Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש או אדם פרטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני די סגור על הפיגו 208 שנים 2015-2016 (אף על פי שלא נהגתי עליה) גם מבחינת תקציב וגם מבחינת צרכים

מה הייתם עושים , ניגשםים למגרש ומסתכלים על הרכב ולוקחים אותו לנסיעת מבחן או מכוונים לחיפושים אצל אנשים פרטיים?

למיטב הבנתי הסיכוי שאוכל לנסות את הרכב במגרשים יותר גדול , ושם גם יש איזשהי רמת אחריות וטיפול ברכבים לפני המכירה , תקנו אותי אם אני טועה 

פורסם

בס"ד

המלצה שלי?, אם מגרש, אז רק הגדולים כגון אלבר, אוטודיל וכו'(לא יודע אם הם מוכרים מודלים שאתה מחפש), מגרשים פרטיים קטנים, מומלץ בחום להימנע, ישנם כלכך הרבה סיפורים שנגמרו רע.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא הייתי נמנע ממגרשים גדולים במיוחד של היבואנים, שם גם תמצא רכבים מידיים פרטיות.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פרטי. פשוט לא מעוניין לשלם על שרות תיווך שאני לא צריך וחשוב לי להתרשם מבעל הרכב עצמו, זה שהשתמש ברכב לפני. מה שבקניה ממגרש לא אפשרי.

פורסם

במגרשי הטרייד של היבואנים ניתן לקבל היסטוריית טיפולים של הרכב. 

נוסיף לזה תיקון ליקויים במוסך מורשה יבואן. 

נוסיף אחריות של גוף אמין יחסית. 

לכן, לא הייתי פוסל רכישה ממגרש כזה. 

רכבים פרטיים עם נתונים טובים מוצעים במחיר דומה (מחירון או מעט מתחת) גם במיגרשים וגם ביד2. 

למסקנה הזו הגעתי לפני שבועיים כשחיפשתי ניסאן ג'וק לזוג חברים. 

מוכרים פרטיים ביקשו מחירון משוקלל כאשר בקרסו טרייד המחיר היה גמיש מעט, תיקון ליקויים מבדיקה שאנחנו ביצענו ומתן אחריות לשנתיים (!). 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה לכולם, נראה לי שאגש קודם למגרש לבדוק מה יש שם (טריד מוביל\כלמוביל)

שאלה לגבי התהליך, איך זה עובד?

יושבים עם אחד הנציגים שם, מספרים לו את הדרישה והולכים לראות רכב?

באיזה שלב אני יכול לקחת את הרכב לסיבוב?

באיזה שלב אני לוקח את האוטו לבדיקה? האם אני יכול לקחת את הרכב באיזה מכון בדיקה שאני רוצה? 

במידה והתגלו ליקויים (אני מבין שיש ליקויים קריטים וכאלו שפחות) המגרש אמור לתקן את כולם\להפחית את העלות ממחיר הרכב?

מתי הגיוני לדבר על המחיר ?

פורסם

לדעתי כל עוד אתה לא צריך שיקחו את הרכב הישן שלך בטרייד אין או שאתה לא צריך עסקאות מימון שווה להתמקד בפרטי.

במידה ואתה כ הולך על מגרש עדיף מגרש גדול ומוכר ולא סוחר רכב בפינת הרחוב או מגרש קטן באיזה אזור תעשייה.

ותמיד תמיד תיקח את הרכב לבדיקה מטעמך ולא תסמוך על הבדיקה שמציגים לך במכון גם אם בדיוק נעשתה אתמול בשביל לקוח שרצה את האוטו והנה הוא חוזר אז כדאי לך למהר לפני שהוא נכנס על מזוודה מלאה בכסף...

פורסם
לפני כשעה, Bushmaster כתב:

באיזה שלב אני לוקח את האוטו לבדיקה? האם אני יכול לקחת את הרכב באיזה מכון בדיקה שאני רוצה? 

במידה והתגלו ליקויים (אני מבין שיש ליקויים קריטים וכאלו שפחות) המגרש אמור לתקן את כולם\להפחית את העלות ממחיר הרכב?

ממליץ להגיע ממוקד. ז"א להגיד שבאת לחפש 208 מודל 15-16.

עדיף אפילו להתקשר למוקד הארצי שלהם כדי שיגידו לך אם יש רכב כזה והיכן. 

אחרת, ינסו למכור לך דגם אחר או לגרום לך לשים מקדמה כדי שיביאו לך רכב בובה מהסניף בקרית שמונה. 

אם הרכב נמצא במקום שהגעת אליו, אין בעיה לבצע סיבוב התרשמות יחד עם נציג המקום. 

לבדיקה אתה נוסע עם נציג. במכון שאתה בוחר (במיקום הגיוני). 

על המחיר מדברים לפני הבדיקה. נסה להגיע לגבול הגמישות של הנציג או מנהל הסניף. 

לאחר הבדיקה בקש תיקון ליקויים מהותיים (תוכל להעלות לכאן את התוצאות ותקבל מיקוד מה לדרוש). 

כל התהליך יכול לקחת שעות ספורות שבסיומן תבצע העברה בנקאית דרך אפליקציית הבנק והנציג ידאג שתצא עם הרכב לאחר העברת בעלות וביצוע ביטוח. 

את תיקון הליקויים קיבלנו בשובר הפניה למוסך המרכזי במועד שאנחנו נתאם מול המוסך. 

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 3 שעות, markb205 כתב:

לא הייתי פוסל רכישה ממגרש כזה

אני לא פוסל. סוחר/מגרש רכב + חבילת השרותים הנלווים (תיקון ליקוים וכו') זה שרות לגיטמי ביותר וכמו כל שרות אחר הוא לא ניתן בחינם. חלק ממחיר השרות משלם המוכר המקורי וחלק הקונה. 

עבור הרבה אנישם וכנראה גם עבור פותח השירשר השרות הזה הוא שרות טוב וחיוני.

אבל יש אנשים שלא צריכים את השרות הזה ואין להם כל עניין לשלם עבורו. 

פורסם

כאשר מדובר ברכבים מבוקשים, מוכר הרכב משלם על השירות. 

הוא מוכר את הרכב לטרייד במחירון מינוס, הטרייד מוכר הרכב במחירון. 

גם מוכרים פרטיים מבקשים מחירון. 

לכן אעדיף לשלם מחירון על רכב עם אחריות ותיקון ליקויים מאשר לרכב ממוכר פרטי. 

היום corolla cross 2022

פורסם

יש יתרונות וחסרונות לקנייה ממגרש לעומת פרטי (מבחר, מימון, זמן,  התרשמות מהמוכר, היסטורית טיפולים) ועוד.

בסופו של דבר תצטרך להחליט בעצמך אילו מהיתרונות חשובים לך ולהתנהג בהתאם.

לגבי מגרשים זה הדירוג שלי:

1. הכי טוב זה הטרייד של היבואן של הרכב שאתה מחפש כי לפעמים יש שם "מחליפי הונדה בהונדה". במקרה שלך זה לובינסקי טרייד.
  2. אחרי זה זה טרייד של יבואנים אחרים.
  3. במקום הבא הליסינג של היבואן כי הם מטפלים בד״כ במוסכי היבואן. במקרה שלך פריים ליס.
  4. לאחר מכן ליסינג אחר.
  5. מסוחרים אחרים הייתי נמנע אלא אם כן מדובר ברכב אקזוטי שאי אפשר להשיג במקום אחר. לא רלוונטי אליך.

לפני 18 שעות, Bushmaster כתב:

אם יש במקום רכב שמתאים לקריטריונים אז כן. לפעמים יאמרו שיש רכב בסניף אחר ויבקשו דמי קדימה. אני לא הייתי משלם.

מתי שתרצה אם הרכב זמין.

מתי שאתה מוכן לשלם על הבדיקה, ובתנאי שהמכון במרחק סביר. אם לא נותנים לך לבדוק במכון שתבחר זו נורה אדומה מהבהבת.

אם יש ליקויים קריטיים, אז אין מה לומר: הרכס פסול. לליקויים לא קריטיים עדיף שתוריד את המחיר ותתקן בעצמך. המגרש תמיד יבצע את התיקון המינימלי שעובר.

בהתחלה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תברר בלובינסקי,בירושלים כשהייתי הם החיקו כמה 208 עם נתונים מעולים(וגם בצבעים מאוד יפים).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...