Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MR2, Miata, MGF, Z3, Boxter, TT,

MR2Spyder
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו חברה... מה אתנו ... האנשים עם הרכבים הרגילים , בלי סאן - רוף אפילו ..

לאחר שראיתי את ההודעה שלכם והתחרמנתי קשות בדקתי מחירים של משומשות , סתם בשביל הבדיקה ...

והתוצאה קשה ... מיאטה אם מוצאים צריך 80+ ... 306 בשנה נורמלית אותו מחיר כמעט ...

פשוט יקר :(

אבל אני בטוח שאחרי הראלי ( אחרי שאני ישתחרר וישפר לה את הצורה ) אני יקנה איזשהו רואדסטר ... ( בשאיפה ל - SL55AMG ) /

פורסם

נעשה טיולים, נצלם ונשים בפורום שכל בעלי הפז'ו/ סיטרואן יקנאו

:lol:

זו תגובה ציונית הולמת למי שלא רצה לקבל אותי למועדון PSI (למרות אופני הפז'ו 12 הילוכים שלי).

פורסם
נעשה טיולים, נצלם ונשים בפורום שכל בעלי הפז'ו/ סיטרואן יקנאו

:lol:

זו תגובה ציונית הולמת למי שלא רצה לקבל אותי למועדון PSI (למרות אופני הפז'ו 12 הילוכים שלי).

אם אתם עוברים דרך כפ"ס, תודיעו :p

יהיה מאוד מעניין לראות שיירה של רכבים נטולי-גג :lol:

אבל הרוב מיאטות, לא? הרוב המוחלט?

172

פורסם

שיט.... מחר לא טוב

כנראה מיאטה אחת פחות.

אשתדל יותר בפעמים הבאות :?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...