Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתעניין בפיג'ו 208, ראיתי אקזמפלר שעבר תאונה קטנה מקדימה. הבעלים של הרכב היה אשם בתאונה, הוא לא חשב כלל להפעיל את הביטוח וחשב ללכת לפחח לתקן את הנזקים בעצמו. (הראה לי תמונות, נזק קטן מאד)

הנהג שהוא פגע בו לא רצה לסגור את הסיפור ביניהם והפעיל ביטוח, לכן הבעלים של הרכב אותו אני מעוניי לרכוש "קפץ" גם כן על המציאה וכבר תיקן את הרכב שלו גם כן במסגרת הביטוח, הוא החליף כמה חלקים בפרונט, עליהם בתיאור כתוב "תואם", כלומר חלקים תחליפיים להערכתי ולא מקוריים.

שמאי הרכב מציין בדו"ח שלו שלהערכתו לא נגרמה ירידת ערך לרכב.

האם אין חובה על חברות הביטוח להתקין ברכב רק חלקים מקוריים? מהי המשמעות של התקנת חלקים "תואמים" כפי שמצויין בפירוט? האם מדובר בהבדלים זניחים או שעדיף לעבור הלאה?

מצורף פירוט:

WhatsApp Image 2019-10-30 at 19.06.55(1).jpg

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אין חובה גורפת להחליף לחלקים מקוריים ברכב מעל גיל שנה, אם אני זוכר נכון.

אם אין ירידת ערך, אז אין ירידת ערך. מכאן ועד להחליט האם לרכוש את האקזמפלר הספציפי הזה, רק לך פתרונים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

מכסה מנוע, כמו דלת , זה חלק נתיק. שני ברגים והוא בחוץ. לכן אין ירידת ערך .

אם זו אכן תאונה קטנה לא מוצא סיבה אמיתית לפסול את הרכב מקניה. כל הקטע פה הוא פסיכולוגי כי מופיעה שורה עם סכום גבוה בהיסטוריה הביטוחית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איזה שנה הרכב? האם המחיר יותר נמוך מרכבים ללא תאונות?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

למה הכוונה שבעל הרכב ״קפץ״ על המציאה ותיקן את הרכב דרך הביטוח?

אם הוא פגע במישהו הוא הפעיל את צד ג ושילם השתתפות עצמית.

לתיקון הרכב שלו הוא הפעיל מקיף ושילם השתתפות עצמית נוספת.

או שאין השתתפות עצמית נוספת?

מה לגבי עליית פרמייה, יש הבדל לפי גובה התביעה?

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

תודה לכולם!

יוליאן, הרכב שנת 2014. עדיין לא סגרתי איתו מחיר, אני כמובן לא אשלם מחיר זהה לרכב מקביל שלא עבר תאונה.

אני מאד חושש מטמבון תחליפי, שמעתי שהם הרבה יותר פריכים ונסדקים מכל מכה קטנה. האם יש אמת בדבר?

פורסם

פגוש זה לא משהו רציני, אם כבר יותר חשוב איכות הצביעה כדי שבעתיד לא יהיו קילופים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

208 ידנית רכב שכנראה נמכר במחיר משמעותית יותר נמוך מהמחירון ללא קשר לתאונה. למה להתעקש על כזה שעבר תאונה ולא לחפש אחר?

פורסם

galbh, כשאתה אומר מחירון, אתה מתכוון למחירון לוי יצחק או ליד 2? אני מתכוון לשלם על הרכב הנ"ל 20,000, מחירון לוי יצחק הוא בערך 32, מחירון יד 2 הוא בערך 27.

להערכתי מדובר ברכישה משתלמת, בהינתן שלפי הערכת שמאי אין ירידת ערך, כלומר רק פגיעות קוסמטיות שתוקנו.

פורסם

קודם כל מחיר יד2 הינו "המלצה בלבד לפי מצב השוק"

חברות הביטוח מתייחסות אך ורק ללוי יצחק, אך ברור לך שלא כל רכב נמכר במחיר מחירון, אני אפילו לא יכול להגיד שהפיג'ו 208 היא כך, כי זה מאוד תלוי באיזה דגם, לדוגמה 208 1.2 ידנית אין לה שוק חזק בגלל זה המחיר נמוך, 208 1.2T אוטומטית נמכרת קרוב למחיר מחירון בגלל ביקוש גבוה יותר, 208 GTI מחירון ואפילו מעל, מאמין שהבנתה את כוונת המשורר :)

המחיר לרכב שבדקתה אכן נמוך והולם את המצב, אך שים לב שיש עוד בודדות שמבקשים עליהם מחיר קרוב, אך מה שמקשה עוד יותר בתשובה יד משמעית זה שאין לנו מושג מה מצב הרכב שלך, לא ראינו בדיקה לפני קניה, לא ידוע לנו מה הקילומראג', מספר בעלים, ואיזה רמת אבזור, אם זה access אז חבל על הכסף, מומלץ להוסיף טיפה ולקנות active או לפחות לבדוק את המוצעות למכירה בK22 /23K

פורסם

דווקא פה מדובר על ירידת ערך גבוהה יחסית:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5565973,00.html

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...