Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

חניתי בירושלים ליד מדרכה שאינה צבועה בכלום (להיפך, יש שם אבני שפה חדשות ומבריקות בנקיונן).

קיבלתי דו"ח על סעיף 11(א), חניה בלי לשלם. הופתעתי מאד: מדוע צריך לשלם? אגב רק שתדעו: אני תמיד משלם! לא רק שם; בכלל אני אזרח שלא גונב, הודות לחינוך שהוריי העניקו לי.

הלכתי במעלה הרחוב ומצאתי כ-200 מטרים מהמקום, בתחילת הרחוב, שלט שמורה שחובה לשלם.

האם הדו"ח חוקי?

תודה למשיבים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדוח חוקי.  אין חובה חוקית לצבוע המדרכה.  בכל מקרה - הצבע רק מסמן שיש מגבלת חניה - והשילוט הוא זה שבכל מקרה קובע את המגבלות/תשלום.

יחד עם זאת,  אם קטעים ממנה (אחרי השילוט) היו צבועים וקטעים לא - אז נראה לי שיש לך מקום לטעון להטעייה.  אבל אם הכל היה לא צבוע - תקין.

פורסם

העלה את הדוח בהסתרת פרטים אישיים.

צלם את אבני השפה החדשות והמבריקות.

ודא שבין מיקום הצבת התמרור ועד למקום חנייתך אין צמתים או רחובות אחרים מהם תוכל לטעון שנכנסת לרחוב. 

פורסם

ניתן לטעון להטעיה, מכיוון שהנורמה היא לצבוע את אבני השפה בכחול לבן.

בנוסף בהנחיות הצבת תמרורים ישנם שני תנאים לפטור מסימון כחול לבן (אם כי אלה הנחיות ולאו דווקא מחייבות):
image.thumb.png.5cd75daaf149cdaaeaab9d2535100121.png

• אהבתי 1
פורסם

תודה רבה! 

בהחלט יש יותר מששים מטרים בין השלט לבין המכונית שלי.

צלמתי כעשר תמונות שבהן אני הולך ומתרחק מהאוטו, ומתקדם לאחור עד לתמרור.

אפשר להיוכח בנקל שיש שם מרחק ניכר.  

רק אנא בבקשה - איפה ההנחיות האלה מתפרסמות? והאם נילוה עליהם איזה מלל?

אני חוזר ומודה (וסליחה שפתחתי שני שרשורים, זה לגמרי בשוגג) 

יוסף

פורסם

תקנות והנחיות להצבת תמרורים

מ(אי)-צביעת אבני השפה לא תצמח לך הישועה.

אבני שפה צבועים לסרוגין בכחול(תמרור 817) ללא הצבת תמרור 626/627 עם תמרור 439(תמרור מלל) אינה מעידה על חובת תשלום.

רק הצבת תמרורי 626/627 + 439 מחייבת את החונה בתשלום.

מאחר ואין חובת תמרורים(גם 817 וגם 626/627), יש לחפש את הכשל במקום אחר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

סליחה, אין צורך לומר לי איפה התרשים: מצאתי אותו ב"תקנות והנחיות להצבת תמרורים" עמ' 348.

תודה.

אנסה לפנות לעיריה במכתב מנומק והגיוני, ואם יסרבו - אבדוק האם כדאי לגשת למשפט.

הצרה היא שאני גר בקרית גת ולהגיע לירושלים למשפט זה כבר עונש לעצמו...

אני עלול לנצח בקרב ולהפסיד (יותר כסף) במלחמה...

פורסם

כבר נתקלתי בפסק דין שזיכה נהג שחנה ליד ברז כיבוי בגלל שהנוהג הוא לסמן אבני שפה באדום לבן ושם לא היה סימון.

אבל זה היה מזמן, צריך לחפש פסיקות חדשות יותר.

• תוכן חדש...