Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי ניסאן מיקרה שנת 2012, 

מידת הצמיג היא 165/70/14, אני צריך להחליף זוג צמיגים,וראיתי שיש לא מעט מבחר,אך רובו מלא ב-"מותגים סינים" והפרשי המחירים דיי גבוהים,

רציתי לדעת איך איכות הצמיג/סוג הצמיג,באים לידי ביטוי, והאם זה כל כך נורא לרכוש צמיגים סינים זולים?

(רביעיית צמיגים בכ-600 כולל התקנה-אוטו סיפור).

פורסם

בדרך כלל זה יתבטא בזמן עד שהצמיג מתייבש .נניח ישרוד שנתיים ולא 4 .

זה המקרה הטוב.

במקרה הרע במרחק עצירה גדול בכביש רטוב.

פורסם

יש על זה הרבה דיונים (ניתן לבצע חיפוש).

דוגמה אחת שמצאתי בחיפוש קל :

אני אישית חושב שעדיף להשקיע עוד קצת בקנייה של צמיג ממותג ידוע.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, lolshimi11 כתב:

שלום, ברשותי ניסאן מיקרה שנת 2012, 

מידת הצמיג היא 165/70/14, אני צריך להחליף זוג צמיגים,וראיתי שיש לא מעט מבחר,אך רובו מלא ב-"מותגים סינים" והפרשי המחירים דיי גבוהים,

רציתי לדעת איך איכות הצמיג/סוג הצמיג,באים לידי ביטוי, והאם זה כל כך נורא לרכוש צמיגים סינים זולים?

(רביעיית צמיגים בכ-600 כולל התקנה-אוטו סיפור).

באוטו דיפו ההפרש בין צמיג סיני למישלין אנרגי סייבר לא גדול ובנוסף אני מקבל עם המישלין על אותו רכב כמו שלך חיסכון של כמעט 10% בצריכת הדלק,כך שלאורך זמן המישלין זול יותר.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

צמיגים בנויים משילוב של גומי ומתכת.
גומי יקר, מתכת זולה.
צמיג סיני זול יכיל יותר מתכת, יהיה כבד יותר, וזה עשוי להתבטא במרחק הבלימה.
יכול להיות ההבדל בין לבלום בזמן או לעשות תאונה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא חסר, הנה רשימה חלקית:

Goodyear

Pirelli

Falken

Toyo

Yokohama

Nokian

Cooper

Kumho

Hankook

Dunlop

Continental

Nexen

Kleber

מתנצל מראש בפני מי ששכחתי, ישנן עוד חברות שקשה עד בלתי אפשרי להשיג צמיגים שלהן בארץ...

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • תוכן חדש...