Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב שיענה על הצרכים הבאים :

- מתאים למשפחה צעירה

- שימוש לטווח ארוך (נגיד 6-7 שנים)

- בטיחותי

- רצוי קומפקטי (חיים בתל אביב)

- רצוי חסכוני בטיפולים ותיקונים (לא יהיו הרבה נסיעות אז פחות מטריד אותי החיסכון בדלק או יכולות הרכב)

 

כמה אצטרך להשקיע כדי לקבל את כל הדברים האלה? הייתי רוצה להשקיע את המינימום הנדרש.

אשמח לקבל המלצות

תודה

פורסם

כמות נסיעות בשנה - 18,000 ק"מ בשנה

תקציב - הייתי שמח להוציא או כמה שפחות או למצוא את ה-vfm הכי גבוה. בכל מקרה לא מתכוון להוציא על רכב יותר מ-50 אש"ח

פורסם

כמה ילדים? אם מתחת ל3 ילדים, מאזדה 3 5 דלתות, יונדאי I30, קיה סיד, הם רכבים אמינים, קומפקטיים ויחזיקו להרבה זמן.

ההמלצה זלי היא פג'ו 308 , היא תתן שנתון גבוה יותר ומנוע טורבו מודרני, וסביבת נהג יותר מהודרת, אבל תצטרך יותר תשומת לב בטיפולים, מצד שני אתה גר בת"א ויש מוסכים מומחי צרפתיות שיספקו טיפול מקצועי וסביר אז זה יתרון.

פורסם

טויוטה אוריס.

ההיבריד קצת יותר יקרה אבל תחסוך לכם הרבה דלק. הדגם האחרון קצת גבולי לתקציב אבל אולי תצליח למצוא אחת מ-2013.

גם הבנזין טובה והיא מבוקשת פחות כך שגם המחיר נמוך יותר.

מדובר במשפחתית קומפקטית נוחה, אמינה וזריזה.

פורסם

הייתי בודק גם הונדה ג'אז מ-2015 (הדגם הנוכחי), אבל היא קצת גבולית לתקציב הזה. מרמת אבזור קומפורט והלאה יש גם בטיחות אקטיבית.

לדעתי שווה להשקיע עוד כמה אלפי ₪, בסוף תקבל חלק מזה חזרה במכירה (וגם אם לא, לתקופה כל כך ארוכה זה פשוט שולי).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פז׳ו 308 האצ׳בק, לא סטיישן. קומפקטית ונוחה לת״א, מודרנית, בטיחותית יחסית למחיר, ביצועים מצויינים, איכות נסיעה מעולה. המושב האחורי לא מאוד מרווח, אבל מספיק לילדים ולכסאות בטיחות, והבגאז׳ ענק. אנחנו התחלנו עם 308 שנת 2016 בתור זוג, לאחרונה נולד הילד השני ועדיין יש מקום לעגלה לתינוק ואופניים לילדה הגדולה בבגאז׳ ונשאר עוד מקום.

פורסם

בין ה 30 ל50 אמור להספיק לתנאים שהצבת.

אני מניח שיש עוד דרישות שלא הוספת כמו אוטומטי בלבד, לא אדום, וכו' וכו' .

 

הייתי מציע לחכות עד שתצטרכו את הרכב באמת (המחירונים רק יורדים, על הכסף אם מושקע אפשר להרוויח ריבית בינתיים)

ולהמנע מלהכניס דרישות שעדיין לא קיימות רק כדי להצדיק את הרכישה..

 

שים לב שהריון זה לא פשוט ולפעמים זה לוקח זמן.

וגם אז, אגב, אפשר לקנות את הרכב בזמן שהאישה בהריון מתקדם.

×
×
  • תוכן חדש...