Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

וואי, כתבתי עכשיו הודעה עם הרבה מחשבה והכל נמחק לי כי ה"TOKEN" היה מהצהריים.

ובכל אופן, ובקיצור

אשמח לעזרה שוב, החלטנו על רכב היברידי חדש בסוף

IONIQ הכי משתלם?

הוא קל למכירה יחסית להיברידיות אחרות?

האם יש היברידיות יותר קטנות שיתאימו יותר בקלות לחניון שלנו?

אני נוהג על הרכב לבד בדרך כלל.צריך היברידי גם כי הרבה אני ברכב עומד בקיץ וזקוק למזגן.

תמליצו לי בבקשה על מה כדי ללכת לדעתכם.טויוטה מיוצרת באירופה?

רכב חשמלי עדיין לא מומלץ כי הוא חדש וזה בעייתי?

אגב גם הטענה בחניון אין לנו וזה בניין משותף אז זה די בעיה לא? יש מין מונה חשמל שמאפשר להתחשבן עם הוועד?או שכדאי לחכות כמה שנים וגם אז אולי לכל מיני השכנים כבר יהיה חשמל בחניה?

תודה

עדכון

לגבי חשמליות

שלחו לי שני לינקים מעניינים

https://www.plugged-in.co.il/ev-apartment-buildings/

https://www.plugged-in.co.il/ev-chargers/

עריכה אחרונה על ידי HALOM
פורסם

לגבי היברידיות "יותר קטנות" - יש טויטה יאריס היברידית. אם אתה רוצה רק חדשה זאת בעיה כי אין במלאי ופי מה ששמעתי אין צפי להבאתה בחודשים הקרובים.

אני לא חושב שיש רכב "הכי משתלם" או "הכי קל למכירה". הטויוטות ההיברידיות גם נחשבות "קלות למכירה".

"משתלם" תלוי בצרכים ובתקציב שלך.

אישית הייתי ממליץ על הקורולה ההיברידית, אבל אין לי מושג מה אתה באמת צריך חוץ ממזגן בעמידה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נתחיל מההתחלה.

סחירות זה דבר משתנה ואף אחד לא יכול לומר לך מה יהיה עוד 5 שנים במיוחד עם המס שהולכים להטיל על היברידיות ולך תדע אם יטילו מס נסיעה לפי ק"מ על היברידיות וחשמליות כמו שדיברו.

דבר נוסף, מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב שלך?.

פורסם (נערך)

מחילה. אם החלטת שאתה לוקח יונדאי למה אתה מתייעץ?.

דרישות זה אומר:

מרווח פנים, בטיחות, נוחות, מנוע, כמה ק"מ אתה בכלל נוסע בשנה?

אתה בטוח שאתה חייב היברידי? אתה לא לוקח בחשבון את מס הנסועה שמדברים עליו, את עלות החלפת הסוללות שהיא לא זולה, ועוד.

אם אתה נעול על האיוניק אז השרשור מיותר. לא מבין מה המטרה שלו כי אני לא מצליח להבין מה אתה צריך מהרכב.

מציע לך לקרוא כאן על איך קונים רכב ואיך מגבשים "רשימת קניות" מהרכב:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

עריכה: לפני כמה ימים פתחת פה שרשור שאתה בכלל רוצה I10:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?675368-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A7%D7%98%D7%9F-%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-(%D7%90%D7%93%D7%9D-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94-1-82-%D7%9E-)-70-110-%D7%90%D7%9C%D7%A3

ידידי, אתה חייב להיות ממוקד.

זה רכבים שונים לגמריי.

אם אתה מחפש חסכון ומרווח פנים ואתה לא חייב משפחתית, הייתי לוקח ג'אז צורה חדשה. אבל לא ברור בכלל מה אתה צריך כי גם באותו שרשור שאלו אותך מה אתה צריך ולא ענית.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
נתחיל מההתחלה.

סחירות זה דבר משתנה ואף אחד לא יכול לומר לך מה יהיה עוד 5 שנים במיוחד עם המס שהולכים להטיל על היברידיות ולך תדע אם יטילו מס נסיעה לפי ק"מ על היברידיות וחשמליות כמו שדיברו.

דבר נוסף, מה הדרישות שלך מהרכב ומה התקציב שלך?.

סחירות זה דבר משתנה ואף אחד לא יכול לומר לך מה יהיה עוד 5 שנים במיוחד עם המס שהולכים להטיל על היברידיות ולך תדע אם יטילו מס נסיעה לפי ק"מ

.

אני לא מבין על איזה מס נסועה אתה מדבר?

כל העיניין עם מס נסיעה הוא פתרון לבעית גביית מסים מרכבים שלא צורכים דלק, כלומר רכבים חשמליים בלבד.

היום חלק גדול מאוד מהכנסות המדינה הוא ממסים על דלק, במידה וכל הרכבים יהיו חשמליים עדיין יהיה צריך לגבות את המס הזה בצורה כלשהי.

אף אחד לא דיבר על מס נסועה לרכבים היברידיים שאומנם הרבה יותר יעילים אבל עדיין מספקים למדינה לא מעט מיסים על בנזין.

הדבר היחידי שדובר עליו הוא צמצום הטבות המס על רכבים היברדיים אבל תהיה לזה משמעות רק לקניית רכב חדש ורק לאחר כניסת המס לתוקף במידה ויכנס לתוקף. ובמצב הפוליטי של היום אי אפשר לדעת כלום.

פורסם (נערך)

itamarg

אם כל יום 40 קילומטר כפול נגיד 300 ימים בשנה זה יוצא 12,000

כפי שניסיתי להסביר ונמחקה לי ההודעה בגלל העניין ההוא שהעלתי אני שיניתי כי החלטנו לקחת היברידית ולהשקיע יותר כסף.

לפי מה שאני מבין IONIQ היא ההברידית היחידה חוץ מטויוטה שלא במחיר מכונית יוקרה שבמילא אני לא מעוניין ברכב יוקרה.

האם זה נכון ש IONIQ היא ההברידית היחידה שעומדת לרשותי אם כך? היא לא נופלת מטויוטה?

מרווח פנים באמת לא קריטי רק שאורך האוטו די חשוב (חניון לא נוח)

בטיחות חשוב מאוד - איך האייוניק?

מנוע עדיף קטן אבל שוב אם רק יש אייוניק בשבילי אז זה לא ממש משנה כבר.

מעדיף היברידי גם בגלל העמידה בחנייה חלק לא קטן מהזמן בשביל המזגן.

עלות החלפת סוללה היא לא מכוסה להרבה שנים כמו בטויוטה? מתי צריך להחליף סוללה בממוצע? כלומר אחרי כמה זמן? (במממוצע)

פשוט רוצה לדעת אם יש איזה בעיה עם הדגם ולדעת אם לרוץ קדימה עם זה.

התאכזבתי שאין את הצבע שרציתי וגם לפי הבנתי המושבים בהירים במרכז שזה עוד חיסרון אבל אולי אשים כיסוי מושב וזהו.

תודה בכל מקרה וגם לעצה של המגיב הנוסף.

ושאלה שוב

כל מכוניות היונדאי מיוצרות בקוריאה?

טויוטה באירופה כיום?

איפה באירופה?

:)

נ.ב.

מערכת סטריאו משופרת בהתקנה שלא קשורה ליונדאי תעמיס מאוד על הסוללה ההיבברידית או שלרוב זה זניח?

מתכוון כולל מגבר צנוע ורמקולים טובים ללא סאבוופפר

עריכה אחרונה על ידי HALOM
פורסם (נערך)

1. לא הבנתי למה הוצאת את טויוטה מחוץ לרשימה הם מס' 1 בהיברידיות ולדעתי האישית הקורולה עדיפה על האיוניק (אבל זו דעה אישית) , יש לך גם אופציה של קיה נירו.

2.מה זאת אומרת נופלת מטויוטה? לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה,

3. גם טיוטה (פריוס/קורולה) וגם איוניק קיבלו את הציון המקסימלי במבחני בטיחות ואם אתה מדבר על רכב חדש לכולם יש את כל אביזרי הבטיחות החשובים.

4.דווקא לפי מה שידוע לי יונדאי נותנים 7 שנים אחריות לעומת 5 בטויוטה. בטיוטה אפשר להמשיך את האחריות בתשלום לאחר 5 שנים ביונדאי אני לא בטוח שיש את האופציה הזו.

5.לא ידוע לי על בעיות מיוחדות באיוניק ונראה שאתה כבר נעול על דגם אז לך על זה. רק כך בחשבון שבקרוב יוצאת מתיחת פנים לאיוניק.

6.גם לטיוטה וגם ליונדאי יש מבחר צבעים מאוד מוגבל, לדעתי אתה יכול בשניהם לבחור ריפודים בהירים או כהים בחלק מרמות הגימור.

7.פריוס מיוצרת ביפן. קורולה סדאן-טורקיה האצבק וסטיישן- בריטניה יונדאי-לא יודע

8.מערכת סטריאו פועלת על סוללת ה 12 וולט כמו בכל רכב אחר. הסוללה ההיברידית עובדת על מתח גבוה ומשמשת רק להנעת המנוע החשמלי.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם

לא מבין משהו. ההודעה נראית כמי פרסומת ליונדאי מאשר התייעצות.

אתה נוסע כלום קילומטר ואתה רוצה היברידי? למה?.

אני נוסע פי 3 ממך ולא קניתי היברידי.

אתה חושב שיינדאי זה האוטו הכי טוב?

גם להם יש תקלות.

ואני אומר את זה מניסיון.

ואגב יונדאי גם מייצרים בהודו אם זה משנה לך.

פורסם
קיה נירו נראית ארוכה מדי אבל לא ידעתי שיש גם לקיה היברידית

טוב לדעת שבקרוב מתיחת פנים לדגם - אני אשאל מתי

ושוב תודה לכם על כל העזרה

קיה ויונדאי זה אותו יצרן הנירו קצרה מהיונדאי ב-12 ס"מ תמימים - המנוע וגיר זהים.

מתיחת הפנים כנראה תגיע לקראת סוף השנה או בתחילת השנה הבאה. גם בנירו וגם באיוניק.

איתמר - אנשים רוכשים רכב הברידי לא רק בגלל חסכון בדלק - יש אנשים שאיכות הסביבה נמצאת גבוה בסדר העדיפויות שלהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק לי האשכול הזה נראה כמו אשכול הטרלה?

לא ברור אם הבחור מתעניין באמת לגבי רכב או בא לעשות פרסומת ליונדאי....

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...