Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה פורטה 2009 איפה היא בסקאלה בין קורולה לקרוז? אמינות, צריכה, נוחות, בידוד רעשים, ביצועים, בקיצור כל מה שצריך.

פורסם

אמינה חסכונית סחירה יותר מקרוז. חזקה כמוהה ויותר מהקורולה. חסכונית כמו הקורולה וקצת יותר זולה.

רכב מעולה. אישית לא הייתי קונה קרוז או קורולה. האחת לא אמינה והשניה יקרה מדי לקניה

פורסם
אמינה חסכונית סחירה יותר מקרוז. חזקה כמוהה ויותר מהקורולה. חסכונית כמו הקורולה וקצת יותר זולה.

רכב מעולה. אישית לא הייתי קונה קרוז או קורולה. האחת לא אמינה והשניה יקרה מדי לקניה

אני בעלים של טויוטה קורולה אוטומטית שנת 2011 יכול לומר לך שהיא ממש לא חלשה אבל גם לא כזו חזקה. בהשוואה לפורטה 2009-2010 שבאה עם גיר 4 הילוכים היא פחות או יותר אותו דבר אבל לא חלשה ממנה. לגבי צריכת דלק אני חושב הטויוטה קצת חסכונית מהקיה פורטה.

מבחינת נוחות זה כבר תלוי בבן אדם. לי הקורולה מרגישה קצת יותר נוחה מהקיה לא בהבדל גדול.

מבחינת אבזור ללא ספק הקיה יותר עדיפה. ברשותי הדגם הפשוט SUN שבשנים 2008-2013 היה ממש בדיחה עם 2 חלונות חשמל קדמיים ומאחור ידניים (מנואלות כמו בשנות ה80) ו4 כריות אויר. הקיה פורטה באה 4 חלונות חשמל ו6 כריות אויר פה יש יתרון גדול לקיה פורטה.

תא מטען בקורולה יותר גדול ויותר פרקטי

צריכת דלק בקורולה 1/13

צריכת דלק בפורטה 1/10/11

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לא שמתי לב שהוא שאל על ה2009.

בהמשך עדכנו לגיר 5 הילוכים ששיפר את הצריכה לאיזור ה12

הקורולה לא חלשה אבל מרגישה כזו בגלל הגיר.

פורסם

באיזה שנים הפורטה קיבלה 5 הילוכים?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
באיזה שנים הפורטה קיבלה 5 הילוכים?
בשנת 2011 קיבלה גיר 6 הילוכים. חיצונית ניתן לזהות לראות וינקרים דקים במראות צד לעומת עבים בדגם עם 4 הילוכים.

בתוך הרכב ידית הילוכים שונה

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...