Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מוטורס?

לי יש סיאט לאון וקניתי את הרכב בלי ספר רכב. שלחתי הודעה באתר צ'מפיון הם יצרו איתי קשר ושלחו לי הביתה ספר רכב בחינם

פורסם
למה מוטורס?

לי יש סיאט לאון וקניתי את הרכב בלי ספר רכב. שלחתי הודעה באתר צ'מפיון הם יצרו איתי קשר ושלחו לי הביתה ספר

מוטורוס זה צ׳מפיון מוטורוס לא?

אתה יכול להביא לי קישור בכדי שאשלח להם הודעה

פורסם
תמלא את הטופס בדף הזה https://www.championmotors.co.il/contact-us/

רק שים לב שאת מספר הרכב צריך למלא בשלושה חלקים(אין לי מושג למה הם עשו את זה כך)

איך בדיוק בשלושה חלקים? את 3 המספרים שבאמצע הוא מדגיש לי באדום ולא נותן לי לשלוח

פורסם

באמצע צריכות להיות רק 2 ספרות

בתיבה הימנית שים את שלושת הספרות הראשונות, באמצעית שים את שתי הספרות הבאות ובשמאלית את שתי הספרות הנותרות

פורסם
באמצע צריכות להיות רק 2 ספרות

בתיבה הימנית שים את שלושת הספרות הראשונות, באמצעית שים את שתי הספרות הבאות ובשמאלית את שתי הספרות הנותרות

הם חזרו אלי, ואמרו לי פעם זה היה כך, היום הם גובים תשלום

• תוכן חדש...