Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שעניין ידיות האיתות/וישרים קשור לרמת האיבזור, הן פשוט רופפות קצת. אבל אני כמובן לא פוסל, לא הייתי בגרסה מאובזרת. בכל אופן אני לא מתלונן יותר מדיי, התרגלתי לרכבים שכורים.

לגבי הזריקה בכיכרות, אין לי תשובה למה זה קורה אבל מאוד קל לזרוק, אם כי כלל לא מדובר באובדן שליטה. 

הרכב אכן מרגיש יציב בדרך בין עירונית ובאופן כללי מרגיש טוב יותר מכל הבחינות: גיר, היגוי, האצות ביניים ויציבות. בעניין הזה בהחלט אין תלונות.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

הכוונה שלי לפתיחה ידנית לחלונות האחורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד אמרתי שמנוע פנינה אבל הגיר הורס.

השהייה גם אני הרגשתי, מאוד מעצבן בכניסה ויציאה מכיכרות.

קפיצות גם יש אבל אני הרגשתי רק במהירויות נמוכות משמע הילוכים 1-3 בערך.

בבינעירוני הגיר מתנהג מעולה ללא קפיצות מורגשות.

אפשר ללמוד איך להקפיץ הרבה פחות את הרכב אבל עם ההשהייה אין ממש מה לעשות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...