Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה חדשה מיבואן מלפני שבוע וחצי-עם כתמי חלודה

שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

כל התכתובות בנושא חלודה הם ישנות מ2015 ומטה

אני רכשתי לפני שבוע וחצי רכב חדש מיבואן 

כרגע אני מגלה נקודות כתומות/חלודה קטנות   על כל הרכב 

היפנו אותי לביצוע שטיפה במוסך החברה-נציג אמר לי כי קורה בהרבה רכבים ולאחר ניקוי ירד

אך האם מדובר בפגם? ממה נוצר?

האם לאחר "שטיפה" יחזור שוב  ותהיה ירידת ערך לרכב לאחר כל הטיפולים למיניהם ....?

אשמח למשוב -

IMG_4476.JPG

IMG_4484.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שרשור שלם שהסברתי מה הסיבות לתופעה (אמצא אותו ואצרף) בכל אופן אלא ג'ינג'ים שיושבים מעל הרכב

עקב הובלה, ואחסנה בלחות ומליחות ים. ברגע שלא מסירים אותם הם חודרים  לעומק הצבע וגורמים לנזק לפעמים ניתנים להסרה

לפעמים לא -כמו במקרה שלך. זה פשוט חדר לעומק הצבע עד הפח. התיקון כולל פוליש, מילוי המקום עם צבע. 

אני לא מאמין שאתה רוצה רכב חדש לאחר תיקונים כאלה. מה עושים משפטית? קשה לי לענות, מה שאני יודע, שרכב במצב כזה

לא הייתי מוכן לקבל גם לא בפיצוי מהחברה. (ירידת ערך שלא מוכן לספוג)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תופעה של ג'ינג'ים היא תופעה ידועה, אבל הזנחה כזו על רכב חדש, זה לא סביר.

פגם ייצור זה לא המקרה, רק במידה והרכב עבר תיקונים מהירים בארץ. ( יש אחוזים שזה מאפשר) 

אני לא רואה שזאת הסיבה אלא מה שתיארתי למעלה. עדיין החלודה ליד החלון מאוד מחשידה. 

זה השרשור. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי פאניקה.

קודם כל תן להם לנסות לסדר את זה.

דבר שני - שמור כל מסמך או עניין שיכול להיות תיעוד לבעיה, במידה ובעתיד יהיו בעיות כתוצאה מזה.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט ביזיון!  כואב הלב שככה מוסרים רכב חדש בארץ . אני גם קיבלתי רכב מצ'מפיון, (לפני חצי שנה בערך) אומנם לא ברמת הזנחה כזאת,

( באמת תודה למשרד התחבורה, שמאפשר ליבואן למכור רכב כחדש, אחרי שהוא שכב שנה וחצי בנמל.) אבל כן הרכב הגיע עם לא מעט סוורלים, וסימנים של ווקס על גומיות וכו'. פשוט מרגיז שיבואנים זורקים *** בקטע של הדיטיילינג , ראבק זה רכב חדש! והלקוחות שלכם שילמו ממיטב כספם, כדי לקבל רכב חדש  מכל הבחינות. אחד כזה שלא עבר התעללות בשטיפה, ופוליש ווקס ביידים של ילד בן 18 עם מוכנה בשני שקל.  

תהרגו אותי לא מבין למה זה קורה 😡

לפות"ש, אני מקווה שאפשר להחזיר את הצבע למצב המקורי שלו, ושמי שצריך  באמת יקח אחריות על הדבר הזה. בין אם זה לתקן אצל היבואן , או לתת לך פיצוי כספי הולם. 

עריכה אחרונה על ידי Shay Fishman
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין שזה לא קשור לדיטיילינג, רכב חדש מהחברה אמור/חייב  להגיע ללקוח שיישלם ממיטב כספו -נקי מנקודות חלודה

בטח לא צבע אכול (כמו במקרה זה) שמוריד את  ערכו של הרכב,ואת החשק לקנות רכבים חדשים אם הם מגיעים במצב כזה.

אין לכם איך  להתמודד עם לחות ים ואחסנה ארוכה שגורמת לנזקי צבע, תתחילו לצפות את הרכב בניילון שייגן על הרכב. (על פחות מזה אין מה לדבר)

אישית דבר כזה יכול להרוס אותי. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

קודם פניתי למוסך פרטי -שטען כי מדובר בג'ינגים בלבד (החלון פחות נראה לי)

יצרתי קשר גם עם היבואן והפנו אותי למוסך החברה לבדיקה 

ע"פי הטיפול אדע במה מדובר....   וכמו שנרשם לעיל אבקש הכל כתוב ומפורט

אמשיך לעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'ינג'ים זה ברור, כתבתי את זה. העניין זה הזנחה באחסנה שגרמה לג'ינג'ים לחדור לתוך הצבע. (מקווה שללא נזק)

מעבר לזה, החלודה בחלון לא נגרמת מג'ינג'ים, זאת פגיעה קטנה. הלוואי שהכול הסתדר, זה ממש מבאס לקבל רכב חדש ככה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט, זאת מכה שלא קשורה לג'ינג'ים. (או תיקון צבע מהיר) הגומי גם נראה כמו רכב שלפחות 3/4  שנים על הכביש בשמש. (יפה ששמת לב לזה)

זה בכל אופן לא גומי של רכב חדש. למה להוציא כל כך הרבה כסף על רכב חדש (אני אישית לא, מתוך בחירה) ולקבל רכב שנראה ככה.

הבעיה שאני יותר מבטוח שהם יעשו לו "פוליש ווקס" חובבני - כמו שעושים במכוני שטיפה בפינות רחוב, יעברו עם צבע - וישלחו אותו לדרך. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הייתי במוסך החברה בראשון לציון

בהתחלה צחק כי צריך מיקרוסקופ בשביל לראות..(לגבי הגג אמר כי צריך לבדוק)

רק אמר שאבוא לבצע פוליש קריסטלי לרכב 

שאמרתי מה לגבי פלסטלינה ? כי פוליש מוריד שכבת צבע   ,אמר כי הם מבינים מה לעשות.

בנתיים לא עשיתי כלום

**השבוע הייתי במוסך והוא ניסה את הפלסטלינה על קטע קטן-וזה עבד מצוין

מה זה הפוליש קריסטלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוליש שמחליק את הצבע ללא גילוח שכבת צבע. מתאים לרכבים חדשים.

הצחוק של הבחור רק מעיד על בורות שלהם להבין מה זה ג'ינג'ים שלא טופלו בזמן. (רמז, קילופי לכה = צבע גמור תוך כמה שנים)

עצוב שאנשים מתייחסים לזה בקלות דעת מחוסר הבנה. מעבר לזה, קנית רכב חדש, זה אומר צבע שיצא מהמפעל שעבר כמה שכבות צבע.

כל נזק באמצע, צריך להיות מטופל במיידית.

מקווה שהם יעשו עבודה טובה, קח בחשבון שתהיה חייב ציפוי או לכל הפחות אוטם צבע לאחר מכן. 

בהצלחה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1457 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...