Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה אומר? לפי מה שמצאתי זה אמור להיות קשור למחממי סלילים במנוע דיזל. אבל אצלי זה מנוע בנזין..

עשיתי בדיקה ב-OBD והוא לא מצא שום קוד תקלה. אז לפני שאני הולך למוסך אני רוצה רק לקבל כיוון לגבי מה זה יכול להיות.

תודה רבה!b4f7fb99b8bbabab4df98601ed9ee762.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

זו נורת תקלה Check engine, כך היא נראית בדגמים האלו.

זה שסורק פשוט לא הצליח להציג קוד תקלה, לא אומר שאין קוד. צריך לסרק עם סורק מקורי (עדיף) או סורק מקצועי רציני יותר.

פורסם

תודה. עד כמה שזכור לי check engine זו הנורה שנמצאת בשורה התחתונה באמצע (בצורת מנוע). פעם היא נדלקה לי ובבדיקת המחשב קיבלתי קוד של בעיית הצתה ואכן מצת אחד היה דפוק.

בכל מקרה אני מבין שצריך לגשת למוסך. יש המלצה למוסך מומלץ בירושלים לדגם הנ"ל? לא קרסו.

פורסם

הייתי הבוקר במוסך. חיברו את הרכב למחשב ומצאו קוד DF411 משהו בסגנון brake pedal sensor failure

הוא איפס לי את הקוד ואמר לי לחזור אם זה יופיע שוב פעם.

חיפשתי את הקוד הזה באינטרנט ולא מצאתי. אולי אני טועה בקוד (?) אבל בכל מקרה זה קשור לסנסור של דוושת הבלם.

יש לי הרגשה שזה יחזור.. נראה

פורסם

זה חזר. אבל זה נדלק ונכבה לסירוגין. בתחילת הנסיעה זה כבוי ואחרי כמה דקות זה נדלק.

כמה אמור לעלות ההחלפה של המתג הזה? יכול להיות שזה פיוז או נורה שרופה?

תודה רבה

פורסם

מתג כזה להערכתי צריך לעלות כ 100-150 ש"ח .לא יודע כמה מבקשים על ההחלפה. החלפה שלו מאוד פשוטה, לוקחת לא יותר מכמה דקות.

פורסם

הלך האלטרנטור. אתמול נתקעתי בעליה לירושלים.. האוטו נגרר למוסך והבוקר נבדק ומחליפים לי אלטרנטור.

לא נראה לי שיש קשר בין התקלות. כנראה צירוף מקרים.

פורסם

להבא, כשנורת המצבר דולקת, סע ישר למוסך.

אפשר לנסוע לא יותר מכמה עשרות ק"מ עד שהמצבר יתרוקן. אחרי זה האוטו יעצור. נורת מצבר דולקת - אין טעינה, החשמל עבור מערכות הרכב נצרך מהמצבר. אחרי שהמצבר מתרוקן, המנוע לא יכול לעבוד.

פורסם

צודק. זה נדלק לי בערב החג בדרך מירושלים לרחובות והמנוע שבק בדרך חזרה...

להבא, כשנורת המצבר דולקת, סע ישר למוסך.

אפשר לנסוע לא יותר מכמה עשרות ק"מ עד שהמצבר יתרוקן. אחרי זה האוטו יעצור. נורת מצבר דולקת - אין טעינה, החשמל עבור מערכות הרכב נצרך מהמצבר. אחרי שהמצבר מתרוקן, המנוע לא יכול לעבוד.

• תוכן חדש...