Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מתכנן לקנות רכב ראשון וחשבתי על הספארק.

ראיתי שהמחיר שלה דבר ראשון די נמוך ביחס לשנתון ורציתי קצת לשמוע חוות דעת על האוטו, אם האוטו אמין? חסכוני? ללא תקלות?

בעקרון אני לא אחד שהמטרה שלו זה כוח ובלאגנים בכביש, הבנתי שיחסית לשאר המיני היא יותר חזקה מהממוצע אז זה עוד פלוס אבל מה שבאמת קריטי לי זה שלא תעשה בעיות, תקלות ושתהיה חסכונית כמה שניתן.

דרך אגב רציתי לדעת אם ידוע על איזשהן בעיות בגיר הרציף שלה או אם בכללי גיר כזה עושה יותר תקלות.

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

לגבי תקלות לא יצא לי לשמוע, לדעתי מדובר ברכב מיני טוב מאוד, מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי:

מבחן ספארק

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב סה"כ אמין טוב למטרות שלו ועדיף על שאר רכבי המיני מבחינת כח (בעל מנוע 4 צילינדרים שלא רועד בעמידה כמו כאלו בעלי 3 צילינדרים כמו I10/פיקנטו בעלות מנוע 1000 או אלטו).

על אף שהגיר הרציף שלו אמין ולא היו כאן תלונות,קנייה מליסינג/השכרה עלולה להתגלות כרכב לימון אם לא טיפלו ברכב כמו שצריך (צריך לבדוק מהן הוראות החלפת שמן הגיר אם בכלל בהרכב הזה ואם יש כאלו האם בוצעו או לא) והייתי מעדיף קנייה מפרטי/טרייד אין UMI ) בראש שקט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

לגבי תקלות לא יצא לי לשמוע, לדעתי מדובר ברכב מיני טוב מאוד, מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי:

מבחן ספארק

מעולה, תוכל רק להגיד לי את ההבדלים בין דגם הlt לlt+?

פורסם

מערכת מולטימדיה עם שליטה מההגה, מגנזיום, פנסי ערפל, מצלמת רוורס, מחשב דרך והגה מעור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 18 שעות, 1Guybenr כתב:

מעולה, תוכל רק להגיד לי את ההבדלים בין דגם הlt לlt+?

רמות אבזור: ב LT+ הרכב למשל מגיע עם חישוקי מגנזיום ולא חישוקי ברזל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...