Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם יבגני. לגור 4 דק' הליכה מהלימודים ו-10 דק' הליכה מהעבודה זו איכות חיים מדהימה בעיניי. אני מוכן לשלם עליה קצת יותר מאשר על דירה רחוקה יותר ולי ההפרש שווה את החיסכון בהתניידות כלכלית, ובעיקר מבחינת זמן. אורח החיים שלי לא מאפשר הרבה זמן פנוי ולכן בשלב הנוכחי בחיי טוב לי שהכל מרחק הליכה.

מבחינת נגישות, אין ספק, הכל פה זמין יותר: שירותים, דואר, תחבורה, חנויות, בילויים וחיי לילה, טינדר למי שזה רלוונטי ובלה בלה בלה. זה לא שאנשים שעוברים לפה משתנים, כמו שיש פה פשוט יותר מהכל.

להגיד שזה איזה להיט ששינה את חיי? לא ממש.

יש המון חסרונות בעיר הזו והיא לא מתאימה לכל אחד.

יחד עם זאת, אני מבסוט מהיתרונות ובשלב הנוכחי של חיי הם מתאימים לי בול.

בקיצור, כדאי מאוד לשקול יתרונות וחסרונות, להתייעץ עם אנשים שונים, רצוי במצב דומה לשלך ואז להחליט.

אהה וכמעט שכחתי, הדבר הכי טוב שיש בעיר הזו נקרא wolt.

כל השאר מתגמד ליד זה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל עיר יש את האופי שלה ו"מרכז החיים" שלה. לתל אביב יש את היתרונות שלה (עיר פעילה 24/7 עם מבחר עצום) והחסרונות שלה (פעילה 24/7 ויקרה להחריד) וכך גם לכל עיר אחרת.

בכלל החיים הם לא שחור לבן. הרי בסופו של יוםפ אתה תתמקד ב 3-4 פאבם שאתה אוהב ובכמה מסעדות/בתי קפה שמדברים אליך ןואת אלה ניתן למצוא כמעט בגל עיר סבירה. זה לא שאתה חי או בצנטרום של תל אביב או בירוחם (וסליחה מראש ממי שגר שם למרות שזו לא אשמתי שהוא גר שם).

גם נסיעה של חצי שעה בשעות הבילויים כדי להגיע לתל אביב זה לא נורא כי זה לא שאתה יוצא 4 פעמים בשבוע וכל ה 4 דווקא לתל אביב.

מה שחשוב יותר זה לגור בסביבה נעימה, עם כל השירותים שאתה צריך נגישים, קרוב למקום העבודה/לימודים ובעלות שתאפשר לך לנהל חיי פנאי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה הכל שאלה של סגנון חיים. אם אתה פנסיונר שרוצה ללכת לראות הצגה בהבימה ולהזמין ארוחת ערב דרך wolt אז אין הרבה אופציות בארץ מאשר לגור בתל אביב. יותר קל למצוא עבודה אם גרים בגוש דן.

מי שלא מכיר את תל אביב אז העיר בנויה בסמטאות, שומעים ציוץ ציפורים ולא רעש של עיר גדולה כמעט בכל דירה בעיר.

אבל כל אחד אוהב סגנון חיים אחר, לא כולם רוצים לגור בעיר

אייל

פורסם

אני מסכים עם נהג לילה.

הייתה תקופה שגם אני סגדתי לתל אביב. אני עדיין אוהב לטייל בעיר הזאת ואני חושב שיש לה המון מה להציע, אבל זה לא שחור או לבן כמו שראיתי פעם את המציאות.

פורסם
זה הכל שאלה של סגנון חיים. אם אתה פנסיונר שרוצה ללכת לראות הצגה בהבימה ולהזמין ארוחת ערב דרך wolt אז אין הרבה אופציות בארץ מאשר לגור בתל אביב. יותר קל למצוא עבודה אם גרים בגוש דן.

מי שלא מכיר את תל אביב אז העיר בנויה בסמטאות, שומעים ציוץ ציפורים ולא רעש של עיר גדולה כמעט בכל דירה בעיר.

נכון שאבא שלי לא פנסיונר אבל הוא בן 83 ומידי פעם יוצא יותר מוקדם מהעבודה, נח קצת ובערב נוסע לראות הצגה או לשמוע קונצרט בתל אביב. לא כזה ביג דיל להגיע לתל אביב בערב.

פורסם

יש תאטרון חיפה, הצפון, באר-שבע, פרנג׳ ב"ש ועוד המון מקומות לתרבות, בקשר למשלוחי אוכל ברור שיש את זה בכל עיר אפילו הנידחת ביותר אולי המגוון מצומצם אבל יש ערים שנותנות פייט קולינרי כמו ירושלים וחיפה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בת"א ויפו יש מגוון מטורף של אוכל, ואוכל שווה. לדעתי זה משהו יחיד במינו בארץ. גם בחיפה וי-ם לא חסר מסעדות שוות אבל עדיין מבחינת מבחר אין מה להשוות לת"א. את ב"ש אני לא מכיר אז לא רוצה לומר סתם, למרות שקשה להאמין שהיא יכולה להתחרות בתחום הזה בת"א.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בחיי לא מבין מה מתלהבים מסצנת האוכל של תל אביב. אולי ביחס לישראל מדובר בעיר עם הרבה מסעדות יחסית טובות, אבל ביחס לעולם אני חולק על מעמדה של תל אביב.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אחראי פורום
פורסם

אני אפילו לא מדבר על הלוזרים חסרי עמוד שדרה שעומדים בתור בויטרינה או כל מסעדה טרנדית אחרת. אני אעמוד בתור לאוכל רק כאשר יחלקו אותו ממשאית של האו"ם אחרי אסון טבע.

מה שמוכיח שעם כל ההיצע, אנשים בסוף הולכים לאותם מקומות. בין אם טעים להם שם או בין אם החליטו עבורם שטעים שם.

בנאור, אתה שואל הרבה שאלות כאלה וזה בסדר כי אנשים מתלבטים, אבל אל תשכח שאתה בעמדה שאתה יכול לנסות ומקסימום להבין שטעית.

בתור בן 20 פלוס רציתי לגור בת"א אבל לא היה לי כסף, אז גרתי מסביב.

היום אני יכול לגור בה ולא רוצה, היא מעולה ומיוחדת עבורי בתור תייר אבל את החיים שלי עושה בשמחה רחוק רחוק ממנה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממקומות עם תור ארוך אני אוטומטית מתרחק, לא משנה כמה טוב זה אמור להיות.

בכלל לדעתי עדיף ללכת למקומות שאפשר להזמין שולחן מראש ולשבת כמו בן אדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה שמוכיח שעם כל ההיצע, אנשים בסוף הולכים לאותם מקומות. בין אם טעים להם שם או בין אם החליטו עבורם שטעים שם.

בנאור, אתה שואל הרבה שאלות כאלה וזה בסדר כי אנשים מתלבטים, אבל אל תשכח שאתה בעמדה שאתה יכול לנסות ומקסימום להבין שטעית.

בתור בן 20 פלוס רציתי לגור בת"א אבל לא היה לי כסף, אז גרתי מסביב.

היום אני יכול לגור בה ולא רוצה, היא מעולה ומיוחדת עבורי בתור תייר אבל את החיים שלי עושה בשמחה רחוק רחוק ממנה.

כמו הבדיחה עם הזונה והנגיעה בפטמות?

פורסם

אחד בא לזונה ושואל כמה. ההיא אומרת לו 100 אז הוא אומר שייקר לו. היא אומרת לו שבשביל 20 היא מוכנה לתת לו לגעת לה בפטמות.

הוא מסכים, היא מורידה חולצה והוא רבע שעה ממזמז לה את החזה מסביב לפטמות. בסוף היא מאבדת את הסבלנות ושואלת מתי הוא מתכוון לגעת בפטמות ולגמור עם הסיפור אז הוא עונה לה שאין לו כסף אז הוא נוגע רק מסביב.

פורסם

למען האמת, יש לי אחלה של מסעדות במרחק נסיעה של 5 דקות מהבית וחלקן אפילו פתוחות בשישי-שבת.

לא צריך או חייבים לנסוע לת"א בשביל לאכול. אני לא מרגיש שחסר לי היצע של מסעדות באיזור השרון.

• תוכן חדש...