הריסה של רכב נדיר ?

החיילת הזאת מהבסיס שלי .

כנראה שהיא תלך לכלא ........

זו כבר תאונה שלישית אצלנו ביחידה תוך שבוע........ חבל .........

פורסם
תשמע איציק,עזוב אותך שהלך האוטו אבל תחשוב מה היה קורה אם החיילת המדוברת היתה נוסעת לה,מדברת בפלאפון תוך כדי נסיעה מאבדת שליטה רק שבמקום האוטו היה עומד שם בן אדם.

במקרה הזה היה "מזל" והיא לא הורידה אף אחד ו"רק" את הסימבול.

אולי לנצ'יהוליסט הגזים אבל בעיקרון הוא צודק לדעתי,אני חושב שהיא צריכה להענש (ולא איזה קנס זעום אבל גם לא טראומה לכל החיים,משהו באמצע).

צודק !!

אבל לא לאחל לה משהו גרוע כמו טראומה ..

מגיע לה לשבת כמה שנים טובות בכל, כי כמו שאמרת במקום האוטו יכל לעמוד שם בן אדם ..

אבל טראומה זה כבר משהו כבד מדי .. =\

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...