Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטריה עם רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלמתי את הבירור לגבי חבר - אכן הנחה של 5% (נבדק לגבי שכירת רכב קרובה) אז, avz, כנראה שסך מחיר ההשכרה שלך הוא כ-800 ש"ח, ואז הנחת חבר היא 40 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מכל מי שאני מכיר והיה בברטיסלבה - הרושם הוא די יחיד - עיר משעממת ולא מרגשת שאפשר לוותר עליה בשמחה. מביקור בהרבה ערים אחרות בסלובקיה (אך לא בברטיסלבה) אני יכול להסכים איתם.

ברנו זה הפתח תקווה של צ׳כיה, עם שעון מרכזי בצורת פינס שמכסים בקונדום בחורף. אמיתי לגמרי.

באיזורים שסביב וינה מה ששוה זה הטבע, אבל מרץ יכול להיות גם מזג אויר מדהים וגם מזג אויר גרוע. קצת קשה לתכנן. יכול להמליץ על עיירה ליד וינה בשם באדן, יש שם מתחם ספא וסאונות נהדר, שעובד מעולה ומתאים לכל מזג אויר..

Sent from my iPhone using Tapatalk

כמו שאמרתי, לא הייתי בברטיסלבה, אבל זה מה שהבנתי מאנשים. בוא נגיד שלא הייתי בונה עליה טיול (יום כדי לראות הייליטס סבבה, אבל לא יותר). מצד שני סלובקיה מדינה עם טבע מדהים ומחירים זולים. למי שאוהב טיולי טבע ונופים מאוד מומלץ לבקר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה על התגובות

רק לחדד, המטרה שלנו היא לחלקת את הטיול ל2: יומיים עירוניים בוינה עצמה ו3 ימים לטיולים בטבע.

אשמח לקבל המלצות לטבע סביב וינה / ברטיסלבה.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יומיים הם מעט מאד לוינה, זמן סביר הוא 4-5 ימים, וגם אלה ארוכים וגדושים. כמובן תלוי בתחומי העניין שלכם, למרות שאפילו אדם כמוני שאינו חובב אמנות מצא עניין באגפי האמנות במוזיאונים ובארמונות.

יש בעיה נוספת - מזג האויר. אה יכול לקבל מזג אויר נפלא, אבל גם מזג אויר שלא תרצה להוציא את האף מהמלון. ממליץ לך להזמין את המלון עם אפשרות ביטול (גם אם זה עולה עוד כמה אירו) ולעדכן תכניות בסמוך לנסיעה. אם מזג האויר יהיה גרוע תפעיל תכנית חלופית עירונית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השלמתי את הבירור לגבי חבר - אכן הנחה של 5% (נבדק לגבי שכירת רכב קרובה) אז, avz, כנראה שסך מחיר ההשכרה שלך הוא כ-800 ש"ח, ואז הנחת חבר היא 40 ש"ח.

מכיוון שהזמנתי מרצדס - הסכום היה יותר גבוה, קצת מעל 1200 ש"ח וכאמור ההפרש /הנחת חבר יצאה 39 ש"ח לעומת המחיר באתר, כאשר הנחת חבר כוללת גם cash back בשיעור של 5%. בקיצור, ממש לא אטרקטיבי. כמובן שאת ההזמנה עשיתי במחיר האתר.

פורסם
יומיים הם מעט מאד לוינה, זמן סביר הוא 4-5 ימים, וגם אלה ארוכים וגדושים. כמובן תלוי בתחומי העניין שלכם, למרות שאפילו אדם כמוני שאינו חובב אמנות מצא עניין באגפי האמנות במוזיאונים ובארמונות.

יש בעיה נוספת - מזג האויר. אה יכול לקבל מזג אויר נפלא, אבל גם מזג אויר שלא תרצה להוציא את האף מהמלון. ממליץ לך להזמין את המלון עם אפשרות ביטול (גם אם זה עולה עוד כמה אירו) ולעדכן תכניות בסמוך לנסיעה. אם מזג האויר יהיה גרוע תפעיל תכנית חלופית עירונית.

עניין שעולה כאן שוב ושוב, למען האמת אני לא מבין מה יש לחפש טיולי טבע ונופים במדינות קרות ומושלגות במרץ. זה עדיין סוף החורף ולא זמן אופטימלי להסתובב שם.

ממליץ לחשב מסלול מחדש, או לדחות בחודש וחצי לפחות (ואז ממליץ לנסוע מוינה מערבה, נופי אוסטריה מדהימים) או להתמקד בטיול עירוני, או לחפש יעד אחר.

חזיר דיזל

פורסם

חבר, כל אחד עובד בקצב שונה מהשני וכל אחד מחפש דברים ורואה דברים אחרת אחד מהשני.

אני לדוגמא מטייל על ספידים, מוזיאונים ואטרקציות שרשום עליהם שלוקחים בממוצע שעה-שעתיים אני סוגר ב10-20 דקות גג וגם זה ממש בכוח - כזה אני.

לטייל בעיר ממוצעת ו"להבין את הקטע" לי אישית לוקח בממוצע בין שעתיים-יום - אדינברו הצליחה לסחוף אותי ליומיים באופן קיצוני מאוד.

אגב ווינה? הייתי שמה שבוע לעבודה ואפילו לא נשארתי בה דקה מעבר לזמן העבודה - הספיק לי בערב לטייל כל ערב שעה בעיר כולל לעצור למקדונלדס או דומיהם לארוחת ערב שאחרי העבודה ולא הרגשתי שפספסתי שום דבר מיוחד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

נוקנוק - אני לא רוצה ליצר כאן תחרות של "למי יש יותר גדול" - אבל הקצב שלי בטיולים גבוה מאד, הקילומטראז' הרגלי גדול (בטיול עירוני 10 ק"מ ביום ויותר הם שגרה, ואת החופשי יומי\שבועי בתחב"צ אני מנצל לפחות ב-150% ממחירו) וההפסקות קצרות. אני בודק את זה מול ההמלצות של אתרים כגון visit a city, בדרך כלל מה שהם ממליצים ל-3 ימים אני עושה ביומיים, או שאני עושה ב-3 ימים אבל מוסיף עוד מקומות שמחוץ לתוכנית המוצעת.

לא מזמן היה כאן דיון דומה לגבי ונציה - אנשים לא הבינו מה יש לראות בה יותר מיום. אני הייתי 3 ימים מרוכזים וחזרתי מותש מרוב מה שעשיתי. אם אתה חושב שראית משהו מוינה ב-7 שעות אני ממליץ לך לחזור לשם לחופשה מסודרת של 4-5 ימים, כאלה שבהם תצא מהמלון אחרי ארוחת הבוקר ותחזור על ארבע לארוחת הערב, ואז תצא שוב לראותאת ההצגה באופרה או סתם לחוש את העיר בערב. ואני בטוח שגם באותם 4-5 ימים תספיק רק לדגום את העיר. זו התחושה שלי אחרי ביקור באורך כזה.

דרך אגב, קורן, אני מסכים אתך לגמרי לגבי טיולים חורפיים. אני אוהב מאד לנסוע בחופשת החנוכה (עד השנה זו היתה מגבלה של אשתי, עכשיו, לכשיצאה לגמלאותף, אני יותר גמיש בחופשות החורף) וחופשות אביב סביב פורים שזה פברואר - מרס. אבל חוץ מטיול ללפלנד שהוא טיול חורף מוצהר אלה תמיד טיולים עירוניים, ומעולם לא התאכזבתי. זה כולל את וינה בתקופת לפני הכריסטמס בטמפרטורות שמתחת לאפס.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לא משווה גודל משווה אופי של מטיילים - כל אחד מטייל בצורה אחרת וחווה מדינות וערים בצורה אחרת, יש כאלה שמחפשים לחוות את העיר דרך הר של אטרקציות וכאלה שלא - ולכן לא כל אחד יצטרך בהכרח את אותה כמות זמן שלך כדי לחוות את העיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...