Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו, אבל אין לי מגבר.

השאלה שלי האם הם יעבדו טוב ללא מגבר או שיהיו רחשושים וכל מיני כאלה דברים?

ואני יודע שללא מגבר אי אפשר יהיה לשמוע בווליום המקסימלי, אבל זה לא מעניין, העיקר שתיהיה איכות טובה.

תודה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יעבדו כן..על ה"מצוין" אפשר היה לוותר. בכל זאת זהו רמקול שיכול לספוג 80W RMS והוא יקבל סביבות ה20RMS. בוא נגיד שהוא לא יעבוד בצורה האופטימלית ואתה ממש לא תנצל אותו עד הסוף...אפילו לא קרוב.

אין לך מה לדאוג מבחינת האיכות של הצליל..אבל בהחלט רצוי לחבר לרמקולים האלו מגבר כדי שיפעלו בצורה טובה.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אורן עמרם אני חושב שאתה הבן אדם שהצליח לשבור את שיא השטויות בתר'ד אחד...

איכות טובה בלי מגבר?

יעבדו מצויין?

ממתי זה קיים?

רמקול שבאמת צריך הגברה אתה תשמע באסים חסרים בצורה מטורפת ככה זה היה אצלי לפני שהתקנתי מגבר...

אם תגביר ותנסה בכוח להוציא באסים אתה תשמע את כל הממברנה מחרחרת...

הגברה בריאה תיתן איכות טובה..

ד"א לחבר שלי היה אותם בלי מגבר על רדיו של קנווד אני לא מדבר מחוסר ניסיון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זה הכל תלוי ברמקול.

יש לי Alpine SPS-690A (50w RMS), הם מחוברים בלי מגבר, ושומעים פשוט מצויין. באסים ממש לא חסרים.

פורסם

הם יזוזו לא רע, כי נצילותם מאד גבוהה (93DB ) אך תזהר עם הווליום, כי במקרה הטוב הר"ד שלך יתנתק, ובפחות טוב יישרף.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

המגבר יתן לך את הכוח לרמקולים

ואיכות .. תמיד תהיה זאת השאלה איזה איכות וזה כבר תלוי במגבר

בכל מקרה

אם אתה מעדיף להיות בלי מגבר .. לך על רמקולים אם הספק נמוך יותר

חבל שלא תנצל רמקולים כאלו .. במחיר שלהם תוכל למצוא משהו שישמע יותר טוב במצב שלך בלי מגבר ..

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

לא הבנתי בסוף, איזה מומלצים ללא מגבר? (אני מתכנן ללכת לקנות מחר גם 6X9 של פיוניר)

ה- 350W הבנתי שלא מומלץ

מה עדיף, 330W או 240W?

• תוכן חדש...