Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמוסטט באיביזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לחלק מחברי הפורום יש ברשותי סיאט איביזה 95 ולאחר כמה שירשורים שעלו פה לאחרונה בקשר לטרמוסטט ושעון חום שמתי לב שגם אצלי השעון חום לא משנה את מיקומו ונשאר תמיד בהתחלה של השעון.

השעון עצמו תקין כי ברגע שאני מניע את האוטו המחוג עולה לקו הראשון ונשאר שם כל הנסיעה לא משנה מה האורך שלה.

ולשאלתי, איך אני מוצא את הטרמוסטט תחת מיכסה המנוע של האיביזה? היכן הוא צריך להיות ומה יעזור לי לזהות אותו?

תודה:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

וואלה אצלי זה בדיוק אותה הבעיה.

עדיין לא יצא לי לטפל בזה, אבל אמרו לי גם שיכול להיות שהשעון אמור להיות בקו הראשון.

אני רוצה לרשום אימייל לקרסו אולי יתנו לי תשובה. (האוטו שלי זה מגאן).

פורסם

לא אצלי בדקתי בספר רכב והמחוג צריך להיות באמצע ועכשיו הוא רק עולה טיפה שאני מניע את האוטו ונשאר שם קבוע.

אפילו אחרי נסיעה מב"ש לנתיבות היום המחוג לא עלה אפילו בקצת, למרות החום בחוץ והמעמס על המנוע.

מישהו יודע אולי איפה הטרמוסטט באיביזה 95? (צביקה?)

תודה

פורסם
לא אצלי בדקתי בספר רכב והמחוג צריך להיות באמצע ועכשיו הוא רק עולה טיפה שאני מניע את האוטו ונשאר שם קבוע.

אפילו אחרי נסיעה מב"ש לנתיבות היום המחוג לא עלה אפילו בקצת, למרות החום בחוץ והמעמס על המנוע.

מישהו יודע אולי איפה הטרמוסטט באיביזה 95? (צביקה?)

תודה

עמי שלום רב! למזלך " למרות שאתה אוהב להפיל עלי תיקים", לבן שלי יש סיאט איביזה כמו שלך, מודל 94, ולכן אני מודע ל"מחלות שלהם"( ויש הרבה לצערי), לדעתי בית התרמוסטט שלך פורק והתרמוסטט הוצא החוצה,

בית הטרמוסטט הוא בצבע שחור ועשוי מפלסטיק, ויש לו כ3 או 4 יציאות, עם קלמרות המחייבות פתיחה בגבקה , ולא בנד רגיל אמרקאי, החלק המכסה את התרמוסטט הוא בעל 2 ברגים,

עם ברגים הנפתחים עם בוקסה/ רינג 10,והוא מחובר לצינור מים עליון!

עם ידים מיומנות ולא שמאליות ועם מעט ידע טכני, ניתן להחליפו בקלות, הבעייה רק עם ניקוז האוויר מהמערכת, שהוא די מעצבן, יחסית למכוניות אחרות!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה יקירי, ידעתי שאני יכול לסמוך עלייך בעניין הזה ואתה כמו תמיד לא מאכזב:-)

אני אחפש את הבית טרמוסטט מחר ואראה מה אני יכול לעשות בקשר לפתיחה שלו, עכשיו מה המחיר בערך של טרמוסטט?(יש מצב 45 ש'ח?) ואיזה עוד "מחלות" יש לאיביזה? בינתיים אני לא נתקלתי במחלה רצינית וטוב שכך.

מההיכרות המועטה איתי צביקה נראה לך שאני אצליח להחליף אותו לבד או שכדאי להכניס למוסך?

תודה לכולם ובעיקר לצביקה

עמיחי:-)

פורסם
צביקה יקירי, ידעתי שאני יכול לסמוך עלייך בעניין הזה ואתה כמו תמיד לא מאכזב:-)

אני אחפש את הבית טרמוסטט מחר ואראה מה אני יכול לעשות בקשר לפתיחה שלו, עכשיו מה המחיר בערך של טרמוסטט?(יש מצב 45 ש'ח?) ואיזה עוד "מחלות" יש לאיביזה? בינתיים אני לא נתקלתי במחלה רצינית וטוב שכך.

מההיכרות המועטה איתי צביקה נראה לך שאני אצליח להחליף אותו לבד או שכדאי להכניס למוסך?

תודה לכולם ובעיקר לצביקה

עמיחי:-)

ממליץ לקחת אותו למוסך ולו רק מחשש להסתבכות של שבירת בורג, הרכבת טרמוסטט בצורה לא נכונה,

נסיון של ניקוז אוויר ממערכת קירור שלא יצליח .. ועוד ועוד!

לגבי מחירים לא זכור לי, אבל לבני הוחלף בית הטרמוסטט כולו בגלל נזילה, מחלה נוספת ברכב הנ"ל,

רגישות להתחממות, הזעת שמן , רעש מהגיר, וממיסב הלחץ של המצמד, מנוע צעזדים שנוטה להתקלקל ועוד!

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

*עידכון*

שמתי לב היום שהמאווררים באוטו מתחילים לפעול לאחר כמה דקות של הנעה ומפסיקים כנראה שהטמפרטורה יורדת, זה אומר שהטמפרטורה עולה ויכול להיות שבכל זאת יש טרמוסטט והבעיה היא בשעון חום בלוח שעונים, איך אני יכול לבדוק אם הבעיה היא בשעון עצמו, יש מקום שאני יכול לחבר אליו אמפרמטר ולבדוק זרם והוא מייצג את החום מנוע?

תודה

• תוכן חדש...