Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע דלק ב ten זול משמעותית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעבדתי בחיפה תדלקתי בתחנה הזו קבוע, הכי זולה בכל האזור. צריכת דלק יציבה ושום תופעות לוואי במשך קרוב לשנה. תחנה פרטית, מיקום לא משהו = מחיר נמוך יותר כדי למשוך קהל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתדלק בקביעות בטן (לעיתים בסדש - שזול עוד יותר אבל פחות "בדרך שלי") ב-12 השנים האחרונות. 0 תלונות מצידי.

:turn-l:
פורסם
קצת הפוך. או חוסר תחרות. או קומבינה אולי?

אני גר באילת. 11 תחנות דלק ששייכות לכל החברות.

יש אפילו 2 מתחמים עם 3 תחנות, בכל מתחם, אחת ליד השנייה.

מחיר ה-95 זהה עד האגורה בכל התחנות בעיר.

אני יודע שהדלק כאן ללא מע"ם, אבל יש אולי הסבר לזה?

כאשר יש מלחמת מחירים היחידים שמרווחים מכך הם הלקוחות. אני מכיר שני עסקים שנלחמו חזק על כיס הצרכן וסופם הוא ששניהם סגרו.

להוביל דלק לאילת עולה הרבה כסף. לפיכך כל החברות יודעות שמלחמת מחירים בסופו של דבר תפגע בהן. מניסיון אסור להילחם עם עסקים אחרים על ידי הורדת מחירים אלא על ידי מתן שירות טוב יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דווקא היום אפשר למצוא תחנות יותר זולות מטן.

לדוגמא בראשל"צ ברחוב הרצל, פז יותר זול(5.96), וכך גם עוד 2 תחנות שלהם באותו האזור.

התחרות ביניהם עושה טוב.

פורסם

דלק זה דלק זהה בין כל התחנות. כל פתח תא הדלק של מוביל אטום עם פלומבה. ולא חושב שבעל התחנה ירצה להתעסק עם המהילה יותר מדי.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
גם לדעתי מהילת דלק זה דבר נדיר בהרבה ממה שאנשים נוטים לחשוב.

קל לפחד.ולהפחיד.Sent from my Mi 9T using Tapatalk

בחצי שנה האחרונה, משרד האנרגיה מצא 15 תחנות שבהן הדלק נמצא לא תקין

וזה רק מאלו שהוא בדק, מה עם אלו שלא נפלו בביקורת ?

יש מספר תחנות שידועות ברחבי חיפה והקריות, שהן זולות מאוד, והדלק שם ככל הנראה לא תקין.

כשאחד אומר ניחא, שתיים, אולי במקרה, כשאתה שומע מיותר מזה כנראה שיש משהו.

באופן אישי יכול להגיד לך שיש תחנה אחת לפחות, באזור מפרץ חיפה, שאני די בטוח שהדלק שם לא באיכות כמו בתחנה אחרת שאני מתדלק כרגע.

ברגע שעשיתי את המעבר צריכת הדלק השתפרה פלאים, כשתידלקתי שם שוב לא מזמן במחשבה של "כנראה הסתדר וסתם דמיינתי", הצריכה הרעה משמעותית - חזרתי לתחנה המקורית הצריכה תקינה שוב.

הכל מגובה במספרים באקסל מחוויה אישית שלי ולא מצד שלישי.

פורסם

יש מספר תחנות שידועות ברחבי חיפה והקריות, שהן זולות מאוד, והדלק שם ככל הנראה לא תקין.

באופן אישי יכול להגיד לך שיש תחנה אחת לפחות, באזור מפרץ חיפה, שאני די בטוח שהדלק שם לא באיכות כמו בתחנה אחרת שאני מתדלק כרגע.

ברגע שעשיתי את המעבר צריכת הדלק השתפרה פלאים, כשתידלקתי שם שוב לא מזמן במחשבה של "כנראה הסתדר וסתם דמיינתי", הצריכה הרעה משמעותית - חזרתי לתחנה המקורית הצריכה תקינה שוב.

אפשר את האתר ממנו לקחת את הקובץ טקסט? רוצה לשמור לי ולהתעדכן מדי פעם בקובץ עדכני.

פורסם

האמת ש 15 באמת מפתיע אותי.

קשה לי אבל לנתח את הנתון כי אם בדקו 60 תחנות או את כל התחנות בארץ זה הבדל של יום ולילה.

מקבל את ההתרשמות שלך

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
אני יכול להגיד בודאות שבמקרה שלי תדלוק בפז מאריך את כמות הק״מ שהרכב נוסע על מיכל שלם ב- 5-8%.
ל stum כתבתי שאני מקבל את ההתרשמות שלו.

לעומת זאת, טענתך לפיה הדלק ברשת פז משפר לך את מרחק הנסיעה ב 5-8% פשוט לא מתקבלת על דעתי.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם

סתם הערה:

הרציונל העומד מהילה בתחנות הזולות דווקא - מופרך מיסודו. אני הייתי חושד במהילה בתחנות היקרות. אם אני נכנס לראש של בעל התחנה עם הראש הקרימינלי שלי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...