Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

תכננתי להחליף רכב שנה הבאה, לקראת הטסט. מדובר ברכב מיני שנקנה חדש ויהיה בן 5. חשבתי ששוק הרכב בבעיה כרגע ואולי שווה להתאמץ להחליף עכשיו בחדש/אפס קמ'/ליסינג תפעולי כי ישנן הנחות יפות. דיברתי עם נציג מדאצ'יה ונציג מאלבר ודי זילזלו בי(אולי כי אני מחפש מיני זולה?)

היתכן שטעיתי והשוק במצב מצויין?

עריכה אחרונה על ידי little sparrow
פורסם

לא ידוע לי על הרבה הנחות... לא נראה שהיבואנים או חברות הליסינג לחוצים למכור.

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

השוק במצב מצויין,

קניתי רכב ביוני (מאוטוסנטר) ואבא שלי קנה לפני שבוע (מאוויס).

אף אחד מהחברות לא עושה שפגטים, אנשים קונים כמו שהיה לפני המשבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמו בכל שנה המבצעים הטובים יהיו בדצמבר וזה בדגש על מי שהביא מלאים, כי הרבה יבואנים לא העמיסו מלאים כבכל שנה ולכן ההיצע יפגוש את הביקוש היכן שצריך ברוב המקרים. זה שהנציג מזלזל בך הוא לא משתף שככל הנראה שליש/חצי מהמחלקה שלו עדיין בחל"ת. 

• רעיון טוב! 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בנתיים משרד התחבורה אישר ליבואנים להחזיק רכבים תקופה ארוכה יותר מהמקובל (משנה לשנה וחצי), ועדיין לרשום אותם יד ראשונה על שם הלקוח ולא להעביר יד על שם היבואן או לחברת ליסינג, לכן רובם לא אמורים להיות לחוצים במיוחד.

פורסם

אני גם קניתי לאחרונה ונראה שממש לא מפריע להם אם תקנה או לא. 

נראה שהמצב רק שיפר להם כי לאנשים אין איפה לבזבז את הכסף וקונים מכוניות במקום. 

טל. 

פורסם

לא רק כי אין להם מה לבזבז, יותר כי אין תחבורה ציבורית מלאה ונורמלית ולכן אין ברירה או לחילופן אנשים לא רוצים לנסוע בתחבורה הציבורית אז אין ברירה.

פורסם

עוד מעט תראו פרסומת מטעם איגוד יבואני הרכב:

"יודע כמה חולי קורונה מאומתים יש על הרכבת /אוטובוס/ הסעה שבדיוק עלית עליה? לא יודע? גם אנחנו! חחח... והבדיחה על חשבונך אדוני".

ועכשיו במבצע סוף שנה אוטו חדש בניילון בהנחות מפליגות ! (יצור 2017 אפס ק"מ יד שלישית בכפוף לתקנון המבצע).

• מצחיק 3

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...