Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קל מאוד להניע מג"ח בדחיפה? :shock: אבל המפקד! אני יש לי פטור מדחיפת טנקים! אני סובל מלומבאגו! :lol:
למרות שכתבתי גרירה והדרדרות ולא דחיפה וברור שאתה מתלוצץ, למען אלה שאולי המידע הזה עוד ישרת אותם פעם (והלוואי ולא) אשלים שגם בדחיפה קל לעשות זאת - טנקים מצוידים לא פעם במין התקן דחיפה המותקן בחזיתם לצורך פינוי מכשולים, טנקים פגועים וכדומה - מין איל ניגוח בסגנון מודרני. בעזרתו יכולים גם הסובלים מלומבגו לדחוף טנק עם סטרטר פגום ולהתניעו.

ולגבי הרעיון על צ'יפ שיפסיק את פעולת המצבר, אוסיף שתי הערות:

- ברור שלא התכוונתי ברצינות לאביזר מובנה שינטרל את המצבר, אבל אין לי כל ספק שהיצרנים משקיעים לא מעט במעין פיוז כימי או פיזיקלי שיבטיח שהמצבר לא יאריך מדי חיים. פיוז כזה יכול להיות גם אי השקעה בזיקוק קפדני של העופרת והשד יודע מה עוד, כדי להבטיח אורך חיים מוגבל. רציתי רק להדגיש שניתן בקלות לייצר מצברים עם אורך חיים גדול, והדבר כבר נעשה בעבר.

- הרעיון, אפילו במתכונתו הפשטנית, איננו כה הזוי. אלופי שיווק ממציאים חדשות לבקרים רעיונות, ולא בלתי אפשרי שמצבר העולה נניח 150 שקלים לשנת שימוש (קלנדרית) או ל-3640 התנעות (10 התנעות ליום עבור מוניות נניח, בניכוי יום הכיפורים) יופיע בשוק. אם המצבר יהיה אמין מאד ותנאי הקנייה שלו (מין סוג של ליסינג, למעשה) יהיהו מוסכמים מראש על הקונה, הכל אפשרי.

יוסי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק תוספת קטנה להצעה של יוסי ךגבי הגבלת אורך חיים של מוצר באמצעות שבב.

ראינו שזה נעשה במחסניות דיו של יצרניות מדפסות [ראה מקרה לקסמרק, שאחרי X זמן, המדפסת מתריעה שראש הדיו גמור בעקבות צי'פ בראש הדיו שאומר לה את זה, בלי קשר האם הדפסת ולו דף אחד בודד]

בכל מקרה, מדובר בפתרון קל ופשוט למדי, אני מניח שטרם יישמו אותו כי מדובר במערכות שחיי אדם קשורים בהם, ושם לא היית רוצה לשחק מידי [גם במחיר של הפסד כלכלי מסויים] כי במידה ותאלץ לשלם פיצויים - אתה תשלם הרבה יותר מאשר כסף [תדמית, מוניטין, לקוחות וכו']

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה לגבי הנזק הסביבתי העצום שיוצרים מצברים שסיימו את חייהם?

תקינה סביבתית לא יכולה לקבוע אורך חיים ממוצע מינימלי למצבר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...