Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמדים בקיה סיד 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,קניתי קיה סיד מחברת ליסינג. קיבלתי אחריות מלאה לשנתיים על 10 מכלולים לאחר כמה נסיעות אני מרגיש מידי פעם רעידות ברכב בתחילת נסיעה או זחילה האם זה משהו טבעי לרכב או משהו שדורש טיפול והאם המצמדים הם באחריות שחברות הליסינג נותנות על הגיר? כי מצמדים לא מוזכרים באחריות?

פורסם (נערך)

מצמדים הם רכיב מתבלה, כמו רפידות, לכן לא יהיו כלולים באחריות חברת הליסינג

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

האם מכון בדיקה לפני קנייה שלקחתי את הרכב היה אמור לעלות על זה והאם אני יכול לבוא אליו בדרישות לפי החוק שהוא לא זיהה את זה?

פורסם

בכל מכוני הבדיקה מצויין שאין אחריות על גיר אוט'/רובוטי

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אבל מצמדים זה לא גיר...

אם הם חלק מהגיר אז יש לי אחריות על הגיר מחברת הליסינג.

אני עדיין לא יודע כמה זה משמעותי אכנס היום למוסך שלי וביום ראשון למוסך מטעם חברת הליסינג ומקווה לטוב. דרך אגב הפקידה במוסך דרך חברת הליסינג אמרה לי מראש שגם ככה אין קלאצים כאלה בארץ לא יודע מה הסיבה שלה לומר דבר כזה מראש עוד לפני שבדקו את הרכב.

• תוכן חדש...