Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במחשב הנייד של חמותי עלה עדכון אוטומטי של ווינדוס. לאחר העדכון כל הקבצים והתוכנות שהיו על המחשב נמחקו.

יצרתי קשר עם התמיכה של מייקרוסופט ונציג שלהם התחבר למחשב. אמר שנראה שפשוט הותקן ווינדוס מחדש ואין לו יותר מידי איך לעזור.

תיקיית Old windows ריקה, בנוסף אין נקודות שחזור בשחזור המערכת.

האם יש פיתרון לדבר הזה לפני שאני פונה למעבדות כמי טיק טק?

מיותר לציין כי על המחשב היו דברים חשובים ביותר.

אשמח לכל רעיון.

פורסם

אם הדיסק הקשיח לא מת, ולא הורידו / מחקו יותר מדי מאז, יש כל מיני תוכנות שחזור קבצים שאמורות לעזור לך להחזיר את החלק הארי של הקבצים בצורה יחסית טובה.

(יהיו פה ושם סרטונים / מסמכים / תמונות עם פגמים, אבל זה עדיף מכלום).

בפעם האחרונה שיצא לי להשתמש בתוכנה בסגנון הזה, (לדעתי משהו כמו 7 שנים אם לא יותר), השתמשתי ב Recuva.

אין לי מושג אם הנסיון שלי ממנה עדיין אקטואלי, אבל היא שחזרה לי כמעט כל מה שהייתי צריך, אבל לא באופן מושלם.

(כמו שאמרתי, היו קבצים פגומים פה ושם).

חשוב לי לומר שהשתמשתי בה על דיסק קשיח מכני (לא SSD) - אני לא יודע אם היא אפקטיבית על SSD או מה ההשלכות של שימוש בה על דיסק מהסוג הזה.

אני מציע לך להמתין גם להמלצות אחרות, מאנשים עם ידע יותר עדכני.

פורסם

תבדוק בתיקיית USERS אם קיים פרופיל אחר.

ואם המידע מספיק חשוב ע"מ לגשת למעבדת שיחזור מקצועית, אין מה לחשוב לנסות לשחזר לבד, כל הניסיונות הללו מורידים את הסיכוי לשחזור מקצועי מוצלח.

פורסם

כמו ששי אמר, אם החומר חשוב, כבה ונתק את המחשב וגש למעבדה מקצועית.

כל הפעלה (כן. הפעלה.עזוב נסיונות שחזור, שכמו ששי אמר עלולים להיות קטלניים) של המחשב מורידה מסיכויי השחזור.

קח בחשבון ששחזור של hdd עולה בערך 4k ש"ח במעבדות כמו טיקטק.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה למגיבים.

אכן מדובר בחומר חשוב.

זה קטע ממש מעצבן. מדובר בווינדוס חוקי לחלוטין שכל התוכן שלו נמחק בגלל עדכון רשמי של שלהם. מה עם האחריות שלהם?

אין אפשרות להטיל את השיחזור או את העלויות שלו על מייקרוסופט? אולי אני אופטימי במחשבה שלי, אבל זו לחלוטין פאשלה שלהם.

נתקלתי בדיווחים משנה שעברה על מקרים דומים:

https://www.tgspot.co.il/problems-with-windows-10-october-2018-update/

פורסם

אני בטוח שאיפה שהוא, בהתקנה או בעדכון כלשהוא, מישהו לחץ על איזה שהוא "קראתי ואני מסכים" ....

שמשחרר את גייטס וחבר מרעיו מאחריות במקרה של אבדן חומר עקב רשלנות שלהם.

עכשיו זו סתם "חכמת הבדיעבד", אבל חומר חשוב מגבים.

על hdd נייד, או על איזה שהוא ענן.

ארכיון הפרויקטים מכל עמדות העבודה במשרד שלי, למשל, מגובים אחת לשבוע בשתי האופציות. וזה לאחר נסיון כואב.

חוכמת הבדיעבד, אמרנו? :-)

(ועכשיו אתה גם יודע מהיכן אני מתמצא במחירים של "טיקטק"...)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני בטוח שיש כמה פרטים שלא נמסרו לך, כנראה מתוך חוסר ההבנה, שכחה או חוסר תשומת לב. עדכון סטנדרטי של חלונות לא גורם לתופעה שתארת.

מה כן יכול להיות? מניסיון, למשל:

א. עדכון שנכשל באופן עקבי. חלונות מייצר משתמש זמני בעל שם דומה (למשל user.Temp כאשר user הוא השם המקורי) עימו עולה המחשב. כמובן ששולחן העבודה, תיקיות המסמכים ותמונות ריקות כי זהו חשבון חדש, אבל המקורי עדיין נמצא... לכן הוצע למעלה לחפש תחת תיקיית c:\users

ב. תקלה בעדכון בגלל כשל כלשהו (כנראה הדיסק) הופיעה השאלה או ההצעה לשחזר / להתקין מחדש / לנסות לתקן וכו'. כאשר אשרה את הפעולה בוצעה התקנה מחדש או משהו דומה.

Sent using Tapatalk

• תוכן חדש...