Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, מרק10 כתב:

חבר יקר, היום לא צריך כבר ניסיון בשום דבר אלא זמן+חיבור יציב לאינטרנט+מנוע חיפוש ויכולת כתיבה.

מה אתה להגיד ?

באיזה מקצוע ? אני מקווה שאתה לא מתייחס לתוכנה ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פורנו וובקאם ספרותי (לפי כלל 34)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה כלל 34? יש גם כלל 33?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 5.11.2020 בשעה 21:01, Potato כתב:

תגיד שנהיית שמן והבטן לא עוברת בסאנרוף...זה לא יכול,לא לא רוצה 😕

אני בערך אותו דבר כמו שהייתי אז, +- קילו לפה או לשם, לא שחיף אבל גם אין כרס.

ואז לא היה סאנרוף אז גם לא יכלתי לצאת דרכו, אולי דרך הבגאז'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקפיץ את הפוסט עם כמה שאלות

קצת מחוויות החיפוש עבודה, הלכתי כבר ל2 ראיונות עבודה, אחת בביטוח - טיפול בלקוחות החברה והשנייה באוניברסיטה - מכירת קורסים. למקומות עבודה הללו הופנתי על ידי חברת השמה(?), בשניהם באופן מפתיע HR שאני מופנה על ידה, מציינת לא להגיד במבחני אמינות שאני שותה\מעשן באופן קבוע. גם אם זה פעם בשבוע. בחברת ביטוח לא התקבלתי וגם נראה לי שבאוניברסיטה לא התקבלתי (עדיין לא קיבלתי תשובה).

בכל אופן אני מכוון לעבודה במכירות, אם זה קריטי לשאלות מטה. האם אני צריך בקורות חיים שלי לציין את כל העבודות שעבדתי בהן מהרגע שהשתחררתי. עבדתי בעבודות פשוטות כמו שליח, מאבטח וכו', לרוב הייתי תקופות קצרות יחסית. מעט מאוד מהעבודות שהייתי היו יותר משנה אחת.

1. האם לציין את כל העבודות מהרגע השחרור או לא?

2. האם לכלול בקורות חיים מה עשיתי בכל עבודה חוץ מהתפקיד עצמו?

3. לציין תחביבים?

4. לציין פסקה קצרה במה אני טוב?

אשמח לתשובות

תודה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 55 דקות, DareDevil כתב:

בשניהם באופן מפתיע HR שאני מופנה על ידה, מציינת לא להגיד במבחני אמינות שאני שותה\מעשן באופן קבוע.

מה ? אני הייתי מתעלם מהעצות האלו...

1. כמה עמודים הקורות חיים שלך וכמה הם רלוונטים ? בטוח הייתי מציין כל עבודה של שנה ומעלה.

2. כן - אלא אם כן זה בסגנון ״מלצר״ או דברים שמאוד ברורים מהתפקיד. במיוחד להדגיש אחריות שנפלה עליך ואם היו השגים משמעותיים במהלך התפקיד מעבר להגדרת תפקיד. אם החברה קטנה אבל העשייה משמעותית - הייתי שם גם כמה מילים לגבי החברה.

3. לא.

4. אם זה כולל דברים כמו ״אחראי, מסודר , בעל משמעת אישית , חברותי״ וכו - אז לא , אם אתה מציין יכולות רלוונטיות לדוגמא עם גיבוי - כן (לדוגמא בעל ניסיון בניהול והנהגת אנשים, יכולות העברת מצגות מול קהל) - אבל רק אם אתה יכול לגבות אותם בדברים כמו נגיד היית מפקד בצבא לשנתיים , נתת הרצאות פומביות מול קהל , העברת הכשרות צוות , היית חלק מתהליכי גיוס וכו. אם לא - הפלאף הרגיל - מדלגים על זה.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Liviur כתב:

כמה עמודים הקורות חיים שלך וכמה הם רלוונטים ? בטוח הייתי מציין כל עבודה של שנה ומעלה.

בגירסה הנוכחית מדובר על דף אחד. אני כרגע כותב דף קורות חיים חדש

מספר העבודות שעברתי בשנתיים האחרונות מסתכם ב4 מקומות עבודה בתפקידים שונים. כולם הסתכמו בכמה חודשים ואחת שנה בערך..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...