Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^זה הכוון הכי חכם.

מזגן משומש במצב טוב יכול להיות תלוי אצלך על הקיר בפחות מאלפיה.

איפה בארץ, אולי יש למישהו המלצות למתקינים?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

תל אביב.

איפה אתה ממוקם בארץ?

כל המידע הזה ששואלים אותך בבערך 2 דפים של פורום יכל להימנע אם היית נותן את כל המידע מראש.

תל אביב.

שאלו משהו רק שתי הודעות לפניך. לא מסתיר שום מידע, מוזמן לשאול.

וככה נכנסתם לדירה, בלי מזגן? מי עושה דבר כזה בקיץ הישראלי?.. (באמת שואל, יכול להיות שזה דבר שבשגרה בסצינת השכירות התל אביבית [?])

מאיפה המידע ש"יהיה פינוי בינוי עוד שנה-שלוש שנים"? נשמע כמו דרך של בעל הדירה להתנער מהעניין.

מזכיר לי סיפור שהיה לחבר, גר עם זוגתו בדירת 3 חדרים ברמת גן. המזגן בדירה התקלקל וחצי קיץ הם היו בלי מזגן. כשהייתי אצלו (הדירה היתה כמו מכבש, אין לי מושג איך הם חיו ככה) ושאלתי לפשר הדבר הוא סיפר שהמזגן לא עובד כבר תקופה, אמרתי לו להגיד לבעלת הדירה, הוא אמר שהם כבר אמרו לה ו"היא טענה שהבניין הולך לפינוי בינוי בשנה הקרובה אז היא לא רוצה לתקן". כמובן שזה היה בשביל להתנער מהצורך בתיקון המזגן/התקנת מזגן חדש. אחרי שאמרתי לו להתעקש על זה הם הלכו לדבר עם שכנים שהם בעלי הדירה בבניין ואותם שכנים אמרו שאין שום צפי להתחלת העבודות בקרוב (בקיצור - היא שיקרה). וכמישהו שמעורב בשני פרויקטים של פינוי בינוי (במרכז כמובן) ש"נראה שמתחילים כל רגע", אחרי שאחוז החתימות הנדרשות הושג כבר מזמן (מעל שנה), יכול להגיד שמהנסיון שלי אף אחד לא יודע מתי זה באמת יתחיל (אם בכלל), כולל היזם, וזה יכול לקחת גם עוד 5 ועוד 10 שנים.

בסוף אחרי שהתעמתו איתה היא עשתה טובה שהזמינה טכנאי והמזגן תוקן.

בקיצור - אולי שווה לפעול גם מול בעל הדירה, שיסייע בהוצאה.

לא. אין כאן עניין בעל הדירה ואני מעריך את הרצון לעזור בכיוון הזה, אבל מבקש לנטוש אותו, כי הוא לא רלוונטי.

למי שממש סקרן:

דירה עם 3 מזגנים. אחד במבואה/פינת אוכל, אחד בסלון ואחד בחדר שינה אחד. חסר בחדר שינה אחד. גרו שם משפחה 3 שנים במצב הזה ואמרו שהסתדרו עם המיזוג במבואה ומאוורר. אני רוצה מזגן.

זה לא חדש ומראש נאמר לנו שבעל הדירה לא רוצה להתעסק עם שום דבר שקשור לשיפוצים ושינויים וכמובן שאנחנו לא חייבים להיכנס לדירה אם אנחנו לא רוצים. הוא מת להעיף אותה לפינוי בינוי ומשכיר אותה AS IS, למעט כעל בלאי חדש שיצוץ כמובן. נכנסנו לדירה ביודעין שנתקין מזגן ונחלק את ההוצאות חצי חצי, אני ועוד שותף אחד. אין כאן שום ניסיון של בעל הדירה להתחמק מכלום והוא היה מאוד נחמד בכל העסקה.

למה נכנסנו בכל זאת? המיקום מושלם בשבילנו, המחיר זול ביותר מאלף שקלים לאזור ובעל הדירה נתן אופציה. הבקשה היחידה שלו היא שכאשר מתחיל הבינוי בינוי שנעזוב את הדירה בתוך 60 ימים. הוא לא יודע מתי זה יהיה.

הדירה שלנו החל מהסופ"ש הקרוב, אני מתכנן להיכנס אליה עד סוף החודש. אני אפעל לפי ההמלצות פה ואראה אם אמצא משהו יד שנייה או במחיר מבצע מסוים.

שוב, זו לא מכה אנושה האלפיים שקלים הללו, במיוחד כשפורסים את זה על שנה (ובטח שעל יותר מכך) של שכירות, אבל סתם הופתעתי מהמחירים של התקנה של שעה + מזגנים מעל 1000 ש"ח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לאחר ההתקנה לא יהיה שימוש במזגן שנמצא במבואה, אז לא יהיה פשוט יותר להעתיק אותו לתוך החדר?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא חייב להעתיק, ניתן לשים מולו צינור מיזוג(צינור שמעבירים איתו אוויר ממוזג בדרך כלל) לתוך החדר, אולי זה היה קצת מכוער אבל זה יהיה הכי זול.

אופציה הבאה היא באמת להעתיק את המזגן הקיים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...